İkili ve dörtlü taramı mı nifty mi ?

drkrksgmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
333
138
33
34
kızlar merhaba. 12 haftalık hamileyim. Doktorum ikili ve dörtlğ tarama yerine direk nifty de yaptırabilirsiniz dedi. En ucuzu 2200 lira. Sizler neler yaptırdınız

kızlar merhaba. 12 haftalık hamileyim. Doktorum ikili ve dörtlğ tarama yerine direk nifty de yaptırabilirsiniz dedi. En ucuzu 2200 lira. Sizler neler yaptırdınız
Ben ikiliyi yaptırdım zaten 1 hafta sonra nifty testini yaptırıcam

Canım yazmışsın zaten görmemişim. İkilinin sonucu geldi mi. İkiliyi ben de yaptırdım bugün. Diğerini de yaptırsam mı yoksa ikilinin sonucu gelince mi yaptırsam bilemedim
İkilinin sonucu geldi canım herşey normal dedi doktorum sırada nifty testi var yanlız senin verdiğin fiyat kromozom az araştırılıyor diye biliyorum birde 3500 tl olanı var bütün kromozom bakılıyor

Ben ikili ve 4 lu yaptirdim. Ama simdiki aklim olsa direk nifty yaptirirdim. Acemiligime geldim maddi durumun uygunsa nifty yaptir derim.

İkilinin sonucu geldi canım herşey normal dedi doktorum sırada nifty testi var yanlız senin verdiğin fiyat kromozom az araştırılıyor diye biliyorum birde 3500 tl olanı var bütün kromozom bakılıyor
Dr.un yönlendirdiği yere sordum direk fiyatı bunu söylediler. Arayıp sorayım tekrar hangilerine bakıyorlarmış

Dr.un yönlendirdiği yere sordum direk fiyatı bunu söylediler. Arayıp sorayım tekrar hangilerine bakıyorlarmış
Ben buradan araştırdığıma göre öyle yazıyordu burayada yazarsanız sevinirim bende merak ettim benim doktor henüz fiyat vermedi

Bende yaptırdım prenatal test.
Ben Dora Genetikte yaptırdım.
Geçen haftasonu geldi sonuçlarım,risk çıkmadı.
Ikili,üçlü test yapılmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…