• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci aşılama

Ben adet oldum çok üzgünüm
Canım benim çok iyi anlıyorum bu süreçte üzülüp yoruluyoruz ama işte her şeyin bir vakti var beklememiz gerekiyor demek ki😢 ben de 22 aydır deniyorum nerdeyse 2 yıl olacak. Allahım inşallah bu n yakın zamanda güzel sonuçlar almamızı nasip eder

Canım benim çok iyi anlıyorum bu süreçte üzülüp yoruluyoruz ama işte her şeyin bir vakti var beklememiz gerekiyor demek ki😢 ben de 22 aydır deniyorum nerdeyse 2 yıl olacak. Allahım inşallah bu n yakın zamanda güzel sonuçlar almamızı nasip eder
Amin inşallah canım

Ben de bugün erken gebelik testi yaptım.aşılamanın 11.günüydü gölge bile yok sizinki var belli Allah hayırlısağlıklı evlatlar nasip etsin

Ben de bugün erken gebelik testi yaptım.aşılamanın 11.günüydü gölge bile yok sizinki var belli Allah hayırlısağlıklı evlatlar nasip etsin
Aynı gün aşılama olmuşuz canım bende korkuyorum test yapmaya regl olacakmışım gibi ağrılar başlayınca umudumu iyice yitirdim

Selam kızlar yarın aşılama oluyorum karışık duygular içerisindeyim ikinci aşılamam olacak 6 gün gonalf 75 doz kullandım sağ tarafta 17.5 mm yumurtam oluşmuş dün gece çatlatmayı vurdum yarın aşılama 🙏🏻😍

Benim bugün çatlatma iğnesinin 9. Aşılamanın 7. Günü. Sabah test yaptığımda iğnenin etkisinin geçmiş olduğunu gördüm

Benim bugün çatlatma iğnesinin 9. Aşılamanın 7. Günü. Sabah test yaptığımda iğnenin etkisinin geçmiş olduğunu gördüm
Sizle aramızda bir gün varmış, ins tutmuştur ikimizin de 🙂İğne etkisi için test yapmadım ben asilamanin 12.gunu erken gebelik yapmak istiyorum🙈

Sizle aramızda bir gün varmış, ins tutmuştur ikimizin de 🙂İğne etkisi için test yapmadım ben asilamanin 12.gunu erken gebelik yapmak istiyorum🙈
Normalde geçenki aşılamada da 7-8. Gün yapıp bırakmıştım sonrasında hiç test yapmadım 15. Kan vermiştim beta 7 çıkmıştı🥹 sanırım kimyasal oldu. 7.8 günlerde çok az çizgi görünmüştü iğne etkisi olarak. Bu sefer daha çabuk bitti sanki etkisi. Şimdi yine bu ikinci aşılamamda 15. Güne kadar bekleyeceğim adet olmazsam 15. Gün kan vereceğim. İnşallah ikimiz de pozitifleri görürüz aminnnnn aminnnnnm🥹

Back
X