• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci bahar ve gizemli adam...

facemden bunu silmiştim o gün..Kendi halinde eski bir erkek arkadaşı eklemiştim.Bunu kızgınlıkla söyledim,çok kızdı.Üzüldüm ,hemen gönlünü aldım skypede...Böyle bir şey yapmışlığım yoktu hiç,hatalı davranış aslında....
Ben şehir dışına bir hafta tatile gittim,çok az aradı ama aradı..Şehir dışından geldim mi diye aramadı son 2 gün.Bunun üzerine ben dayanamadım,bukez bitti dedim.Bıkmıştım..Beni hiç yoktan böyle streslere sokması canıma yetmişti artık....Kızdı mızdı.O hala faceye eklenen erkek arkadaşı da unutmamış tabi..Onu silemezsen aramayacağım ''yazmış...Ondna sonra gene iyi şeyler yazmış..Sabır 'falan yazmış..
1 ekimde tartışıp ayrılma lafları ettim.2 sinde bunları yazdı.Bugün ayın 3 ü .msj yok..
Haftaya gelecekti bakalım...Ne olacak..

Bakalım ne zaman gelecek...Nasıl davransam kızlar..

Son düzenleme:
Ben ilgisizliğinden yakındıkça daha beter ilgisizleşti,ama bırakmıyor,şuan kötü haldeyiz,ben ona kırıcı şeyler söylemeye başladım,bu hiçbirşeyini paylaşmayışından.Affetsem hemen kendini salıyor,eskisi gibi oluyor...Buyüzden hemen affedesim gelmiyor..Ama böyle de iyi gitmiyor işte...Ağzı sıkı kendi gevşek..beni uzaktan uzağa seviyormuş,görüşmese bile seviyormuş,özlüyormuş,lafa gelince...Görüşmemek benim için önemli bir sorun...

Bu hafta gelecekti.Küsmüştüm ben.2 gün aramadı dün akşam aradı kısa.sonra ararım dedi herzamanki gibi.Hiç gelme durumundan bahsetmedi,halbuki çok merak ediyordum.Gelme demiştim,Ben seni orda bulurum diye kararlı birşey söylemişti.Bir saat sonra msj gönderdim.Artık ona sakin olamıyorum.''Arıyorsun da neden gelme durumundan bahsetmiyorsun beni belirsizliğe bırakıyorsun,sorunlu gibi davranıyorsun,hayatındna hiç haberdar etmiyorsun falan ,ben de davrandığım gibiyim işte'' dedim.Kırıcı birkaç cümle söyledim.Dönmedi..

Sevdim onu ama beni delirtti..Bu aşırı gizemiyle tutukluğuyla mutlu olacağımızı sanmıyorum..Ben artık kırıcı davrandığım için belki o da bıkar böylelikle biter..Varlığı bir dert yokluğu bir dert..Hem bırakmıyor hem de tartışma konusu hareketlerinden vazgeçmiyor..

Buraya gelecek mi acaba ,nezaman gelmeyi düşünüyor onu bile söylemiyor bana,hiçbirşeyini söylemiyor..İyi biri ama kadın erkek ilişkilerinde çok arıza biri ya..Ben ilgisizlik lietşimsizlik haricinde herşeye sabredebilridim..Ve bir erkeği artık çok seviyormuş gibi görünmemeye and içmiştim...Buyüzden onu bu konuda alttan almıyorum....Başka konu olsa çok hoşgörülü olurum...kaçan kovalanır moduna girmeyeceğime and içmiştim..

Türkiye'ye bu pzt geldi..İnanılacak gibi değil..4 gün oluyor...Ailesinin yanında.Geldiği gün kardeşinin nosundan bir kez aradı,kısa konuştu iyine..Bence adam konuşmayı sevmiyor,gerisi hikaye..Hat alacakmış.Ozaman daha rahat görüşecekmişiz..Benim yanıma da gelecekmiş.Ertesi gün nerde bu diye çaldırdım,''hani Türkiye'ye geldi,şimdiki derdi ne,aramıyor'' diye?Kız kardeşi msj attı,köye gitmiş,hattı orda çekmiyormuş,yeni hat da almamış.Gelince söylerim,arar''dedi....Giderken arayıp haber etse ya,kız kardeşi olmasa haberim olmayacak,kaç gün nerde bu? diye merak edeceğim..

