ikimizede yazıklar olsun en çokta sana.

bayansakin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
27
9
30
Bi bucuk senedir birlikteydik. Herşey çok güzeldi yada ben hiç birşeyi göremedim yada görmemezlikten geldim. bana hep iç çeke çeke çok sevdigini sôylerdi bi bakışi vardi ona bakarken kndimi unuturdum sarilirken içim titrerdi . ama onun gozu hep başkalarindaydi ben görmüyorum saniyodu ama görüyodum sürekli baskalarina bakiyodu söyledigimdede senin kuruntularin derdi kaç defa tartistim bu yuzden kac kere ayrildim ama hep inkar etti . tabi bende çok seviyorum ya ayri kalinca çok özluyodum oda kendini affettirmeye çalisinca yelkenleri suya indiriyodum saf gibi. Ben başimi kaldirsam suç olurdu hic bi erkele arkadas olarak bile konusmazdim selam.bile vermezdim sirf o kizmasin diye ama hani derler ya bi insan kendisi nasilsa karsisindakini de öyle gorur onunkide o hesapti .Gecen ay calistigimiz yere bi kiz geldi kiza baktigini fark ettim önce dedim belki o niyetle bakmiyodur bişe demedim sonra bakmaya surekli devam edince kavga cikarttim ayrildim is yerinde kimse bizim birlikte oldugumuzu bipmiyodu zaten akrabalarim oldugu icin duyulsun istememistim laf olur diye o kizda bilmiyodu tabi ciktigimizi . sonra kizin yanina gittim sobnet etmeye başladim kizin agzini aramak icin benimkinin hakkinda biseyler soyledim hani eger birliktelerse kizin siniri bozulur dedim bu soylediklerime . supheleniyodum zaten benimki son zamanlarda ayrilsakta umursamicakmis gibi davraniyodu . mger benimkisi benle birlikteyken kiza teklif etmis kiz benim soylediklerimi gidip ona soylemis hesap sormus benimkisi geldi bana demedini birakmadi ne ors..pulugum kaldi nede kş.rlgim sen niye gidip beni o kiza kotuluyosun sen gorursun falan diye tehdit etti inkarda etmedi zaten beni aldattigini. Tamam gözu disardaydi ama bu kadarini da beklemzdim gozumun onunde o kiza bakip guluyodu konusuyo yanina gidiyodu surekli dayanamadim en sonunda isten çiktim . bana çok fazla askinti olan bi cocuk vardi benimki ona çok sinir oluyodu hani ona inat olsun diye degil yemin ederim mecburiyetten o cocugun calistigi is yerine gittim zaten cocukla muhattap bile olmuyorum . o iş yerine gittigimi ogrenince bana sitem eder bi sekilde'iyi kal orda dedi . bana hep derdi ki herkes kendine yakisani yapar demekki ona yakisan buymus ben işten ciktiysam varligimla kimseyi rahatsiz etmek istemem ayrica hep agliyodum onu o kizla gordukce şimdi aglamiyorum en azindan artik ama hala toparlayamiyorum kendimi biseyler soyleyin lutfen kimseyle konusamaz oldum iki haftada 6 kilo verdim zaten zayiftim iyice zayifladim:-( ben hayatimda ilk defa birine boyle aşik olmustum nasil unutucam ben şimdi dua ediyorum ki pisman olup geri gelmek istesim hani asla affetmem ama o zaman belki içim bi nebzede olsa sogur asla intikam gibi bi derdm yk allahindan bulsun insalllah.yaziklar olsun ona bana bunlari yasattigi icin düşmanlik etti resmen o kiz icin bana. Ama bana da yaziklar olsunki onun gozun disarda oldugunu bile bile devam ettim banada yaziklar olsun ona bu firsati verdigim icin.

Son düzenleme:
artık adam gibi adam bulmak gerçekten çok zorlaştı. Allah gönlüne ferahlık versin en kısa zamanda inşallah. onu unutmanın en iyi yolu uzak olmak görmemek. boşver geri dönmek de istemesin. insanlar nelere alışıyor neleri unutuyor bi şerefsizi mi unutamayacaksın. şükret ondan kurtulduğuna.

