Ikimizde evliyiz ama yanlis yoldayiz.

Kirginciceklerim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
145
8
11
Iyi gunler arkadaslar,

Eski konulardan bilenler bilir.

Eski sevgilim ( kendisi evli) mesaj amisti bende baya bir direnmistim cvp yazmamaya vs.

Sonra bilenler bilir yine tekrarlamak istemiyorum herseyi ama isler baya ilerledi (bulusmadik tabi) ama surekli beni hayal ettigini beni istedigini tekrarliyor, ama sonrada pismanim utaniyorum diye laflar ediyor.
Niye konusuyorsun bu sahsiyetle diyorsunuz bende bilmiyorum sormayin, ama kendime hakim olamiyorum.
Belkide bu aralar esimden tam olarak alamadigim ilgiyi ondan aldigim icin.

ikimizde konusmaya engel olamiyoruz yanlis oldugunu bile bile konusuyoruz..
Ikimizde eslerimizi seviyoruz ama biseyler demekki eksik.

Bilmiyorum nereye kadar gider bu durum. Ama gercekten kendimi cok kotu hissediyorum.

Iyi gunler arkadaslar,

Eski sevgilim ( kendisi evli) mesaj amisti bende baya bir direnmistim cvp yazmamaya vs.

Sonra bilenler bilir yine tekrarlamak istemiyorum herseyi ama isler baya ilerledi (bulusmadik tabi) ama surekli beni hayal ettigini beni istedigini tekrarliyor, ama sonrada pismanim utaniyorum diye laflar ediyor.
Niye konusuyorsun bu sahsiyetle diyorsunuz bende bilmiyorum sormayin, ama kendime hakim olamiyorum.

Bilmiyorum nereye kadar gider bu durum. Ama gercekten kendimi cok kotu hissediyorum.
"Eşlerimizi seviyoruz" diyorsunuz ama eşini seven insan, bırakın biriyle konuşmayı, gözü kimseyi görmez... Dışarıdan size olan ilgiyi farkına bile varmamanız lazım çünkü insan seviyorsa sevdiğine odaklıdır.

aslında kendine ve çevreye karşı dürüst olmak düşündüğünüz kadar da zor değildir. deneyin göreceksiniz.
mesela eşinize evliliğinizde mutsuz olduğunuzu söyleyerek başlayın.

Bilmez miyim
Mıh gibi çakılı kaldı nickin aklımda
Ama hiç iyi şeyler çağrıştırarak değil
Adam karım evde yok bana gel demişti sana değil mi ?
Sonrada karısıyla tatile çıktı diye zoruna gitmişti
Gitmedim etmedim deme vajinismusuna kadar adama anlatmıştın her özelini, icraata dökemedin diye masum sayılmıyorsun

Kötüsün hemde çok.

İkimizde eşlerimizi seviyoruz ne demek ya iyice iğrençleşmeyin
Boşanın, ne halt ediyosanız edin
Ama adam karımı seviyorum demişti yani boşanmaz diye sende vajinismusuna anlayış gösteren eşini yedekte tutuyosun kısaca

