Sorun yok cnim iyi ckmis sonclarmerhaba ikili test sonucum cıkmıs ama pek anlayamıyorum bu sonuclardan yardımcı olabilcek birileri varmı :)
PAPP-A (ikili) * 2.28
sBHCG (ikili) * 66.8
Nuchal translucency 0.80 mm
060 mom
kombine risk: 1:9096
ikili test 1 : 1736
yas riski 1 : 737
trisomy:13/18 nt
1:10000
tesekkur ederimmSorun yok cnim iyi ckmis sonclar
Benm arkdsm yaptirmisti internetten cok arastrdim 1/270 in ustu iyiymis snnki 9binlerde 1700lerde. Yani mesela 1700kadinda 1 tanesinde down sendromu olan bebek doguyo dmekmis. Veya 10000de 1tesekkur ederimmbunlar biraz karısık pek anlayamamıstım:)
Karnin buyudumu kizAy ben o test sonucuna bakamam sanirsam:) persembe de benimki cikicak:)
Buyudu ya:) artik ben soylemeden hayirli olsun diyolar:)Karnin buyudumu kiz
Korkma hic ya dusuk bir ihtimal olumsuz sonuc almak ense olcumu yapilmistir oncesinde onun sonucu veriyolar kac ciktiAy ben o test sonucuna bakamam sanirsam:) persembe de benimki cikicak:)
Ense olcumu 1.14 cikti benimKorkma hic ya dusuk bir ihtimal olumsuz sonuc almak ense olcumu yapilmistir oncesinde onun sonucu veriyolar kac cikti
Ee tamam normal cikmis 3 mm den yuksek cikarsa sikintili zaten ense.olcumu iyiyse ikiki testte de sorun cikmazmisEnse olcumu 1.14 cikti benim
Foha nin kotu cikmis bak. Hemde ense olcumu iyiymisEe tamam normal cikmis 3 mm den yuksek cikarsa sikintili zaten ense.olcumu iyiyse ikiki testte de sorun cikmazmis
Stres yapma kiz bu test %100 demek degilki. Arkadasm yurtdisina kan yolladi dusuk risk ciktigi icin. Milyarlar bosuna gidiyo gibi geliyo. Sen panik yapma tmmi guzel cikcak insallah sonucunBuyudu ya:) artik ben soylemeden hayirli olsun diyolar:)
İkili test korkusu sardi beni simdi:) yaptirmasaydim keske:)
Benimki daha tam bebege benzemiyo yaa. 2 3 gun once ozele gittim 8+4dedi devlettekide 9 haftalik diyo. Ozeldeki 2.11cm olctu bebegi. Cok zormus kiz hemen buyusede dogsa diyorum... snnki bebege benziyodur dimi? Bu benmki bakFoha nin kotu cikmis bak. Hemde ense olcumu iyiymis
Ama canim.yuzdeye vurunca az ihtimal bunlar ona bakarsan orda verdikleri oran 7000 de 1 se ozaman ya ben o 7000 kisiden biriysem diye takmamiz lazim:) kotu seyler dusunme iyi cikacaktirFoha nin kotu cikmis bak. Hemde ense olcumu iyiymis
Stres yapma kiz bu test %100 demek degilki. Arkadasm yurtdisina kan yolladi dusuk risk ciktigi icin. Milyarlar bosuna gidiyo gibi geliyo. Sen panik yapma tmmi guzel cikcak insallah sonucun
Benimki daha tam bebege benzemiyo yaa. 2 3 gun once ozele gittim 8+4dedi devlettekide 9 haftalik diyo. Ozeldeki 2.11cm olctu bebegi. Cok zormus kiz hemen buyusede dogsa diyorum... snnki bebege benziyodur dimi? Bu benmki bak
Ama canim.yuzdeye vurunca az ihtimal bunlar ona bakarsan orda verdikleri oran 7000 de 1 se ozaman ya ben o 7000 kisiden biriysem diye takmamiz lazim:) kotu seyler dusunme iyi cikacaktir
Ben bu ikili testten nedense cok korkmadim ya normalde cok takan biriyim herseyi 15 gunden uzun sure ultrasonda gormeyince daha cok kafam takiliyor mesela:) bide 3 lu test var dogurana kdr stres yasiycaz:)Aslinda esim ve ben hamile kaldigim ay geneik test yaptirmistik ikimizin de genetigi temiz cikmisti o yuzden problem de yoktur herhalde diye dusunuyorum bir yandan. Ama iste insan korkuyor ister istemez ya cikarsa die. Doktorum yaptirmasaydi hic yaptirmicaktim ne gizel:)
Kuzu daha cok kucuk bu:) 8+4 demek zaten 8 hafta bitmis 9. Haftanin icinde demek.... bi de olcumler bir kac mm oynayabiliyor... benim bebek son kontrolde bas popo 5.85 cm di doktor ayaklar dahil yaklasik 7-8 cm dedi baya buyumus oluyo yani:) allah kucagimiza aldigimizi da gostersin saglikla ins
Test yaptirmasan once boyle dusunuyordum. Ama simdi farkli bi korku saldi:) aynen yani 5000/1 diyo. Ya ben o bir kisiysem? Boyle sacma analiz mi olur:)
Yaptirmayalim bence bisey:)Ben bu ikili testten nedense cok korkmadim ya normalde cok takan biriyim herseyi 15 gunden uzun sure ultrasonda gormeyince daha cok kafam takiliyor mesela:) bide 3 lu test var dogurana kdr stres yasiycaz:)
Ayy ben daha cok dusunurum bu sefer:) 3 luden sonra baska birsey yok sanirim bide ayrintili ultrason diyolardiYaptirmayalim bence bisey:)
Ayrintili var evet bi de. Yeter zaten kalbim dayanmaz baskasina:)Ayy ben daha cok dusunurum bu sefer:) 3 luden sonra baska birsey yok sanirim bide ayrintili ultrason diyolardi
Ya doktor ultrasonda bakarken kalbim nasil atiyo sanki kotu bisi diycekmis gibi hep olumsuza odaklaniyoruz bizAyrintili var evet bi de. Yeter zaten kalbim dayanmaz baskasina:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?