• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ikinci aşılama olup hamile olan varmı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

_vildan_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
16
0
86
İstanbul
:uhm:mrb arkadaslar ben bisey sorcaktım ben bir ay önce asılama oldum tuttu ama kendiliginden düştü simdi 1ay ara verdik tekrar baslıycam hayırlısıyla bu ay tedaviye acaba benim gibi olupta ikinci asılaması tutupda hamileligi devam eden varmı cok umutsuzum inş.vardır:uhm:

hayırlısı olsun canım ya içini ve kalbini ferah tutup başla tedavine benim ilk aşılamam tutmadı şimdi ikincisine başladım kısmet bakıcaz...hayırlısı neyse o olsun

sagol canım ne biliyim korkuyorum işte ilkinde sevinçle üzüntüyü birarada yasadım inş. bu sefer tutarda bebeklerimize kavuşuruz mutlu haberlerimizi veririz rabbim inş. hayırlısını nasip etsin bizlere

sagol canım ne biliyim korkuyorum işte ilkinde sevinçle üzüntüyü birarada yasadım inş. bu sefer tutarda bebeklerimize kavuşuruz mutlu haberlerimizi veririz rabbim inş. hayırlısını nasip etsin bizlere

amin bitanem aminnnnnnnnnn pes etmek yok en son raddeye kadar bebek istemeye çalışmalara devam:)

:sm_cool:yok be canım ne pes etmesi ama esim biraz zamanabırakmamı söylüyo biraz stres yapıyorumda ondanda olmaz diyo bende beklemek istemiyorum cevremde herkesin bebegi var bende istiyorum inş.rabbim en yakın zamanda bizlerede nasip eder

inşallah cnm aynı durumdayız benim eşimde söylüyo birz zaman ve sabır çok kafana takıyosun olmaz tabi diyo...stresin bebek olmamasındaki enbüyük sebep olduğunu söylüyo ama gel bide bana sor kafaya takmadan duruluyomu sürekli aklında bebek var ne yapalım kısmet:)

arkadaşlar hayırlısı olsun inş.ben 3 ay önce aşılama yaptırdım malesef olmadı. 1 hafta sonra bizde tekrar aşılama deniyeceğiz.ben mikro yöntemini istiyorum ama dr. gerek görmedi .ben ilk aşılamada böle heyacanlanmamıştım inanın içimde garip bi duygu var inş. yarabbim hepimizin umutları boşa çıkmaz da burda ewet sonunda oldu deriz.arkadaşlar fazla zamana bırakmayın.ben evleneli 6 yıl oldu hep zamana bıraktık olur dedik.keşke daha önce uğraşmaya başlasaymışız.nasip işte

fisfisfis
arkadaşlar hayırlısı olsun inş.ben 3 ay önce aşılama yaptırdım malesef olmadı. 1 hafta sonra bizde tekrar aşılama deniyeceğiz.ben mikro yöntemini istiyorum ama dr. gerek görmedi .ben ilk aşılamada böle heyacanlanmamıştım inanın içimde garip bi duygu var inş. yarabbim hepimizin umutları boşa çıkmaz da burda ewet sonunda oldu deriz.arkadaşlar fazla zamana bırakmayın.ben evleneli 6 yıl oldu hep zamana bıraktık olur dedik.keşke daha önce uğraşmaya başlasaymışız.nasip işte

arkadasım ben zamana bırakmayayım dedim3yıllık evliyim ama 2senedir tedavi oluyorum gecmedigim asamalar kalmadı inş.rabbim emeklerimizi bosa cıkarmaz bizlerinde yüzlerini güldürür hakkımızda hayırlısı neyse o olsunfisfisfis

inşallah cnm aynı durumdayız benim eşimde söylüyo birz zaman ve sabır çok kafana takıyosun olmaz tabi diyo...stresin bebek olmamasındaki enbüyük sebep olduğunu söylüyo ama gel bide bana sor kafaya takmadan duruluyomu sürekli aklında bebek var ne yapalım kısmet:)

evt canım ya stres dende olmuyomuş ama elimizde degilki aklımdan cıkarayım diyom nereye bakarssam her yerde bebek istemedense olsa moral boozuluyo aklımdan cıkmıyo bunuda şükür ne yapalım derdimizin dermanı var ya olur bizimde birgün elbet dimi:dance:

:uhm:mrb arkadaslar ben bisey sorcaktım ben bir ay önce asılama oldum tuttu ama kendiliginden düştü simdi 1ay ara verdik tekrar baslıycam hayırlısıyla bu ay tedaviye acaba benim gibi olupta ikinci asılaması tutupda hamileligi devam eden varmı cok umutsuzum inş.vardır:uhm:

vildancım karamsar olma lütfen aşılama olacaksan strese girmemen lazım kendine dikkat etmen lazım allahın izni ile tutar yine ve bu defa doğuma kadar sağlıklı birşekilde hamişlik yaşarsın inşallah.bende 2.aşılamamda hamiş kaldım ve şuan allahıma şükür hiç bir sorunum yokkk allahın izni ile sende yaşarsın bunları allaha emanet olŞeniz

tesekkür ederim canım morelim düzeldi inanki .inş.benimde ikinci asılamam tutarda sizin gibi sorunsuz hamilelik yasarım rabbim sizede hayırlı dogumlar nasip eder saglıkla kucagınıza almayı nasip eder inşallah mutlu oldum inannın sizin adınıza kendinize iyi bakın:dance:

Back
X