• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci bahar ve gizemli adam...

tulipa

ΛŁŁ -SТΛЯ başlangıç 66; güncel 62; hedef 60
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
8.139
4.871
373
Merhaba.Vallahi daha açmayacaktım,bunladım artık.
3 ay önce yurt dışı tatilinde bana yardımcı olan bir tanıdıkla aramızda birşeyler gelişti.Yakından tanıyınca beni el üstünde tutması,ilgisi çok hoşuma gitti.Şimdiye kadar yaşayamadığım güzellikleri onla yaşayacağım hissine kapıldım.İsteği üzerine dönünce de görüşmeye başladık.Biraz utangaç ,içine kapanık,efendi biriydi.Bu özelliği hoşuma gitti aslında bende bir güvenilirlik oluşturdu.Evliliği düşündüğünü ilk başta imayla söyledi.Ve zamanla daha iyi açıldı.

Ben döndükten sonra zamanla ilgisizleşmeye başladı.Sorsan çok beğeniyor,seviyor,çok özlüyor,evlenmek istiyor ama kamerada görüşmeyi sevmiyor.Yakında gelecek 2-3 hafta bulunduğum şehirde kalacak.İşsizlik kurumuyla olan randevularını bekliyor,sigortalı gelebilmek için.Zamanla bu ilgisizlik beni bunalttı.Üstelik bir aydır da işten çıkmış olduğu halde.Söylediğim halde aynı.Üstelik ben bu konudan önce de ÇOK ÇOK çektim(eski eşimde).Veherşeye dayanırım da ilgisizlik dayanmadığım bir şey.Zaten çok uzağız,zort şartlar altındayız,bir de bunu ilgisizlikle pekiştirmenin ne anlamı var.Üstelik kaç kere hoşlanmadığımı söyledim.

Günde bir kere bir dakika arıyor,tamam yurt dışı diye bir şey demiyorum ama erkenden değil de illa gece geç vakit arıyor.Gün içinde merak ettiriyor.Kamerada görüşmek genelde benim isteğimle en az 2-3 günde bir(bazen de haftada bir) oluyor,evde neti var.Gittiği bir lokal var,orda çok vakit geçiriyor.Arkadaşlarıyla geziyor arada.Kitap okumayı seviyor,bazen gece okuyor,uyumuyor,gündüz uyuyor(işsizken),(işsizken işsizlik aylığı alıyor)Çalıştığı zaman özel şirketlerde çalışıyor.

Yozgatlı.Annesi babası kendisi 15 yaşlarındayken boşanmış,babasıyla aynı şehirde ve görüşmüyor,annesi ve bir kızkardeşi Türkiye'de.Yurt dışında doğmuşi.İlk öğretimi yurt dışında,orta ve lişeyi Türkiye'de yatılı olarak okumuş.Liseyi bitirince yurtdışına babasının yanına gelmiş,babası evlenince evden ayrılmış.On yıldır yalnız kalıyor,28 yaşında.Dindar,içine kapanık,bazen de agresif biri.Ama ona karşı sevgim var diye düşünüyorum.Ama kızgınlığım da var artık..
Sevgi olmasa bitireceğim.Bazen bitirmeli miyim diye düşünüyorum..Ama bunu düşündüğümde içim acıyor.Ve başla bitir bıktım artık..Artık bir düzen istiyorum.. Tabi içimin acımasının nedeni sadece bu değil dediğim gibi ona ilgim,sevgim de var.(şimdilik)

Oysa ona sorsan bir an önce evlenmek istiyor..Bir de işlerinden hiç bahsetmiyor.Paylaşımcı değil.Aşırı gizemli,az konuşan biri..Ama iyi niyetli..Sevdiğine sahip çıkar,gözü dışarda olmaz.Güven duyuyorum ona.Yanındayken de kendimi çok güvende ve el üstünde hissettim...Kafadar hissettim...5 gün boyunca yurt dışında birlikte gezdik ve yanında çok mutlu oldum..Ve bir aile,evlilik özlemi var..Beni kaybetmek istemiyor ,belli ama neden kendini düzeltmiyor söylediğim halde..
Annesini de az arıyormuş..

