bence ne arkadasinın ne de senin bunu düşünmeniz bile saçma..
arkadasın o cocuktan hoşlanmış tamam ama cocuk istememiş..olay burada biter..arkadasın cocuğu sahiplenemez..
bak sana bir olay anlatiyim; benim yazlıktan çocukluğumdan beri asık oldugum biri vardı hatta ilk askım..o da bana asikti..yazları çıkardık,yaz askı misali:) ve bütün site,bütün arkadaslarımız bilirdi bizim askımızı :) bir yaz bunun bana ilgisinin az olduğunu fark ettim ve o yaz 1,5 aylığına başka yere gidecektim gitmeden önce kızları çektim bı kenara(kızlardan biride yani kankam o da cocuğun kuzeni) bakın dedim ben donene kadar bu isi ayarlayın,ben dondugumde bu gene bana ilgi göstersin fln diye..ben gittim ve bir geldim ki o konuştuğum kızlardan biri(kızların hepsiyle kankaydik) bununla çıkmaya başlamış..ağzımı acmadım,açamam çünkü,o cocuk benim tapulu malim mı?iyi tamam ben asık olabilirim ama o bana artık asık değil!benim hiç bir soz hakkım olamaz,olmamalı!ne tavır yaptım,ne laf söyledim..tam tersi yine o yaz hep beraber takıldık..sonra ayrıldılar ama gercekten icimde en ufak bir kin nefret bilmem ne olmadı..
olabilir,aynı kisiye asık olabilirsiniz,sevebilirsin,ama bu sahiplenebilirsiniz anlamına gelmez!
ben senin yerinde olsam arkadas falan dinlemez çıkardım,arkadasıma gider durumu anlatırdım eğer gercekten arkadasimsa zaten o da mantıklı düşünür ve hır gür çıkartmaz,ha çıkartırsa da kendi bilir der yoluma devam ederim..o cocuk arkadasinın tapulu malı değil,bugün sen olmasan başkasıyla çıkacak cocuk..bunu da kaldırmak zorunda bana göre..