Canım testin biraz riskli.. Ama yüksek risk görünmüyor.. Ense kalınlığı gayet iyi.. Down sendromu olsa yüksek ihtimal ense kalınlığı olurdu.. Burun kemiği bilgisi girilmemiş ama belli ki o da var.. Eğer olmasaydı size söylerdi.. Yani bu bir tanı testi değil tarama testi.. Ve öyle çok da aman aman bi risk görünmüyor. Kanda bir değeriniz yüksek çıktığı için etkilemiş.
Bir de ultrasonda baktığında mesanesi, bağırsakları, mide, kalp hakkında birşey dedi mi doktorunuz size?? Yani orada da problem olsa derdi size diye düşünüyorum..
Size bahsettiği fetal dna testi de 5000 tl çok fazla.. İzmir de olduğunuzu söylemişsiniz ben bilmiyorum ama sanırım yine burada okudum İzmirde ücretsiz yapan bir yer olduğunu yazmışlardı bir araştırın bence.. Bende bu fetal dna testi yapmıştım fakat bana maliyeti 2.200 tl idi sanırım o cşvarlarda birşeydi.. Araştırmadan karar vermeyin..Dediğim gibi Türkiyede ücretsiz yapan iki yer varmış biri İzmir de falan gibi bir yazı okuduğumu hatırlıyorum ama tamamen uyduruyor olabilirim

Zamanında bununla ilgili çok araştırmam olmuştu..
İnşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız.. Stres yapmayın.. Benim bebeğim sorunluydu ve 2li testim size göre çok çok riskliydi ve ultrasonda ense kalınlığı vardı.. Siz içinizi ferah tutun..