Hayatıma biri dahil oldu ama hala yalnız gibiyim..

Not:Evlenince benim işimden dolayı Türkiye'de yaşayabileceğini ima etti.Türkiye'ye bir özelmi var zaten..Yaş farkımızı ,evlilik yaşanmışlığı farkımızı sorun etmediğini söyledi(Zaten aynı yaşta gibiyiz) .Ama herşeyi ''ben gelince yüzyüze konuşuruz ''diyor.

Not2:İlgisinin azalmasının yanında...Birşeye canı sıkıldığında bana hem anlatmıyor hem de agresif davranıyor.Sevgisiz,ilgisiz davranıyor..(3 ay içinde birkaç kez oldu.Çalışırken daha çok oldu.,İş arkadaşlarıyla falan çok tartışıyor)
Şimdiden monotona bağladı..Özellikle son zamanlarda çok özensiz.'Sıkıntılarım var diyor'ama anlatmıyor.Ben de özellikle son zamanlarda sabrım taşar oldu,açık açık konuşur oldum bu meseleyi,yüzgöz olacağız diye korkuyorum...]

Olgun,anlayışlı davranmaya çok hazırdım ama beni zayıf yerimden vurdu
.Ben de şimdiden dırdıra başladım.Bu da onu kötü etkileyecek ama ben de kendimi bu şekilde mutsuz hissediyorum.(Kötü ama elimde değil,endişeliyim eski evliliğim gibi olmasından) .Dün konuşuğumuzda dışarıda dolaşmaya çok alışkın olduğunu evde sıkıldığını öğrendim.Benle kamera konuşmak için evde durması gerekecek ya,buyüzden kamerada fazla görüşemiyormuşuz.Gece yarısı bile dışarıya dolaşmaya çıkarmış.''Bu alışkanlığımı birden bire bırakamam'' dedi..

Not3: Haftaya gelecekmiş(büyük ihtimal,hiç kesin konuşmuyor hiçbirzaman,konuşmazmış da..

Yorumlarsanız memnun olurum..

Son düzenleme:
Not2:İlgisinin azalmasının yanında...Birşeye canı sıkıldığında bana hem anlatmıyor hem de agresif davranıyor.Sevgisiz,ilgisiz davranıyor..(3 ay içinde birkaç kez oldu.Çalışırken daha çok oldu.,İş arkadaşlarıyla falan çok tartışıyor)

Şimdiden monotona bağladı..Özellikle son zamanlarda çok özensiz .Sıkıntılarım var''diyor ama anlatmıyor.Son zamanlarda sabrım taşar oldu,çok üstüne gitmeye başladım.Açıkça söyler oldum bu konuyu..Yüzgöz olacağız diye korkuyorum..

Olgun,anlayışlı davranmaya çok hazırdım ama beni zayıf yerimden vurdu.Ben de şimdiden dırdıra başladım...Bu da onu kötü etkileyecek ama ben de kendimi bu şekilde mutsuz hissediyorum.(Kötü ama elimde değil,endişeliyim eski evliliğim gibi olmasından) .Dün konuşuğumuzda dışarıda dolaşmaya çok alışkın olduğunu evde sıkıldığını öğrendim.Benle kamera konuşmak için evde durması gerekecek ya,buyüzden kamerada fazla görüşemiyormuşuz.Gece yarısı bile dışarıya dolaşmaya çıkarmış.''Bu alışkanlığımı birden bire bırakamam'' dedi..

Not3: Haftaya gelecekmiş(büyük ihtimal,hiç kesin konuşmuyor hiçbirzaman,konuşmazmış da.)