Bayramını kutladım kardeşinin o an..Ertesi gün kızkardeşinden msj geldi,''abim köyden gelmedi daha,belki seni aramıştır ama ''dedi..ben de tşk ettm,herzamanki hali ''dedim..''Yok,hattı orda çekmiyor,gelirgelmez seni aradı''dedi...Bugün perşembe ve hala ortada yok...Çok merak ettim ama kardeşine msj atmadım tabi....

Kimbilir nezaman ortaya çıkacak..Bu arada da ben bu belirsizlikten bunalıyorum..Adam ilşkiyi kafasına göre yaşıyor..Ortada sevgililik gibi bir durum yok..Belirsizlik var sadece ;bana göre...Burdan görünen öyle..Kendisine kalsa herşey yolunda ben büyütüyorum,o beni seviyor..(O olmasa da üzülüyorum zaten ,hiç değilse yüzyüze görüşmeyi bekleyeyim,bir de onu deneyeyim)....
Sabır Yarabbim..Bekle bakalım ,sabır..
Siz ne diyorsunuz kızlar son gelişmeye?Yarın da aramazsa kızkardeşe msj atayım mı?nerde?diye..Sonra verdiği cevaba göre desem ki:''Sen haber etmesen haberim olmayacak,kaç gün nerde diye düşüneceğimi,hem benle olmak istiyor ,hem de böyle yapıyor''desem mi?Belki kız kardeşi akıl fikir verir..Aman ya..Yapmasam daha iyi değil mi?

Son düzenleme:
senin durumun benden de vahimmiş..ne oluyor bu adamlara anlamıyorum... sen sevene kadar pervane oluolar peşinde ..sevdikten sonra püfff.... yok oluolar..insan da kendini suçlu hissedior ben de mi sorun var die.. ama bence seninki çapkınlık peşinde bi adam falan değil.. yapısı bu...telefona pek bağlıdeğil... kafasına göre yaşamaya alışmış... çok bilgim de yok ama sanki 40lıyaşlarında biri gibime geldi.. eğer öyleyse onun yaşam şekli oturmuştur.daha önce düzenli bi hayatı olmadıysa bu konularda sorumluluk almayı da pek bilmiodur..yani kötülüğünden değilama çoğu ilişki de kötülükten değil kafa ve yaşam uyuşmamasından bitiyor.. senin yapacağın... gerçekten seviyorsan kabulleneceksin... zamanla..ama uzuuun zamanla:)) yavaş yavaş o sana uyacak sen ona uyacaksın dengeyi bulmaya bakacaksınız.... ya da sen de bernim gibi biraz ilgi görmeyince dünyası alt üst olanlardansan bu ilşki seniçok yıpratır... o zaman aklını kullanıp bi karar vereceksin<

Yok ya 40 lı yaşlarda gibi ruhu var ama 28 yaşında..Dindarlığı da var,o yüzden çaplıktan şüphelenmiyorum.Yalnızlığa çok alışmış ,kafasına göre yaşamaya alışmış biri..
Çok yıpratıyor bu durum beni..Olmayacaksa keşke bir an önce büyük bir belirti verse de ben de daha fazla belirsizlik yaşayıp acı çekmesem..Şuan haber yok ve çok üzülüyorum..Kendisi nasıl dayanıyor..

Keşke sizin onu düşündüğünüzün yarısı kadar düşünse :(
Bence hiç ilgilenmeyin ne hali varsa görsün.
İnsan istese kılı kırk yarar ve bir şekilde ulaşır.
Bana bu adamdan size hayır yok gibi geliyor.
Arkanıza bile bakmadan U-Z-A-K-L-A-S-I-N-

Ne diye uğraşıyorsunuz ki size haber verme tenezzülünde bile bulunmayan bir kişiyle?
Daha fazla arayıp sormayın bence, karşı taraftan bekleyin bazı şeyleri.

Kız kardeşine ''nerde? diye sorsam mı?Sen olmasan haberim olmayacak,söylediğiyle davrandığı birbirini tutmuyor ''desem mi?

Huzursuzum..Beklemek zor..Merakımı gidersem mi?

Son düzenleme:
Bence siz artık bize bişey sormayın
Herkes ayni cevapta hemfikir
Ama siz hala ısrarla haber almak istiyorsunuz.
Adam zaten sizi istese size bir şekilde ulaşır !!!

