ikimizin kalbinde de aynı kişi :(

keşke herks ince düşünebilse siz onlar çıkmadığı halde acaba kırılırmı diyosunuz ama bnm kuzenim sevgilimle kısa süre çıktığımız ve biribirimizi sevmediğimiz içn rahatlıkla beraber şu an..:((

kendimi senin arkadasinin yerine koyuyorum ve ben olsam sorun etmezdim sen olmasan o insanin hayatinda bir baskasida olucak hem de cok yakin bir arkadasta degilsiniiz hem arkadaslik cok güzel derdini paylasmak harika ama bi yere kadar belki cok yakin bir arkadasim olsa üzülür red ederdim ama madem yakin degilsiniz bence hoslandiginiz kisiyi tercih edin

sadece iş arkadaşınız olan biri için belki de büyük bir aşktan vazgeçiyorsunuz yani?

çok zor bi durum ikiarada bi derede kalmışsın iyi düşün karar vermek sana düşer

walla arkadasiniz gercekten sizi dusunuyorsa kendisini sevmeyen birinin sizi mutlu etmesine engel olmaz. tmm insan uzulur niye ben degil de o diye ama hayatta her istedigimiz olmuyor. bizim istedigimiz olmuyor diye baskalarininki de mi olmasin????

bence arkadasinizla konusun. durumu durustce aciklayin. cok vicdan azabi tavrina da burunmeyin. deneyin iliskiyi. olursa olur olmazsa olmaz. garantisi yoksa cikmayin diye birsey var mi??? neyin garantisi var ki??? ustelik kiz arkadasiniz iki gun sonra unutup bir baskasiyla ciksa siz de kendinize bir sans vermediginize yansaniz daha mi iyi olcak???

yine ayni noktaya geliyoruz. herkesin hayati neden birbiriyle bu kadar bagintili, sikinti derecesinde ic ice olmak zorundaki??

Back
X