Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 10 haftalık hamileyim, Şuan testleri yaptırmamayı düşünüyorum 2 li ve 3 lü testi
Yazdıklarınızı okuduktan sonra kafam çok karıştı6 ay önce bebeğimin kalp atışları durdu ,kürtaj oldum
çok sıkıntılar çektim.Şimdi 12 haftanın içinde hamileyim.1 hafta sonra 2li tarama için çağırdı doktor.Çok endişeliyim daha şimdiden
Kötü düşünmek bile istemiyorum.
Rabbim yavrularımızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin... çok ciddi bir durum yaşamışsın,şimdi endişelenmen gayet doğal. unutmamak lazım ki bu testlerdeki sonuçlar kesin değil. olası durumları görmek istiyorum,testin sonucunu kafama takmayacağım diyorsan 2li testi yaptır,ama sonuçta herhangi bir durum moralini bozacaksa yaptırma...
dualarını eksik etme,Allah yardımcımız olsun....
11.haftamızda doktorum sorduğunda ilk sorum "bebekte bi sorun varsa müdahale edebiliyor musunuz,tedavisi olan sıkıntılar olabilir mi" oldu.Doktorum da kesinlikle sorunlara müdahele edemediklerini sadece kürtaj için yapıldığını söyledi.Bu testleriyle kötü sonuçlar alıp (down sendromu vb) 9 ay sıkıntısını çekip sapasağlam bebek doğuranlar var yakından tanıdığım.Bu örnekler olmasa bile ben kürtajı düşünmediğim için test yaptırmadım.Eşim de ailelerimiz de bana destek verdi. Eksik de olsa,tam da olsa o benim canımdan kanımdan sevdiğimden bir parça.Alnıma yazılıysa özürlü evlat testlerim iyi de çıkabilir.Kafamı bulandırmanın alemi yok diye düşündüm.Veren alır canı.Onca günahım varken bir de katil olamam ben.Dualarımız önce sağlıklı sonra hayırlı evlat.En son da cinsiyet tabi.Rabbim herkese hayırlı evlat versin.Gönlümüzdeki bizlere hayırlı kılsın...