Türkiye'ye gelmişti Kurban bayramında...4 gün boyunca tlf çekmediği bir köyde kalmıştı ,geldiğinde yine kısacık bir aramıştı.
Köyden gelince beni aradı...
Hafta içi bulunduğum ilçeye geldi..Ama ben izin almamıştım.Sıklıdı tabi ilçe olunca ,ben de gündüz işte olunca;3 gün zor kaldı.''Ben bu şehirde yapamam ''dedi ilk defa.Çok üzüldüm..
ilçe diye sokaklarda tedirgin oldum ,ona da yansıdı..O da gerildi.

Son gün şehre indik şehirde rahat etti biraz,hissettim.Bne de rahattım zaten...
O akşam memleketine geri döndü...
Haftasonu izinliyim işte ''dedim.Annem bekler^^ dedi,kardeşim soruyor''dedi.....Ben gitmeden mutlaka gelirim ''dedi.Hep kendinin isteğiyle hareket ediyor ''yani..Ben'' gelme ''dedim.''Sen Türkiye ye gelmeyeceksen bir daha görüşmeyelim, burda'bitsin dedim...
Giderken ayrılmak zor geldi ona da..Ozamana kadar hoşnutsuzdu....Bana zaman ver''düşüneyim ''annemlere dayımlara sorayım ''dedi..Gittii..Giderken ,gittiğinde tlf lar msjlar..Gözümün önündne gitmiyorsun'lar..Herşey gözümün önündne geçiyorlar'lar..seni özledim'ler...

Gittikten birgün sonra özüne döndü...

Ben bir iki kez sordum şuanki düşüncen nasıl? Dönemem buraya ''dedi..Ne iş yapacam ben''dedi....Ben kamuda işim ,yaşlı hasta annem dedikçe...o da Avrupa,annem dedi..Sonradan sonra annesi olduğu aklına geldi..Buraya dönsem bile senin olduğun şehre gelmem,memleketime dönerim.Senin yerin benim yanım ''dedi..Ben ''çok para kazanmasan da olur''dedim..''Sana 2 yıllık ataması kolay bir şey okuturuz ikinci öğretim,uzaktan eğitim ''dedim..Hem de çalışırsın ,yada yarım gün çalışırsın öğrenciler gibi ''dedim...Ben de dişimi sıkarım''dedim..O ise'' içgüveyi mi gelecem'' dedi..Senden para mı bekleyecem''dedi..''Hem neden benim değil de senin memlekete gidiyoruz''dedi..Benim de annem hasta''dedi...Ama annesi benim annemden çok çok genç...Dönemem'ben orda memur gibiyim'burda rezil rezil nasıl çalışayım''dedi...Ben orda da vasıfsız olarak çalışıyorsun.1300 Euro alıyor,400 Euro kira veriyorsun.Artısı ''işsizlik maaşı bir de kolay iş bulma''dedim..Burda ben de çalışıyor olacağım''dedim..

Ben yeri geldi kızdım kendisine tlf da.''.Neden başta söylemedin,hep gizemli takıldın?''Neden bana hayal kurdurdun?

Bir şey diyemedi tabi...Ben gelecem''demedim ,diyor...Ama ima ettin ''dedim..''Sonra da ilgislikle uğraştım ;benle kamera görüşmedin ki doğru dürüst,soramadım ki açıkça...''dedim..Onun imasına güvenmenin cezasını çekiyorum..En başta bunu sıkıştıracaktım.Bir iki kez yeltendim ama hep:''Oraya gelince konuşuruz'' dedi.. Yani hallederiz gibi konuşuyordu....iki hafta önce de ''oraya gelmemi bekliyorsan gelemem,görüşmeyi keselim''dedim..Hallederiz''dedi..
..
Ülkede olduğu halde;yine az arıyor,Yine kısa konuşuyor....Şimdi o aradıkça konuşuyorum, sorularına cvp veriyorum,kendimi geri tutuyorum...o gidene kadar böyle...Gittikten sonra ''hiç görüşmeyelim'' diyecem..

Bitti yani..Uzatıp da üzülmemin anlamı yok...

Yadellere gidince onun da içi acıyacak ,ama yadellerden ülkesine dönmeye korktu..Herneyse,duygusala bağlamamalıyım...Bitti gitti işte..Hiç olmamış gibi...Hem 4.5 ay benim için zor geçti,ilgisizlik yıpratmıştı..Şimdi ferahladım biraz..

