marhabalar. erkek arkadaşımla şu sıralar çok fazla tartışıyoruz. farklı şehirlerdeyiz kızlar ve ben çok kıskancım aynı şekilde o da. güvensizlik değil ama ne bileyim kıskanıyorum çok fazla ortamlara girmesini istemiyorum tavırlarına dikkat etsin istiyorum kimseyle laubali olmasın istiyorum. kendisi sağolsun beni anlayışla karşılıyor. aslında benden daha fazla anlayışlı biridir ben olsam bu kadar tahammül edeilir miydim bilemiyorum. herneyse. şu sıralar kavga sebeplerimiz saçma sapan mevzular çocukca tartışmalar. brde her gün aynı sebepten kavga ediyoruz. ben diyorum ki gel sevgilim karşılıklı konuşalım şu konuları ki berdaha kavga olmasın aramızda tatsızlık çıkmasın. tamam hayatım diyor. sonra telefonda konuşarak veya mesajlaşarak konuşuyoruz. ben uzun uzun anlatıyorum hissettiklerimi neden böyle davrandığımı olayların nerden çıktığını vs vs. o ise sanki kendi düşüncsi yok bu çocuğun. peki canım daha dikkat edicem özür dilerim diyor. veya tamam canım özür dilerim diyor veya anladım canım affet özür dilerim diyor. belke bak ne güzel özür diliyor diceksiniz. ama inanın belli bir süre sonra farkına vardım hiç düşüncesini belirtmiyor ve bu beni çok kızdırıyodr. iletişime oldukça açık bi insanım ve böyle üstünün kapatılması hoşuma gitmiyor. kaç kere uyardım gene özür diledi ama ne bir gerekçe ne birşey daha çok kızdıdı beni. onun gibi yaptım bazen empati kursun diye. yok öyle de olmadı içim rahat etmiyor olduğumdan farklı davranınca. en sonunda patladım dayanamadım 1 gün önce. böyle böyle yapıyosun konuşmak mı istemiyosun beni böyle yaparak soğutuyorsun vb cümleler kurdum. çünkü gerçekten iletişim özellikle uzak ilişkilerde telefonda ilettişim herşeyi halletmek çok önemli. gözüm arkada kalmasın istiyorum. herneyse ben patladım o gün ve biraz ağır konuştum. bana sevil sen zaten bitirmeye hazırsın ilişkimizi her zaman böylesin vb dedi. rahatsızlığımı belirtince ben her zaman müsait olamıyorum tartışmalarımızda oklda oluyorum arakadşlarımla oluyorum veya dersin başında oluyorum gibi şeyler söyledi. başbakanın oğlu mu bu insan hiç mi konuşacak zamanı olmaz ki açıkca konuşabiliriz bu konuları geçiştirmesie gerek yok en azından. bende ilişkimizin uzun süredir böyle gittiğini ve benim durumdan çok rahatsız olduğumu söyledim. bitirmek istediğimi söyledim. aslında bu o anlık ağzımdan çıkan bi laftı ve onu kendine getirir diye düşündüm. mutluluklar bb sana diye mesaj attım ve o da bb yazmış bana çok kızdı belli ki. kendini haklı sanıyor. ama bende kendi açımdan haklıyım . nolucak böyle bir gündür konuşmuyoruz şuan..