Doğuma Hazırlık ikili testte cinsiyett

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

adyesmerim

Ömrümmmm :)
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
212
51
123
36
arkadaşlar ben 13+1 de ikili test için gitcem doktora... c,nsyetini öğrenmem mümkünmü sizce..aranızda öğrenen oldu mu 2li tesste

Ilk bebegmde doktor muhtemelen erkek demişti 11 haftada 20.haftada kesinleşti bunda 11+5 de gidicem inşallah bişey söylerler ayrıntılıda bakılırsa söylerler bence devlet hastaneleri söylemiyo 3 lü taramaya kadar bekletiyolar

ayrıntılı derken 4 boyutlu olarak mı

Genital nub teorisi var bebegn fotografndan anlyolar birde ona bak istersen

Birde genital nub teorisi war resimden bakp anlıyolar bide ona bak istersen

Birde genital nub teorisi war resimden bakp anlıyolar bide ona bak istersen

Hayırlı olsun hayırlısıyla saglıkla al kucagna inşallah

yarın ikili teste gircem canım
-bende yarın 2 li tarama testi yaptırıcam çok heyecanlıyım inşallah bebişim iyidir sağlıklıdır evham yapıyorum galiba birazda...siz testin sonucunu ne zaman aldınız???

-bende yarın 2 li tarama testi yaptırıcam çok heyecanlıyım inşallah bebişim iyidir sağlıklıdır evham yapıyorum galiba birazda...siz testin sonucunu ne zaman aldınız???
sonucunu bi hafta snra verecek canım...benm ultrasona bakınca erkek dedi

12+5'de hcg 35,5 Nt değeri 0.9 mm çıktı. Doktor kız dedi :)
-canım benimde 12.haftamda doktorum kız demişti ama 16.haftamda erkek dedi 1 ay kızım olacak sandığımdan erkek olduğunu duyunca şok oldum...şimdide bu fikre alıştım ama bi oğluşum olcak bakalım bu hafta sonu kontrolüm var doktorum kalkıpta hadi hayırlısı kızınız olacak derse ne yaparım bilmiyorum :)

bana da önce erkeğe benzio dedi doktor sonra kıza benzio sonra kesin kız :)

bana da önce erkeğe benzio dedi doktor sonra kıza benzio sonra kesin kız :)
-hayırlısı olsun canım...Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah... benim ilk bebeğim bu kızı da erkeği de bir yeter ki sağlıkla kucağıma alayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…