Son düzenleme:
okumaya bir basladım... sonra ne olacak sonra ne olacak derken bitirdim.
erkek arkadasımla fazla ortak yonu oldugu farkettim, aile burc uyku sadakat vs.
sanırım bu modellerin genel yasantısı boyle.

hala gorusuyor musunuz veya arıyor mu bilmiyorum ama iliskiyi kafanızda bitirmis gibi davranırken tekrar tekrar iletisime gecmeniz onda trip yapıyor hissi uyandırmıs sanki. ve kendi kabuguna hepten cekilmis.
ustunuze dusmeyi de bırakıp kendi programına gore seyahatleri tamamlayıp sizle konusması yuzyuze gerekenleri de sona bırakmıs.
oysa insan en basta hemen gorusur sonra diger islerini halleder ve gitmeden tekrar konusur hatta evliligin ilk adımlarını atar.

bu kisinin agır oturaklı tavırları var fakat bunlar yasa baglı tecrubelerle olgunlugundan ziyade cocuk yasta olgunlasmak zorunda kalması ve sorunlarını kendi icinde yasamaya baslamasından kaynaklı bence. bu da size biraz gizemli gelmis...
oysa arkadas veya sevgili olarak insan iliskileri konusunda olgun ve kararlı bir durusu yok.
kendi halinde olmayı yalnızlıgını seviyor,
20yıla askın kapalı kutu olmaya alısmıs ya ya paylasmayı istiyor ama yapamıyor ya da hevesi yok.
cok emek verirseniz bir seyler degisebilir bu konuda, bilmedigimiz bir yemegi tadarak sevmeye baslamamız gibi... (benim iliskimde de eeen baslarda kısa bir sure boyle olmustu ama neyse ki kırdık)
fakat her ne yapacaksanız zorlamadan yapın.
cunku zoru gorunce kaçan birine benziyor, ilgisizligi rahatlıgı ise biraz da sorumluluk almaktan cekinen biri olmasından kaynaklı bence. yoksa evlilik diye iliskiye baslayıp sonra küsünce her gun arayıp daha sonra da tr'ye gelince gorusmeyi sona bırakmazdı.
bir evlilik gecirmis benzer seyleri yasamıs birisiniz, bu adam aynı uzak durun demeyecegim.
fakat emek vermeye hazır mısınız? ve yine de aynı kalacak ozellikleri olacaktır, buna katlanabilir misiniz? bir dusunup sonra adımlarınızı atmanızı tavsiye ederim.
biraz fazla hesapçı olacak bir dedigim ama onda sevdiginiz ve sevmediginiz ozellikleri bir kagıda yazarak onu daha iyi tahlil edebilir ve kararınızı daha kolay verebilirisiniz.

not: bir yandan yemek yaptıgım icin ilk aklıma gelenleri oldugu gibi hemen yazmak istedim. toparlayamadım.
tekrar gorusmek uzere ;)

son mesajınızı nasıl olduysan atlamısım :/ simdi okudum.
yok artık! diyorum. kusura bakmayın ama bu ne dengesiz ne hadsiz bir adam boyle. ve siz uzuluyorsunuz.
kurtuldugunuza sukredin. o kendini sakladıkca kabugunda bir sey var sanmıssınız hem daha cekici gelmis hem de gercek yuzunu anlayamamıssınız. wallahi cok sinirlendim. yazdıklarınızdan belki iyi biridir zor yıllar yasamıs falan diye dusunuyordum ama onunki bambaska bir sey, daha ne istedigini bilmiyor bu adam.
tamam flort olur tanısma olur seversin sevmezsin ama evlilik diye yola cıkıp son dakika ne iş yapacam ben diye aglamaya baslamıs. bir de bahaneye bak "anam anam..." madem o kadar seviyordu daha once arasaydı annesini, ilgilenseydi. simdi kafasına dank ettiyse de direkt is bulurum vs ama sen bizim yanımıza gel tayinini iste. senin anneni de alırız falan der gercekten niyeti olan adam.
sunu anladım, cok beklemeyeceksin içine atmayacaksın... olursa olur. carsıdan aldıgımız meyveler gibi... bi bakıyorsun kof cıkıyor.
bu arada nasıl bir hayat suruyorsunuz bilmiyorum ama 4,5ayda hic kamera acmayan bu kadar ilgisiz adamı iyi cekmissiniz. ben daha yeni baslıyorsunuz sanmıstım ilk okudugumda. zaten gidince de bitirmeyi kafanıza koymussunuz ki bu iliski coktaaan bitmis bana gore. buradayken tek tuk arasa bile resti cekin derim. kimsenin kahrını cekmeye onu bunu nazlamak icin gelmediniz dunyaya.