Son düzenleme:
Arkadaşlar lütfen yorum yapın..:43:Yine mi yorumsuz.Çok mu gereksiz bir konu:43:Nelere nelere yorum yapıyorsunuz.Benim durum vahim diyorum.:43:

Son düzenleme:
Ben ilişkinizle ilgili sevgilinin kafasına yatmayan şeyler olduğunu düşündüm.
Belki de yapısı budur.
Ama fazla vakit geçirememişsiniz yüz yüze daha alışıp benimseyememiştir belki seni.
İnşallah yanına gelirse birlikte vakit geçirdikçe alışır, bağlanır sana.
Çok üzerine düşme, ilgisizsin dedikçe daha da ilgisiz olur bazı erkekler böyle inatçı.
Olmadı biter korkma bitmesinden yine mi bitecek deme anı yaşa, fazla düşünme geleceği canını sıktığınla kalıyorsun.

Kafasına yatmayandan ziyade kafasını karıştıran şeyler olduğu doğru olabilir.Mesela iş bulma kurumuyla sigorta konusunda henüz uzlaşma sağlayamadı.Sigortalanmasa bile gelecek artık.Nerdeyse 3 aydır yakında geleceğim ,şu işi halledip deyip duruyordu.İlk önce işsizken gelecektii,iş buldu bir ay çalıştı,ayrıldı,şimdi sigotayı bekliyordu..Gerekirse sigorta olmadan gelecekmiş,çünkü iş bulma kurumu sürekli randevu veriyor,böylelikle sürekli gelişi erteleniyordu..Haftaya artık büyük ihtimal geleceğini söyledi,o da benim sormamla yine.Sonra Türkiye'de yaşama fikri,iş bulma sorunu falan olabilir ama zerre anlatmıyor.Birine canım sıkıldı''diyor en fazla...Bu sorun olur mu acaba evlenirsek...Yoksa benle evlenmeye kararlı ve istekli,öyle seziyorum.Ama normal gitmiyor..'Kafana takılan bir şey mi var,istersen devam etmeyelim ''diyorum.Evham yapma''diyor..

Çok kafasına dik biri..

Teşekür ederim cevabınız için..Diğer arkadaşlar ne diyecek acaba..

Son düzenleme:
açık ve net konuşmam gerekirse,daha ilişki aşamasında bu denli ilgisiz alakasız olan bir erkek evlendikten sonra daha da beter olur..
çünkü erkekler evlendiklerinde rahata kavuşur ve kadına sahip olduğu gerçeğiyle kadını iyice boşlar..bence mantıken biraz düşünüp öyle adım atmalısın..normalde bi erkek,ilişki çok uzamadıysa eğer,deli divane olur kadın için..bunun uzaklıkla flan da alakası yok..kişinin karakteriyle alakalı bir durum..bence üzerine düşme,asıl ilgisizliği sen göster ve hatta seni mutsuz ediyorsa ayrıl..sen biriciksin unutma..başka biri girer hayatına,seni çok mutlu edecek biri..onun için zamanını bu kişiyle boşa harcama arkadaşım..

Benim de korktuğum bu...Gerekirse bitireceğim..Ama içim acıyacak..
Cevabınız için teşekkür ederim..

Diğer arkadaşları da dinlemek isterim..

Güncel..:43:
Ya sanırım bu depresyonda,gece uyumuyor,gündüz uyuyor,akşam dışarı çıkıyor,gece yarısı eve geldiğinde bir dakikacık arıyor yurt dışı olduğu için.Kamerada görüşmeyi sevmiyor,neymiş internetin başında saatlerce otıramazmış:(Sanki okadar çok oturduk ki bıkmış gibi:(
İzin günlerimde dahi görüşemiyoruz pek.Bir kere görüştüysek birkaçgün idare etmemi bekliyor.Tamam depresyondaysa yardımcı olurum ben de depresyondayım .Ama..Bende huzur bulsun. Ben onda huzur bulmaya hazırım...Huzur da buluyordum bu ben geldikten iki hafta sonraya kadar ,bu davranışlarını görene kadar...Nerde orda geçirdiğimiz rüya gibi 5 güncük nerde şimdi...
Ben onu neden mutlu etmiyor anlamıyorum..İlk başlarda anlayışlı olmaya çalışıyordum,hiç dırdır yapmıyordum ama yetti canıma artık..son zamanlarda dırdır yapar oldum..
Böyle giderse bitirmem gerek sevmiş olsam da...

