- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
Verince yazar mısın sonucunu. İnşalalh pozitif sonuçlar alırsınBöyle çıktı yarın kan vermeyi düşünüyorum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verince yazar mısın sonucunu. İnşalalh pozitif sonuçlar alırsınBöyle çıktı yarın kan vermeyi düşünüyorum canım
Canım benim çok iyi anlıyorum bu süreçte üzülüp yoruluyoruz ama işte her şeyin bir vakti var beklememiz gerekiyor demek kiBen adet oldum çok üzgünüm
Amin inşallah canımCanım benim çok iyi anlıyorum bu süreçte üzülüp yoruluyoruz ama işte her şeyin bir vakti var beklememiz gerekiyor demek kiben de 22 aydır deniyorum nerdeyse 2 yıl olacak. Allahım inşallah bu n yakın zamanda güzel sonuçlar almamızı nasip eder
Tabiki bugün iş çıkışı gidip kan vereceğim inşallah testte hata yokturVerince yazar mısın sonucunu. İnşalalh pozitif sonuçlar alırsın![]()
Bende olucam sanırım ağrılarım çok fazla arttı her zaman ki gibi...Ben adet oldum çok üzgünüm
İnşallah güzel haberler alırsın canımTabiki bugün iş çıkışı gidip kan vereceğim inşallah testte hata yoktur![]()
İnşallah olmazsın canımBende olucam sanırım ağrılarım çok fazla arttı her zaman ki gibi...
InsaAllah canım ama umudum yokİnşallah olmazsın canım
Aynı gün aşılama olmuşuz canım bende korkuyorum test yapmaya regl olacakmışım gibi ağrılar başlayınca umudumu iyice yitirdimBen de bugün erken gebelik testi yaptım.aşılamanın 11.günüydü gölge bile yok sizinki var belli Allah hayırlısağlıklı evlatlar nasip etsin
Kan verdim bugün sonucum 114 çıktıVerince yazar mısın sonucunu. İnşalalh pozitif sonuçlar alırsın![]()
Tebrik ederim, ben de aşılamanin 4.günündeyim inşallah pozitifi görürüm.Kan verdim bugün sonucum 114 çıktı![]()
Ya çok çok çok sevindim Allahım sağlıkla ilerlediğini görmeyi nasip etsin inşallahKan verdim bugün sonucum 114 çıktı![]()
Teşekkür ederimm. İnşalalh Allahımm bu güzel haberi bekleyen herkese nasip etsinTebrik ederim, ben de aşılamanin 4.günündeyim inşallah pozitifi görürüm.![]()
Aminn çok teşekkür ederimYa çok çok çok sevindim Allahım sağlıkla ilerlediğini görmeyi nasip etsin inşallah![]()
Belirtilerin nelerdi canım kaç yumurtan oluşmuştu sağlıkla kucağına al inşallahKan verdim bugün sonucum 114 çıktı![]()
Sizle aramızda bir gün varmış, ins tutmuştur ikimizin deBenim bugün çatlatma iğnesinin 9. Aşılamanın 7. Günü. Sabah test yaptığımda iğnenin etkisinin geçmiş olduğunu gördüm
Normalde geçenki aşılamada da 7-8. Gün yapıp bırakmıştım sonrasında hiç test yapmadım 15. Kan vermiştim beta 7 çıkmıştıSizle aramızda bir gün varmış, ins tutmuştur ikimizin deİğne etkisi için test yapmadım ben asilamanin 12.gunu erken gebelik yapmak istiyorum
![]()