İkili testte beta yüksekliği ne anlama geliyor...

İnşallah istediğin gibi bir Doğum yaparsın benim oğlum sezaryandı. Sonra 22 haftalık hamileyken erken Doğumla gebelik kaybı yaşadım o beni çok yıprattı bu kadar hassas olmam da o yüzden zaten. İnşallah sağlıkla doğururuz ben sezaryen olacağım mecburen. Civil in sayfasında çok güzel şeyler var bak istersen

Neden kaybettin çok üzüldüm

Yani neden erken Doğum oldu canım

Yani neden erken Doğum oldu canım
İlk üç ay hiçbirşey yoktu. 3. Aydan sonra yoğun kanama başladı kaç doktora gittiysem kanamaya sebep olan hiçbirşey bulamadılar iğne falan verdiler ama 22. haftaya kadar durabildi. Net bir sebebi yoktu yani.

Benim de ikili testte beta değerim yuksek çıktı,doktorum fetal DNA önerdi ama biz reddettik,ne olursa olsun kabulumuz diye,inşallah sağlıkla doğum yaparsınız bana da umut olur

Benim de ikili testte beta değerim yuksek çıktı,doktorum fetal DNA önerdi ama biz reddettik,ne olursa olsun kabulumuz diye,inşallah sağlıkla doğum yaparsınız bana da umut olur
İnşallah cnm. Detaylı ultrasona gir ama mutlaka onu ihmal etme

Canım henüz hazırlamadım , hazırlayacağım inşallah.çok şükür şimdilik yolunda inş, sende durumlar nasıl?
Ben hazırlamaya başladım yavaştan. Coronaviüsden korkumdan dışarı çıkmıyorum pek. Yoksa alacaklarım var daha tamamlayamadım. Onun dışında iyiyim çok şükür bende. Ama hastaneye kontrole gitmek bile strese sokuyor beni virüsten dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…