Güncellemek belki işe yarar..Neden benim konulara yorum yazan olmuyor.İlla ilginç bir şey mi yazmam gerekiyor?

Bugün yine tüm gün uyudu..Ben sinirler içinde..

Bıktım bu ilgisizliklerden kk bile bana ilgisiz:(

Nefret ediyorum herşeyden:(:47:

MUTSUZUM.........
.......
:47:
iLGİSİZLİK HERYERİ SARMIŞ.

NEFRET EDİYORUM HERŞEYDEN:47:

Kendimden de:47:

MUTSUZUM.........
.......
:47:
iLGİSİZLİK HERYERİ SARMIŞ.

cnm bence geçer die beklemee seven birisi kamerada niye görüşmesin ki :( seni görmek için açar insan merak eder biraz tabi gelince yine adam akıllı konuş ama umutsuz gibiyimm ben acaba dedim bi an şimdi uzaksınız oyüzdenmi ? yanındayken farklı sıcak ilgili davranırmı acabaa ? veyaa uzak olmanızaa bi sitemmi bu ? ama evlenmeyi düşünüyosa bi insan sonuçta eşi olacaksın tek sığınağı sen olmalısınn içine kapanık olmamalı sonuçta ne problemi olursa olsun senide etkileyecek yani paylaşması seni en önemlisi hayatınaa kalbine dahil etmesi gerekiyor :(

Teşekür ederim..Allah'tan bir cevap aldım..

Orda yanında 5 gün rüya gibiydi benim için de,onun için de..Sanki sıkıcı dünyasına renk gelmiş,karanlık dünyasına ışık gelmiş gibiydim.,O da çok eğlendi...Ben geldim.İki haftaya o heyecanı geçti...

İstersen devam etmeyelim'' dedim.Evham yapma '2diyor,Arada bir iki tatlı söz yazıyor,seviniyorum..Sonra yine aynı:(
Bir umursamazlık,bir kendinden benden bezmişlik..İşin kötüsü ben darallara başladım..Bu çok kötü..Artık benim de ilişkiye kötü bir katkım olacak..
...çok mutsuzum..Ve onu da mutsuz edeceğim..
Sanırım bitmeli...Keşke elimden gelse de değiştirebilsem bu durumu..Onu kaybetmek istemezdim:(Sanırım bitmeli:(

Bitmeli:(Artık ben de daraldım.Beni zayıf yerimden vurdu:(Artık onu mutsuz ederim.En kısa zamanda bitirmeliyim..Çünkü ben iyi değilim artık...Eski yaşadığım bir durum olduğu için belki de...iyi değilim:(Kendimi berbat hissediyorum:(

Sanki bir çölün ortasında susuzum...

Son düzenleme:
Bugün eve erken gel,görüşelim dedim.Yine erken gelmedi.Geç vakit aradı,işim var eve gelemedim daha''dedi..Lokaldeymiş,arkadaşını bekliyormuş.Ne işi olduğunu her zamanki gibi söylemiyor.Ne işi diye zorladım.Kağıt işi diyor..İşi gücü lokal,arkadaş,ne olduğu belli olmayan işler...Sorsan evde durmaya sıkılıyormuş..Evlenince nasıl olacak ''diyorum.Ozaman olmaz''diyor ama endişeliyim..Ve mutlu değilim bu şekilde...
Artık dayanamaz oldum.Eski eşimdeki huyların aynısı.Çıldırdım.Telefonda tartıştık karşılıklı.''Bıktım ağzından kerpetenle laf almaktan''dedim.

