- 26 Aralık 2015
- 12.501
- 20.721
- 398
- 35
Salı gece 12 de iğne yaptım perşembe öğlen 12 de aşılamam yapıldıAmin görürüz çift çizgiyipeki sizin iğneden sonraki gün mu aşılama yapildi benim Perşembe iğneyi yaptım cuma aşılama yapildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salı gece 12 de iğne yaptım perşembe öğlen 12 de aşılamam yapıldıAmin görürüz çift çizgiyipeki sizin iğneden sonraki gün mu aşılama yapildi benim Perşembe iğneyi yaptım cuma aşılama yapildi
Gögüs hassasiyetiniz varmıydı benimde 13 günüKızlar bugün aşılamanın 14. Günü. Sabah test yaptım negatif biliyordum hissettim zaten olmadığını.ikinci aşılama da olmadı yani. Gün içinde lekelenmelerim de başladı. Tüp bebek sürecine başlayacağım köprüden önce son çıkış
Umarım tüp bebek süreciniz olumlu olurKızlar bugün aşılamanın 14. Günü. Sabah test yaptım negatif biliyordum hissettim zaten olmadığını.ikinci aşılama da olmadı yani. Gün içinde lekelenmelerim de başladı. Tüp bebek sürecine başlayacağım köprüden önce son çıkış
İnşallah çok ama çok teşekkür ederim Rabbim sizin de gönlünüze göre versinUmarım tüp bebek süreciniz olumlu oluronun tutma ihtimali daha yüksek zaten aşılamaya göre
![]()
Benim göğüs hassasiyetim normalde de olmaz pek o yüzden hiç yaşamadım inşallah sizin pozitif olurGögüs hassasiyetiniz varmıydı benimde 13 günü
İnşallah çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz içinUmarım tüp bebek süreciniz olumlu oluronun tutma ihtimali daha yüksek zaten aşılamaya göre
![]()
Merhaba kan sonucunuz ne oldu acabaMerhaba, ayni gün aşılama yaptırmışız. Ben dün test yaptım silik çizgi vardı ama iğne etkisi diye düşündüm, yarın kan verip öğreneceğim sonucusiz kaset test mi yaptınız , onda hemen cikmayabiliyor
Merhaba, sonuç pozitif hamileyimMerhaba kan sonucunuz ne oldu acaba
Yaa hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bize de dua edinMerhaba, sonuç pozitif hamileyim![]()
Kacinci gününüzYaa hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bize de dua edinben de silik çizgi gördüm de bugün umarım pozitif olur
![]()
20 mayısta yaptırmıştım aşılamayı. 11. GünümKacinci gününüzben 10.gün silik çizgi 12.gün kanda pozitif gördüm . İnşallah sizin de pozitif devam eder
![]()
Varsa çıkar, sonra 2 gunde 1 kan verip yükselişe bakıyorlar. Sağlıklı ilerliyor mu diye20 mayısta yaptırmıştım aşılamayı. 11. Günümyarın ben de kan vereyim o zaman
![]()
Yazarım tabi ki çok teşekkür ederimVarsa çıkar, sonra 2 gunde 1 kan verip yükselişe bakıyorlar. Sağlıklı ilerliyor mu diyeyarin sonucu yazin buraya merak ettim
Bence kan verin çünkü doktorum aşılamadan sonra 10.gün kan verebilirsin belli olmaya başlar demişti bana. Testte de hayalet çizgi görünüyor inşallah pozitiftirMerhaba arkadaşlar 19 Mayıs gece 12 de ovitrelle vuruldum 21 mayısta 2. Aşılamam gerçekleşti bugün erken gebelik testi yaptım ilk idrarım değil sonuç ilk 15 dk lık sonuç acaba böyle olup gebelik haberi alan var mı yoksa hala iğne etkisi mi
Teşekkür ederim yarın kan vereceğim inşallah pozitiftirBence kan verin çünkü doktorum aşılamadan sonra 10.gün kan verebilirsin belli olmaya başlar demişti bana. Testte de hayalet çizgi görünüyor inşallah pozitiftir![]()
Benim de 10.gun erken gebelik testinde silik çizgi çıkmıştı. 2 gün sonra kan verdim onda da pozitif çıktı. Sizinki de pozitiftir yüksek ihtimalMerhaba arkadaşlar 19 Mayıs gece 12 de ovitrelle vuruldum 21 mayısta 2. Aşılamam gerçekleşti bugün erken gebelik testi yaptım ilk idrarım değil sonuç ilk 15 dk lık sonuç acaba böyle olup gebelik haberi alan var mı yoksa hala iğne etkisi mi
ahhh inşallah inşallahBenim de 10.gun erken gebelik testinde silik çizgi çıkmıştı. 2 gün sonra kan verdim onda da pozitif çıktı. Sizinki de pozitiftir yüksek ihtimal![]()
Kan verdiniz mi sonucunuz kaç çıktıahhh inşallah inşallah![]()