Allah kurtarmış. Unutulur merak etme, kısa süre sonra gülüp geçersin bile. Arkadaşlarınla gez, hobi edin, müzik dinleme. Yakında geçer.

zaten adam gizlememis, hersey acik acik ortadaymis ve son hamleyi yapmak icin yine sizden guc almis....

iyiki simdi bozulmus, evlendikten,nisanlandiktan veya yillar gectikten sonra yapsa caniniz daha cok yanardi. kurtuldugunuz icin sukredin bence

Erkeklerin çoğu adam değil bulsan hah bu işte tam adam desen bir bokluk çıkıyor veya çıkacağından yine içinde bir şüphe kalıyor maalesef.O zaten yanlış yapıyormuş sen bide +1 safmışsın.Seni suçlamayacağım bu yüzden çünkü sevgilisi başka kadına bakan kadın şüphelense "güvenmiyorsun güven sorunu var fazla kıskançsın" gibi yorumlarla karşılaşıyoruz.Açıkçası buna karşıyım.Aldatmalarda bu şekilde başlıyor.Her bakanı suçlamayacağız tabiki ama bari yanımda yapma veya bu işi fazla abartıyorsun gibisinden tepki vermemiz gerek.Tepkimizi ortaya koyalım ama zaten en azından biz yokken bakacaklarınıda bilelim en azından.Yani birgün bir arkadaş gelip sevgilini bir kıza bakarken gördüm deyince ortalığı karıştırmayalım.Yinede yanımızda yapılınca sessiz kalmayalım bundan sonra.Ha bide siz başka erkekler geçerken kafanızı öne eğiyorsunuz o tam tersini yapıyor.Eğer erkeğe bu özgürlük verilecekse kızada verilmeli.Bundan sonra ki ilişkilerinize buna dikkat edersiniz.Siz çok iyi niyetli yaklaşmışsınız ama sonu maalesef böyle bitti bu da sizin suçunuz değil.Olması gereken ona güvenmenizdi onunda güveninizi boşa çıkarmamasıydı.Siz yerine getirdiniz görevinizi.Yinede nolur nolmaz hiç yoktansa diye düşünüp tepki gösterilmesinden yanayım her zaman.Dediğim gibi sevgiliniz kıza bakıyorsa sizde erkeğe bakıcaksınız böyle anlaşmalar karşılıklı olmalı.Biraz kendinle ilgilenebilirsin.Bak 6 kilo vermişsin.İnsan kendisiyle ilgilenmeye başlayınca çoğu sıkıntı arkasında kalabiliyor.Biliyorum için rahat değil ama hala ona karşı bir şeyler hissediyorsun unutamadın (çok küçükte olsa) çünkü öyle olmasa gerçekten takmazdın.Kendinle ilgilenerek bunuda atlatıcağına inanıyorum.Spor falan yapabilirsin mesela.
Döner mi onu bilemem.Şuana kadar aldatan çoğu kişinin döndüğünü gördüm etrafımda ama sizin şansınıza ne tür bir öküz çıktı bilemem.Belki vicdan azabı çeker helallik ister.

Edit :Adam şimdilerde sadece gavur adı

O baskalarina bakarken benim gordugumu fark etmiyodu mesela arkamda calisiyodu uzagimda rahat ti onumde gorebilecegim yerdecalisirken kimseye bakmazdi veya yanyanaykende dolasirken de bakmazdi

Son düzenleme:
Ne gözmüş, ne bakışmış arkadaş.
Bakışından adamın aldattığını sezebilmek de başarı yalnız.

O baskalarina bakarken benim gordugumu fark etmiyodu mesela arkamda calisiyodu uzagimda rahat ti onumde gorebilecegim yerdecalisirken kimseye bakmazdi veya yanyanaykende dolasirken de bakmazdi
Ne zaman bakardı?
Kime bakardı?
Sonuçta adam dışarıdaki Kadınlara sizin rahatsız olacağınız şekilde bakmış ve farketmişsiniz. Yine de bitirmemişsiniz.
Aldatılmayı beklemişsiniz. O kadar.

Zaten normal bi sekilde baksa icinde baska bi niyet olmasa benden gizli bi sekilde yazmaya
Ne zaman bakardı?
Kime bakardı?
Sonuçta adam dışarıdaki Kadınlara sizin rahatsız olacağınız şekilde bakmış ve farketmişsiniz. Yine de bitirmemişsiniz.
Aldatılmayı beklemişsiniz. O kadar.

Doğru söyluyosun ne yaptiysam kendim yaptim ona bu firsati ben verdim kendimden nefret ediyorum.

Kendini suclama. Fark etmissin ve bitirmissin. Bundan sonra kendinle ilgilen. Gecmise takilip kendine zulum yapma. Sagligini kaybetneye degmez. Artik kendi mutlulugun icin yasa. Ne kadar cabuk unutacagin sadece senin elinde. Pisman olmasini bekleyerek omrunu gecirme. Zaten sayili gunlerimiz var onu da degmeyecek birinin pismanligini gormeyi bekleyerek gecirme. Elbet kimse yasattiklarini yasamadan olmeyecekmis. O da bu yaptiklarini yasayacak. Ama tam da senin bu gunu gormeyi beklemedigin anda olacak. Unuttugun anda. Bu hep boyle olur. O yuzden ne kadar cabuk unutursan o kadar cabuk o da yaptiklarinin cezasini ceker. Sen artik onundeki hayatina odaklan. Biliyorum biraz zor olacak ilk zamanlar. Her ayriligin bir yas donemi olur. Elbet uzuleceksin ama bu sagligini bozacak kadar olmamali. Hadi artik kendine gel ve artik kendini mutlu et. Gecmis olsun.

