• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikimiz de gurur yapıyoruz

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
110
21
48
25
aramız limoniydi çocukla 2 aydır konuşmuyoduk ama hep gözlerimizin içine bakıyoruz karşılaşıyoruz aynı ortamda kıskandırmaya falan çalışıyor geldi benden özür diledi ben de tamam dedim eğer benimde hatam varsa özür dilerim dedim ama hala aramız eskisi gibi yani bir türlü konuşamıyoruz yanıma gelmekten çekiniyoruz ikimizde napsam bilemedim görmezden gelmek olmuyor

aramız limoniydi çocukla 2 aydır konuşmuyoduk ama hep gözlerimizin içine bakıyoruz karşılaşıyoruz aynı ortamda kıskandırmaya falan çalışıyor geldi benden özür diledi ben de tamam dedim eğer benimde hatam varsa özür dilerim dedim ama hala aramız eskisi gibi yani bir türlü konuşamıyoruz yanıma gelmekten çekiniyoruz ikimizde napsam bilemedim görmezden gelmek olmuyor
Olay ne neden karşılıklı özür dilediniz?
Ayrıntı verirseniz iyi olur böyle konu çok hava da kalmış.

Yaz diyeti imparatorlugunda hacivat ve karagoz oyunlari bunlar..
Gurur dediginiz sey ise cocukca takintilar..

Madem eskisi gibi degil,madem gurur catismasi var : Birlikteyseniz ayrilin,degilseniz de tekrar bir araya gelmek icin zorlamayin..
Sizinkisinin bir tik otesi ise : Sen su kizi begendin,dun bu cocuk sana mesaj atmis seklindeki tartismalariniz olacak bence..

Back
X