Ayni hatanin ucundan dondum.
Benden 11 yas buyuk daha once evlenmis bir cocugu olan adamla beraberdim. dis gorunus olarak ben bariz onun icin fazlaydim (kimse bu lafima gucenmesin lutfen) Aileme onu kabul ettirmek, arkadaslarima kendimden o kadar buyuk ve cocugu olan bi adamla gorustugumu soylemek, onun gormus gecirmisligine yetisebilmek vs vs bu dusunceler beni boguyordu. Ama tek farki ben sanirim ondan cok etkilenmistim. Insanin kafasina basta yatmayan birseyler olunca iliski ilerledikce baska problemler eklentikce, o diger problemlere gogus germe gucu de azaliyor sanirim. O yuzden 2 ay gorustukten sonra baska problemler cikmaya baslayinca ben kaldiramadim ve onu biraktim. Ve inanki basta insan uzulsede ustumden kocamannn bir yuk kalkmisti. Onunla ayrilisimi kendime denk birini bulmak icin bi firsat gibi gordum. Ve ona donmeyi de hic dusunmuyorum.
kaç yaşındasın? 21-22 sanırım bu durumda oda 35-36 yaşlarında olmalı..
yaş farkına önem veren biri değilim ben yalnız şu var sen 26-27 olsaydın ve o senden 14 yaş büyük olsa o zaman normal olurdu bu durum.. şimdiyse normal değil.. sen daha çok gençsin ama o herşeyi fazlasıyla tecrübe etmiş biri.. düşünceler de aynı şekilde çok farklıdır birbirinden.. bence çok çok iyi düşün..
Merhaba Arkadaşlar,
1 aydır beni çok seven ve değer veren biriyle çıkmaktayım. Ama sorun şu ki ben duygularımdan emin değilim. Ayrıca bu kişi benden 14 yaş büyük, lise mezunu, daha önce evlenmiş ve 2 çocuğu var. Buna karşılık ben Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde okuyorum ve dış görünüş itibariyle baya beğenilen birisiyim ve bekarım. Yani aramızda büyük bi tezat var ve ben çok yadırgıyorum bunu, özellikle toplum içinde. Öte yandan kendisi çok ilgili, sevecen, daha önceki ilişkilerimde yaşadığım sorunların hiçbirini yaşamıyorum. Ama yukarıda bahsettiklerimden rahatsız olduğuma göre yeterince sevemiyorum demek. Acaba 1 ay kısa bir zaman deyip biraz daha zaman versem mi, yoksa hemen bitirsem mi karar veremiyorum, onu da daha fazla üzmek istemiyorum. çünkü bu durumun farkında
Bence şu anda ayrılsam mı ayrılmasam mı diye düşündüğüne göre ayrılmaya hazır değilsin demektir.
Belki de ayrılırsam acaba daha sonradan, neden biraz daha süre verip tanımaya çalışmadım, kendi duygularımı da test etmedim diye yakınabileceğinden korkuyor olabilirsin.
Bu yüzden, yani kafanda soru işareti olmaması için biraz daha devam et.
Sonra zaten cidden sevmiyorsan ister istemez bitireceksindir.
Merhaba Arkadaşlar,
1 aydır beni çok seven ve değer veren biriyle çıkmaktayım. Ama sorun şu ki ben duygularımdan emin değilim. Ayrıca bu kişi benden 14 yaş büyük, lise mezunu, daha önce evlenmiş ve 2 çocuğu var. Buna karşılık ben Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde okuyorum ve dış görünüş itibariyle baya beğenilen birisiyim ve bekarım. Yani aramızda büyük bi tezat var ve ben çok yadırgıyorum bunu, özellikle toplum içinde. Öte yandan kendisi çok ilgili, sevecen, daha önceki ilişkilerimde yaşadığım sorunların hiçbirini yaşamıyorum. Ama yukarıda bahsettiklerimden rahatsız olduğuma göre yeterince sevemiyorum demek. Acaba 1 ay kısa bir zaman deyip biraz daha zaman versem mi, yoksa hemen bitirsem mi karar veremiyorum, onu da daha fazla üzmek istemiyorum. çünkü bu durumun farkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?