Fukaeri Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2017 636 884 103 34 14 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi minnak08 #161 gzm6688 .!.: Anladım cNim benim de tek tupum var yas 31 ben de asilama dedi doktor temmuzda aşılama sonra hemen tupe gecicem ben de Allah yüzümüze gulsun inşallah Genişletmek için tıkla... Sizde amh düşüklüğü var mı? Benim rezervler de az vakit kaybetmek istemiyorum o yüzden. Yaşın genç daha yavruna kavusursun tez vakitte inşallah
gzm6688 .!.: Anladım cNim benim de tek tupum var yas 31 ben de asilama dedi doktor temmuzda aşılama sonra hemen tupe gecicem ben de Allah yüzümüze gulsun inşallah Genişletmek için tıkla... Sizde amh düşüklüğü var mı? Benim rezervler de az vakit kaybetmek istemiyorum o yüzden. Yaşın genç daha yavruna kavusursun tez vakitte inşallah
G gzm6688 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 13 Haziran 2024 178 41 13 32 14 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi minnak08 #162 Fukaeri .!.: Sizde amh düşüklüğü var mı? Benim rezervler de az vakit kaybetmek istemiyorum o yüzden. Yaşın genç daha yavruna kavusursun tez vakitte inşallah Genişletmek için tıkla... Hayir canım pko var bende yani bolca yumurta var ben de .Allahim sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.Amin canım benim Allah razı olsun senden
Fukaeri .!.: Sizde amh düşüklüğü var mı? Benim rezervler de az vakit kaybetmek istemiyorum o yüzden. Yaşın genç daha yavruna kavusursun tez vakitte inşallah Genişletmek için tıkla... Hayir canım pko var bende yani bolca yumurta var ben de .Allahim sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.Amin canım benim Allah razı olsun senden
tatluboncuk Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2023 1.518 1.047 63 14 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi minnak08 #163 gzm6688 .!.: İlk önce açılmayan tupunuz sonra nasil acilid Genişletmek için tıkla... Tekrardan film çektirdim bu sefer anestezi alarak 3 sefer ilaç verilmiş sonunda açıldı
gzm6688 .!.: İlk önce açılmayan tupunuz sonra nasil acilid Genişletmek için tıkla... Tekrardan film çektirdim bu sefer anestezi alarak 3 sefer ilaç verilmiş sonunda açıldı
G gzm6688 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 13 Haziran 2024 178 41 13 32 14 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi minnak08 #164 tatluboncuk .!.: Tekrardan film çektirdim bu sefer anestezi alarak 3 sefer ilaç verilmiş sonunda açıldı Genişletmek için tıkla... Ne mutlu cok sevindjm
tatluboncuk .!.: Tekrardan film çektirdim bu sefer anestezi alarak 3 sefer ilaç verilmiş sonunda açıldı Genişletmek için tıkla... Ne mutlu cok sevindjm
G gzm6688 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 13 Haziran 2024 178 41 13 32 14 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi minnak08 #165 gzm6688 .!.: Ne mutlu Genişletmek için tıkla... tatluboncuk .!.: Tekrardan film çektirdim bu sefer anestezi alarak 3 sefer ilaç verilmiş sonunda açıldı Genişletmek için tıkla... Benim açılmadı baya bir tikali demek
gzm6688 .!.: Ne mutlu Genişletmek için tıkla... tatluboncuk .!.: Tekrardan film çektirdim bu sefer anestezi alarak 3 sefer ilaç verilmiş sonunda açıldı Genişletmek için tıkla... Benim açılmadı baya bir tikali demek
K kadingibikadiinnn Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2023 1.204 878 43 29 16 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi minnak08 #166 Fukaeri .!.: Doktor önermedi. Çünkü rahim filmi radyasyon yayıyor falan dedi. Gerek görmeyince bende doktoru dinledim Genişletmek için tıkla... Çok tuhaf bunu söyleyen ilk defa bi doktor görüyorum çünkü yayılan radyasyon çok çok az
Fukaeri .!.: Doktor önermedi. Çünkü rahim filmi radyasyon yayıyor falan dedi. Gerek görmeyince bende doktoru dinledim Genişletmek için tıkla... Çok tuhaf bunu söyleyen ilk defa bi doktor görüyorum çünkü yayılan radyasyon çok çok az