Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canım ne biliyim korkuyorum işte ilkinde sevinçle üzüntüyü birarada yasadım inş. bu sefer tutarda bebeklerimize kavuşuruz mutlu haberlerimizi veririz rabbim inş. hayırlısını nasip etsin bizlere
arkadaşlar hayırlısı olsun inş.ben 3 ay önce aşılama yaptırdım malesef olmadı. 1 hafta sonra bizde tekrar aşılama deniyeceğiz.ben mikro yöntemini istiyorum ama dr. gerek görmedi .ben ilk aşılamada böle heyacanlanmamıştım inanın içimde garip bi duygu var inş. yarabbim hepimizin umutları boşa çıkmaz da burda ewet sonunda oldu deriz.arkadaşlar fazla zamana bırakmayın.ben evleneli 6 yıl oldu hep zamana bıraktık olur dedik.keşke daha önce uğraşmaya başlasaymışız.nasip işte
inşallah cnm aynı durumdayız benim eşimde söylüyo birz zaman ve sabır çok kafana takıyosun olmaz tabi diyo...stresin bebek olmamasındaki enbüyük sebep olduğunu söylüyo ama gel bide bana sor kafaya takmadan duruluyomu sürekli aklında bebek var ne yapalım kısmet:)
:uhm:mrb arkadaslar ben bisey sorcaktım ben bir ay önce asılama oldum tuttu ama kendiliginden düştü simdi 1ay ara verdik tekrar baslıycam hayırlısıyla bu ay tedaviye acaba benim gibi olupta ikinci asılaması tutupda hamileligi devam eden varmı cok umutsuzum inş.vardır:uhm: