Bende önümüzdeki hafta nifty testi yaptırıcam hem yaşımdan dolayı hemde içimin rahat etmesi içinKızlaar yok mu yaptıran
Ben ikiliyi yaptırdım zaten 1 hafta sonra nifty testini yaptırıcamkızlar merhaba. 12 haftalık hamileyim. Doktorum ikili ve dörtlğ tarama yerine direk nifty de yaptırabilirsiniz dedi. En ucuzu 2200 lira. Sizler neler yaptırdınız
İkiliyi yaptırdın mı canımBende önümüzdeki hafta nifty testi yaptırıcam hem yaşımdan dolayı hemde içimin rahat etmesi için
Canım yazmışsın zaten görmemişim. İkilinin sonucu geldi mi. İkiliyi ben de yaptırdım bugün. Diğerini de yaptırsam mı yoksa ikilinin sonucu gelince mi yaptırsam bilemedimBen ikiliyi yaptırdım zaten 1 hafta sonra nifty testini yaptırıcam
İkilinin sonucu geldi canım herşey normal dedi doktorum sırada nifty testi var yanlız senin verdiğin fiyat kromozom az araştırılıyor diye biliyorum birde 3500 tl olanı var bütün kromozom bakılıyorCanım yazmışsın zaten görmemişim. İkilinin sonucu geldi mi. İkiliyi ben de yaptırdım bugün. Diğerini de yaptırsam mı yoksa ikilinin sonucu gelince mi yaptırsam bilemedim
Maddi olarak karşılayabiliriz canım ama nedense emin olamadım birden.Ben ikili ve 4 lu yaptirdim. Ama simdiki aklim olsa direk nifty yaptirirdim. Acemiligime geldim maddi durumun uygunsa nifty yaptir derim.
Dr.un yönlendirdiği yere sordum direk fiyatı bunu söylediler. Arayıp sorayım tekrar hangilerine bakıyorlarmışİkilinin sonucu geldi canım herşey normal dedi doktorum sırada nifty testi var yanlız senin verdiğin fiyat kromozom az araştırılıyor diye biliyorum birde 3500 tl olanı var bütün kromozom bakılıyor
Ben buradan araştırdığıma göre öyle yazıyordu burayada yazarsanız sevinirim bende merak ettim benim doktor henüz fiyat vermediDr.un yönlendirdiği yere sordum direk fiyatı bunu söylediler. Arayıp sorayım tekrar hangilerine bakıyorlarmış
Acaba yaptırdınız miBende önümüzdeki hafta nifty testi yaptırıcam hem yaşımdan dolayı hemde içimin rahat etmesi için
Yaptırdınız miİkilinin sonucu geldi canım herşey normal dedi doktorum sırada nifty testi var yanlız senin verdiğin fiyat kromozom az araştırılıyor diye biliyorum birde 3500 tl olanı var bütün kromozom bakılıyor
maşallah darsii benim basimaBende yaptırdım prenatal test.
Ben Dora Genetikte yaptırdım.
Geçen haftasonu geldi sonuçlarım,risk çıkmadı.
Ikili,üçlü test yapılmayacak.
Sağolun,inşallah sizin sonuçlarınızda iyi çıkar. Siz yaptırdınız mı?Ma
maşallah darsii benim basima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?