Iyi gunler arkadaslar, Eski konulardan bilenler bilir. Eski sevgilim ( kendisi evli) mesaj amisti bende baya bir direnmistim cvp yazmamaya vs. Sonra bilenler bilir yine tekrarlamak istemiyorum herseyi ama isler baya ilerledi (bulusmadik tabi) ama surekli beni hayal ettigini beni istedigini tekrarliyor, ama sonrada pismanim utaniyorum diye laflar ediyor. Niye konusuyorsun bu sahsiyetle diyorsunuz bende bilmiyorum sormayin, ama kendime hakim olamiyorum. Belkide bu aralar esimden tam olarak alamadigim ilgiyi ondan aldigim icin. ikimizde konusmaya engel olamiyoruz yanlis oldugunu bile bile konusuyoruz.. Ikimizde eslerimizi seviyoruz ama biseyler demekki eksik. Bilmiyorum nereye kadar gider bu durum. Ama gercekten kendimi cok kotu hissediyorum.
Iyi gunler arkadaslar, Eski konulardan bilenler bilir. Eski sevgilim ( kendisi evli) mesaj amisti bende baya bir direnmistim cvp yazmamaya vs. Sonra bilenler bilir yine tekrarlamak istemiyorum herseyi ama isler baya ilerledi (bulusmadik tabi) ama surekli beni hayal ettigini beni istedigini tekrarliyor, ama sonrada pismanim utaniyorum diye laflar ediyor. Niye konusuyorsun bu sahsiyetle diyorsunuz bende bilmiyorum sormayin, ama kendime hakim olamiyorum. Belkide bu aralar esimden tam olarak alamadigim ilgiyi ondan aldigim icin. ikimizde konusmaya engel olamiyoruz yanlis oldugunu bile bile konusuyoruz.. Ikimizde eslerimizi seviyoruz ama biseyler demekki eksik. Bilmiyorum nereye kadar gider bu durum. Ama gercekten kendimi cok kotu hissediyorum.

bide eşin tarafından düşün o oyle bişey yapsaydı senin tepkin nasıl olurdu? seviyorum ama elimde değil fln dese inanırmısın..
nasıl için alıyo hayret ediyorum.
kendi kendine evliliğini maf ettiğinin farkındamısın???

eşinizden beklediğiniz ilgi mi???? çok acaip siz adamla beraber bile olmuyorsunuz ve adam çıtçıkarmadan sizi bekliyor,hem de kaç senedir...buna rağmen eski sevgili ile görüşüyırsunuz ve adamın sizden sadece beklentisinin sevişmek olduğunu bile bile..
daha ne diyelim ki size??

Iyi gunler arkadaslar,

yazık...

Iyi gunler arkadaslar,

eleştiri cümleleri yazmayacağım
ama bir örnek vereyim istedim
benim de evli bir arkadaşım, yine evli olan, birlikte bir proje yürüttükleri bir adamla, aynen seni gibi mesajlaşıp konuşmaya başlamıştı, hatta bir kaç kez kahve içtiler, kahvaltı yaptılar
aynen senin gibi, eşinin ilgisizliğinin sebep olduğunu düşünüyordu, eşini sevdiğini ama ne olduğunu bilemediğini söylüyordu
sonra hayatını böyle yaşamamaya karar vererek bir uzmana gitti
uzman ona, tabi görüşmelerden-konuşmalardan sonra, ne zaman o adama bir mesaj atmak istese, ona ne söylemek istese eşine yapmasını söyledi.
arkadaşım da denedi
mesela o adama seni özledim yazmak istedi, kocasına yazdı
ve şanslıydı kocası da aynı şekilde karşılık verdi
diğer adamı unutup eşiyle işleri toparlaması çok kısa sürdü
şimdi çok mutlu ve geçmişe dair çok pişman, bitmiyor-gitmiyor pişmanlığı

bu tip konularda önemli olan insanın yaptığı tercih
ya hayatını böyle hoş olmayan (diyeyim, daha kötü bir kelime kullanmayayım) bir şekilde yaşamayı seçersin, ya da hayatını düzene sokup kendine, eşine ve hayata karşı saygısızlık yapmamayı

eski sevgilinin ne düşündüğünün hiçbir önemi yok
seni seviyor da olabilir, kullanmak istiyor da olabilir, sadece telefon mesaj vs mesajlaşarak hayatına renk de katmak istiyor olabilir, bu çok önemsiz bence
önemli olan senin hayatta duruşuna karşı tercihin...
(haaa ama şunu söylemeden geçemeyeceğim, ben senin "çok kötü" hissettiğine çok da ikna olamadım...)

Arkadaslara katiliyorum hic etik degil yaptiginiz. Maalesef her ikinizde boyle bir iliskide masumiyet aramayin.
Evliliginde eksik olan seyler var madem once bir bosan sonra o eksik seyleri dolduracak birini bul. Su an her ikiniz de eslerinizi bir sekilde aldatiyorsunuz onlar da bu durumuzdan bir haber

Back
X