ikili testim çok yüksek çıktı :(

gamzeseval

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
2
0
1
36
herkese iyi akşamlar . Bugün aranıza yeni katıldım . çok önemli sorunum var .
11+6 haftalıkken ikili test yaptım .
ve sonuçlarım oldukça sınırda çıktı günlerce başımı kaldıramadım halende öyleyim.
doktora gösterdim tam bir rezalet durumla karşılaştım. direk olarak pc yi bana doğrulttu. down sendromlu çocuk fotolarını yansıttı . yüksek sınırdasın amniyosentez yapılacak dedi . ama çok korkuyorum.
(şişli etfal hastanesi)

yaş 27
kilo 66
crl 55
nt mom 1;03
absent nasal bone bilinmiyor ( usg asistan doktor yaptı)

hcg 3,69
pappa 0,47
yaş riski 1: 835
biyokimyasal risk 1: 50
kombine risk 1 :139
trisomie 18 +nt 1:10000

şu an 14 haftalığım ve iki gündür nadir kanamam var. acile gittim şu an birşey yok dedi.

Eger durumun varsa harmony nift testi gibi testlerinden birini yaptırmanı tavsiye ederim fiyatı pahalı ama on günde sonuc geliyor ve kandan bakılıyor sadece

Bursa da Burgen de yaptırdım genetik araştırma merkezi

merhaba
merhaba . şuan inanılmaz üzüntülü ve endişeliyim ıkılı testımde bebegımın ense kalınlıgı 4mm ve kalp kapakcıgındada kacak oldugu goruldu yuksek rısk gurubundayım kan testımızde risk 5 te 1 yanı 1/5 çıktı.cvs işlemı yaptırmamız gerekmıs acaba ıkılı testi böle olup cvs si temiz çıkan varmı ? lütfen

Allah yardımcın olsun içini ferah tut, arkadaşımda da öyle dediler özle hastanede sonra baska testler gerekli ama 2000 tl mi dolar mi ne dediler onlarda yaptırmadı birşey çıkmadı sonraki kontrollerde cok normal dendi, acaba başla yere de mi baktırsan bir? B brn0220

Merhabalar değerli arkadaşlar.Bende 17 haftalık gebeyim. 2'li tarama testimde ultrason ve kan testim güzel çıktı. 3'lü tarama testimde ise ultrason iyi çıktı fakat kan testi sınırda çıktı 1/253 .ertesi gün ivedi bir ayrıntılı ultrason için profesöre gittik.oda herşeyin doğal görünüm olduğunu ultrasonda olumsuzluk görmediğini, dün riskinin 1/253 iken bugün bu muayeneden sonra 1/500 e düştüğünü söyledi.ama bunun tam tanı olmadığını netlik olmadığını sadece aminiyosentez ile tam tanının anlaşılacağını söyledi.ben ise çocuğumu aldırmayacağım için Allahın emaneti olduğu için istemedim.ama dün eşim internette araştırırken NİFTY testini görmüş.operasyonsuz sadece bir tüp koldan alınan kan ile yüzde 99.7 sonuç alındığını belirten bir test.evimiz ankarada hemen bu laboratuvarların olduğu tarafa gittik ve görüştük.kan alınıp hong kong ve ispanyaya yollanıyormış.her laboratuvar bir yere yolluyormuş.1 hafta ile 15 gün içinde geri dönüş oluyormuş.ücreti 1750 ve 2250 arasında değişiyor.sadece merak ediyoruz.ALLAH BU HASTALIĞI DÜNYADAN YOK EDER İNŞAALLAH.

herkese iyi akşamlar . Bugün aranıza yeni katıldım . çok önemli sorunum var .
11+6 haftalıkken ikili test yaptım .
ve sonuçlarım oldukça sınırda çıktı günlerce başımı kaldıramadım halende öyleyim.
doktora gösterdim tam bir rezalet durumla karşılaştım. direk olarak pc yi bana doğrulttu. down sendromlu çocuk fotolarını yansıttı . yüksek sınırdasın amniyosentez yapılacak dedi . ama çok korkuyorum.
(şişli etfal hastanesi)

yaş 27
kilo 66
crl 55
nt mom 1;03
absent nasal bone bilinmiyor ( usg asistan doktor yaptı)

hcg 3,69
pappa 0,47
yaş riski 1: 835
biyokimyasal risk 1: 50
kombine risk 1 :139
trisomie 18 +nt 1:10000

şu an 14 haftalığım ve iki gündür nadir kanamam var. acile gittim şu an birşey yok dedi.
Merhaba baya zaman geçmiş fakat merak ediyorum sonuç ne oldu bebeğiniz sağlıklıdır umarım

Back
X