O içten halleri yüzünden inanmıyordun seni cok iyi anlıyorum. Ama o icten halleri fare kapanına konan peynir misali. Erkeklerin icten olabileceklerine inanmıyorum, ne zaman agzına sı.arsın o zaman bi ihtimal. Benimkinin hayatında da biri var , anlamadım sanıyordur muhtemelen...Rahatcana ayrılıp kendini o.spuların kollarına atmıs.

Bi bucuk senedir birlikteydik. Herşey çok güzeldi yada ben hiç birşeyi göremedim yada görmemezlikten geldim. bana hep iç çeke çeke çok sevdigini sôylerdi bi bakışi vardi ona bakarken kndimi unuturdum sarilirken içim titrerdi . ama onun gozu hep başkalarindaydi ben görmüyorum saniyodu ama görüyodum sürekli baskalarina bakiyodu söyledigimdede senin kuruntularin derdi kaç defa tartistim bu yuzden kac kere ayrildim ama hep inkar etti . tabi bende çok seviyorum ya ayri kalinca çok özluyodum oda kendini affettirmeye çalisinca yelkenleri suya indiriyodum saf gibi. Ben başimi kaldirsam suç olurdu hic bi erkele arkadas olarak bile konusmazdim selam.bile vermezdim sirf o kizmasin diye ama hani derler ya bi insan kendisi nasilsa karsisindakini de öyle gorur onunkide o hesapti .Gecen ay calistigimiz yere bi kiz geldi kiza baktigini fark ettim önce dedim belki o niyetle bakmiyodur bişe demedim sonra bakmaya surekli devam edince kavga cikarttim ayrildim is yerinde kimse bizim birlikte oldugumuzu bipmiyodu zaten akrabalarim oldugu icin duyulsun istememistim laf olur diye o kizda bilmiyodu tabi ciktigimizi . sonra kizin yanina gittim sobnet etmeye başladim kizin agzini aramak icin benimkinin hakkinda biseyler soyledim hani eger birliktelerse kizin siniri bozulur dedim bu soylediklerime . supheleniyodum zaten benimki son zamanlarda ayrilsakta umursamicakmis gibi davraniyodu . mger benimkisi benle birlikteyken kiza teklif etmis kiz benim soylediklerimi gidip ona soylemis hesap sormus benimkisi geldi bana demedini birakmadi ne ors..pulugum kaldi nede kş.rlgim sen niye gidip beni o kiza kotuluyosun sen gorursun falan diye tehdit etti inkarda etmedi zaten beni aldattigini. Tamam gözu disardaydi ama bu kadarini da beklemzdim gozumun onunde o kiza bakip guluyodu konusuyo yanina gidiyodu surekli dayanamadim en sonunda isten çiktim . bana çok fazla askinti olan bi cocuk vardi benimki ona çok sinir oluyodu hani ona inat olsun diye degil yemin ederim mecburiyetten o cocugun calistigi is yerine gittim zaten cocukla muhattap bile olmuyorum . o iş yerine gittigimi ogrenince bana sitem eder bi sekilde'iyi kal orda dedi . bana hep derdi ki herkes kendine yakisani yapar demekki ona yakisan buymus ben işten ciktiysam varligimla kimseyi rahatsiz etmek istemem ayrica hep agliyodum onu o kizla gordukce şimdi aglamiyorum en azindan artik ama hala toparlayamiyorum kendimi biseyler soyleyin lutfen kimseyle konusamaz oldum iki haftada 6 kilo verdim zaten zayiftim iyice zayifladim:-( ben hayatimda ilk defa birine boyle aşik olmustum nasil unutucam ben şimdi dua ediyorum ki pisman olup geri gelmek istesim hani asla affetmem ama o zaman belki içim bi nebzede olsa sogur asla intikam gibi bi derdm yk allahindan bulsun insalllah.yaziklar olsun ona bana bunlari yasattigi icin düşmanlik etti resmen o kiz icin bana. Ama bana da yaziklar olsunki onun gozun disarda oldugunu bile bile devam ettim banada yaziklar olsun ona bu firsati verdigim icin.
Bence konunun tüm Özeti burada böyleymiş adam böyle devam edecek böylesine değer vermekle hata etmişsin

Amaaaan boşver kurtulmuşsun. Acı son, sonu olmayan acıdan daha iyidir canım, bunu unutma.

X