• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkimizde bir birimize ilgi duyuyoruz ama açılamıyoruz ne yapmalıyım..

crazzy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
4
0
86
İstanbul
merhaba ;

19 yaşındayım otomotiv sektöründe çalışıyorum.çalıştığımız bir firmada biri var.samimiyetimiz çok iyi hergün konuşuyoruz yazışıyoruz.ona ilgi duyuyorum onunda bana karşı bişeyler hissetiğini hisediyorum.oda bana duygularını açamıyor bende ona açamıyorum ama ikimiz de biliyoruzki birbirimizden hoşlandığımızı ne yapmalıyım arkadaşlar fikir verirmisiniz..

fikirleriniz için şimdiden teşekkürler...

onun senden hoşlandığınan eminsen duygularını biraz daha belli edebilirsin ama bence bekle o sana açıksın

bence ona onu sevdiğini söyle bu işler cesaret ister bende küçükken birisine onu sevdiğimi söylemiştim :):):) cesaretli olduğunu göster ona söyle alt tarafı 2 kelime "SENı SEVıYORUM" dersin yeter :) oda şöyle düşünür;inanamaz duyduklarına bu kız ne cesaretliymiş ben bile bu kız kadar olamadım der ve oda sana "SENı SEVıYORUM" der...herşeyin güzel olması için ilk adımı sen at.teklif etme,sevdiğini söyle teklifide bi zahmet o etsin yanii

Bence bekle madem sen duygularından eminsin o sana açılsın...

Belki de aynı iş yerinde olduğunuzdan dolayı çekiniyor da olabilir çalışanlardan, iş verenden vs...

bende SIKINTILI adlı kullanıcı gibi düşünüyorum.hiç beklemeden ona onu sevdiğini söylemelisin kesinlikklee yoksa dahada kötü olabilir çocuğu başka birisine kaptırmadan açıl bir an önce!!

Back
X