• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikimizde birbirimize değer veriyoruz herşey güzel ama daha sonra değişir mi ?

mialeo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
314
23
68
Antalya
arkadaşlar benim 8 aydır bi ilişkim var sevgilim çok iyi herşeyi yapıyor benim mutluluğum için onunla konuşma desem konuşmuyor çünkü ailesi hiç ilgilenmemiş ben onunla böyle sevip ilgilendiğim için hoşuna gidiyor oda çok seviyor biliyorum ama okuduğum yerlerde hep erkekler ilgiyi görünce kendileri ilgisizleşiyor deniliyor nasıl davransam bilemedim böyle ikimizde birbirimize değer veriyoruz herşey güzel ama daha sonra değişir mi ne yapmalıyım sizce?

arkadaşlar benim 8 aydır bi ilişkim var sevgilim çok iyi herşeyi yapıyor benim mutluluğum için onunla konuşma desem konuşmuyor çünkü ailesi hiç ilgilenmemiş ben onunla böyle sevip ilgilendiğim için hoşuna gidiyor oda çok seviyor biliyorum ama okuduğum yerlerde hep erkekler ilgiyi görünce kendileri ilgisizleşiyor deniliyor nasıl davransam bilemedim böyle ikimizde birbirimize değer veriyoruz herşey güzel ama daha sonra değişir mi ne yapmalıyım sizce?

canım aslında zaman gösterir bunu.degişcek diye kesin bişey yok ki ortada.karaktere göre bence.Hepsinde bir genelleme yok.
ama bence sen yine de mesela asırı fedakarlıktan;kendinden cok sevmekten ve deger vermekten kacınabilirsin çünkü böylelikle kendini yıpratmamıs olursun.

anlattığın kadarıyla ilerde değişir.
ilgilenmekle karışmak hatta yönetmek kavramlarını karıştırıyor gibisin.
senin mutluluğun için onunla konuşma demen bana pek ilgilenmek gibi gelmiyor.

nişanlım sorgulamadan her dediğimi yapsa uzaklaşırdım ben ondan herhalde.

Son düzenleme:
böyleleri ilerde adam olup insanı beğenmiyorlar

tecrübeyle sabittir :ssz:

çok fazla ilgilenme o ne derse desin.dediğin doğru çok ilgi gören belli bir süre sonra değişiyor.ayrıca onunla konuşma, buraya gitme gibi durumlara da hiç girmeyin

onunla ilgileniyorum derken anlatmaya çalıştığım karışmam değildi ben hasta olunca çay yapıp getiriyor ben ona yapıyorum aynısını ama eskiden en uzun ilişkisi 1 hafta olan biriydi çevreside öyle insanlar ben ona hiçbişey demeden bütün o çevresini bıraktı ben ona tek kelime söylememiştim neden böyle yaptın dediğimde de ben doğru düzgün bi hayat istiyorum iyi gün dostu onların hepsi demişti yani eski hayatını tamamen bırakmak için arkadaş çevresinden vazgeçti ona hiçbi şekilde yasak fln koymadım ki buna gerekte yok zaten benim korkum bi gün eski hayatını özleyip bunlardan pişman olması

şimdilik iyi gibi.. ilerde değişeceğinin garantisi yok ama değişmeyeceğinin de garantisi yok..
bunu zamanla anlamak sizin elinizde o zaten bunun sinyallerini verir siz o sinyalleri yakalamaya bakın..
aşktan gözünüz kör olmasın yeterki yoksa önemli detayları kaçırabilirsiniz.. mesela bir hareketiyle o aslında gelecekle ilgili bir mesaj verir (bilerek ya da bilmeyerek) ama siz aşktan kör olup bunu görmezseniz herşeyi güllük gülistanlık zannedebilirsiniz.. mutluluklar dilerim :16:

Back
X