Aşılama ikinci aşılaması tutan varsa bana yardımcı olurmusunuz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nagihan

kızıma kavuştum şükür
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.045
44
683
İstanbul
ikinci aşılamamı yaptırmak istiyorum ama korkuyorum ama yaptırmak istiyorum ya tutmassa diye korkuyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

ikinci aşılamamı yaptırmak istiyorum ama korkuyorum ama yaptırmak istiyorum ya tutmassa diye korkuyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

korkma canım şansını dene yine bende yaptırcaktım bugün gittim 2.aşılamayı konuşmak için ama dr ssk nın karşılamadığını söyledi yaşım 39 olduğu için devlet karşılamıyormuş bunu bize daha önce söylemedi rapor çıkardı bizde yaptırdık şimdide diyorki yanlışlıkla vermişim devlete o ilaç paralarını vereceksiniz dedi zaten 500 ytl vermiştik şimdide 500 daha vercez ilaçlar için şans işte morallerim çok bozuldu bugün para biriktireceğiz tüp bebek için 5000 ytl miş geç kalmazsak tabiki allah izin verirse olacak inşallah ben yinede umutluyum allah hepimizi bebeklerimize kavuşturur inşallah güzel haberler bekliyorum canım senden:çok üzgünüm:

canım neden korkuyorsun korkulacak birşey olmadığını sende biliyorsun birkez denemişsin hem 2.de şans daha yüksek deniyor benim 2.de tuttu şu an hamileyim.
kendini sıkma ve şansını dene inşallah tutar Allah yar ve yardımcın olsun

canım neden korkuyorsun korkulacak birşey olmadığını sende biliyorsun birkez denemişsin hem 2.de şans daha yüksek deniyor benim 2.de tuttu şu an hamileyim.
kendini sıkma ve şansını dene inşallah tutar Allah yar ve yardımcın olsun

canım ben acısından değil ben ne aşamalardan geçtim aşılama neki ben tutmaz diye korkuyorum kendimi çok hazırlamıştım tuttu diye çok üzüldüm Genede çok sağol biraz olsun morel buluyorum artık eşimlede konuşamıyorum oda sıkıldı artık hergün aynı mesele

ayni korkuyu bu günlerde bende yasiyorum cok mutsuz ve umutsuzum ilki tutmadi ikinciside tutmaz nasilsa diye düsünmeye basladim bile coktan.ama baskada carem yok biliyorum ikiniciyi denicez ocakta...insallah hayirlisi olsun...
ayrica her asilamada sans yükselmiyo aksine azaliyormus..onun icin 3 kezden fazla denemenin sadece zaman kaybi oldugunu söylüyo doktorlar..

Back
X