''Be iyi değilim böyle olmayacak.Ben mutsuzum artık,bunun önüne sayende geçemiyorum.Seni de mutsuz etmeye başlarım yakında..Ben üzüldüm bari sen üzülme bitirelim''dedim mesajda.Yarım saat sonra aradı,alttan aldı.''Bir haftaya kadar geliyorum sabret,orda anlatırım ''dedi.Şimdi anlatılmayacak olan nedir dedim.Ne desin,herzamanki gibi ağzından kerpetenle laf alıyorum..
Benim eski evlilikte de aynen böyle olmuştu ve boşandık,gelecekten endişeliyim''dedim...Endişe etme''dedi..
Seni seviyorum''falan dedi...Sonra skypye gel dedi.Gelmedim..ı

Kaybetmek istemiyor da..Ne vakit ayırıyor,ne birşeyini anlatıyor,ne konuşuyor..Ne için benle ki bu..Sadece evlenmek için mi?
Gerçekten gelecekten endişeliyim..

Son düzenleme:
Bugün eve erken gel,görüşelim dedim.Yine erken gelmedi.Geç vakit aradı,işim var eve gelemedi''dedi.m.Lokaldeymiş,arkadaşını bekliyormuş.Ne işi olduğunu her zamanki gibi söylemiyor.Ne işi diye zorladım.Kağıt işi diyor..İşi gücü lokal,arkadaş,ne olduğu belli olmayan işler...Sorsan evde durmaya sıkılıyormuş..Evlenince nasıl olacak ''diyorum.Ozaman olmaz''diyor ama endişeliyim..Ve mutlu değilim bu şekilde...
Artık dayanamaz oldum.Eski eşimdeki huyların aynısı.Çıldırdım.Telefonda tartıştık karşılıklı.''Bıktım ağzından kerpetenle laf almaktan''dedim.

''Be iyi değilim böyle olmayacak.Ben mutsuzum artık,bunun önüne sayende geçemiyorum.Seni de mutsuz etmeye başlarım yakında..Ben üzüldüm bari sen üzülme bitirelim''dedim mesajda.Yarım saat sonra aradı,alttan aldı.''Bir haftaya kadar geliyorum sabret,orda anlatırım ''dedi.Şimdi anlatılmayacak olan nedir dedim.Ne desin,herzamanki gibi ağzından kerpetenle laf alıyorum..
Benim eski evlilikte de aynen böyle olmuştu ve bolandık,gelecekten endişeliyim''dedim...Endişe etme''dedi..
Seni seviyorum''falan dedi...Sonra skypye gel dedi.Gelmedim..ı

Kaybetmek istemiyor da..Ne vakit ayırıyor,ne birşeyini anlatıyor,ne konuşuyor..Ne için benle ki bu..Sadece evlenmek için mi?
Gerçekten gelecekten endişeliyim..

burçlarınız nedir merak ettim?

Ben kova.O ikizler...Yükselenini hesapladım az önce ,doğum saatini sormultum,yanlış hatırlamıyorsam.Terazi çıkmıltı..Benim doğum saatim belli değil..
Ben 35 o 28 yaşında..(Ama aynı gösteriyoruz.Ve gözü dışarda olacak bir erkek değil)

Ben kova.O ikizler...Yükselenini hesapladım az önce ,doğum saatini sormuştum,yanlış hatırlamıyorsam.Terazi çıkmıştı..Benim doğum saatim belli değil..
Ben 35 o 28 yaşında..(Ama aynı gösteriyoruz.Ve gözü dışarda olacak bir erkek değil)

Eski eşim başaktı..Aynı huylar Ya..Ama,hiç değilse bunun ailesi peşinde değil..

Belki de ilişkinin başında olduğunuz için kendini çok açmıyor olabilir mi?
Bazı insanlar böyledir zamanla açılır ya
Ama ilgisizlik kötü gerçekten madem işi yok girsin istediğiniz saatte internete görüşün

Ben kova.O ikizler...Yükselenini hesapladım az önce ,doğum saatini sormultum,yanlış hatırlamıyorsam.Terazi çıkmıltı..Benim doğum saatim belli değil..

teşekkürler, meraktan sordum sadece.

hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah.

aklıma şimdi geldi? işi gücü lokal diyorsun??
alkol alıyomu?? alıyosa süreklimi?

Back
X