Salla gitsin :) dünyada hiçkimse vazgeçilmez değildir.şimdiden sadece senin yurutmenle giden bir ilişki seni bir zaman sonra yorar ve bırakırsın çabalamayı.yol yakınken don bence.hakkında hayırlısı olsun:)

Nasıl bir durumda olduğunu tahmin edebiliyorum
ben de söz atmıştım, o da sevgisi ilgisi ne yaptığı belli olmayan biriydi çok geriyordu beni. Şimdi teklifini kabul ettiğim kişi ondan da beter çıktı :( Zaten kalbim yaralı, erkek tribi nazı hiç çekemem :((((
Bence ayrılmakla iyi yapmışsın ömür boyu çekilir gibi değil, daha ilişkinin başında böyleyseler sonradan ne olur kim bilir . ben de son vericem... Daha fazla alışmadan bitirmek en iyisi... İnşallah Allah gönüllerimize göre verir.

Bu arada yükseleni teraziymiş seninkinin, benimkinin de burcu terazi. Terazi burcunun dengesizliğinden mi böyle davranıyorlar acaba?? Bir de benimki de benden bikaç yaş küçük.. belki de bununla alakalı bir şey vardır... bilemiyorum, anlayamıyorum.

Onların bize fazla görüşemiyoruz diye şikayet etmesi gerekirken biz onlara şikayet ediyoruz. Bizim de kadınlık gururumuz diye bir şey var, karşıdakinin yapması gerekeni ben yapınca daha da öfkeleniyorum şahsen ve soğuyorum. Erkek adam sevdiğine sahip çıkar bir dakika ayrı kalmak istemez. Her anını bilmek ister merak eder.. ama nerdee....

Off Allah'ım, yine aynı şeyi yaşamak ağır geldi...
Geçen hafta yıllık izin almıştım..Yine iyiydim,bulunduğum ilçeye geldim,buraya geldi ya kendisi.Keşke merkezde görüşseydik,burası zaten sakin bir kasaba,heryer onu hatırlatıyor şimdi...Öyle de şirindi ki...Yurtdışında o beni ağırlarken çok masum gelmişti hareketleri bana..Böyle içime sokasım gelmişti..

Evde de yalnızım,Dünden beri ağlıyorum,işyerinde bile ağlıyorum wc gidip gidip...Bıktım bu işyeri bile bana zehir zıkkım oldu..Depresyonum azdı,kolum kanadım kırıldı..Bu yaşadığım kaçıncı ayrılık...Geçen yıl ocakta da yine aynı şeyi yaşadım bu işyerinde..
Artık yaşamak istemiyorum ayrılık acısı..İşim dedim ona ama artık işime de faydalı olamamaya başladım.Hergünüm zehir zıkkım...6 hep ayrılık acısı..Hepsi de sancılı......Öyle kötüyüm ki,çalışasım bile yok..Biraz zaman ilerleyip de böyle devam edersem boynumu büküp onun yanına gidesim var..Çünkü düzelemiyorum artık...Yoruldummm....

Son düzenleme:
Belli ki bunlar(bu tipteki erkekler) böyle gelmiş böyle gidecek... birlikte olursanız bunları hep yaşayacaksın, bir mutlu bir mutsuz olacaksın sürekli bir havalanıp bir düşeceksin düşünsene bunu kaldırabilir misin? ama şimdi biraz daha güçlü olur ve buna son verebilirsen, ayağa kalkabilirsen paçayı kurtarmış olursun. Allah herkesi dengiyle birleştirsin, onun da dengi vardır elbet bir yerde ama sen değilsin. Ben de kendimkini bitirdim, o da bir seviyor bir uzaklaşıyordu. bize göre değil bunlar. Zaten gönlümüz yaralı... Koruyup kollayacak, güven verecek, varlığını hissettirecek birini çıkarır inşallah Yaradan sana da bana da....
Bence bir psikolog ya da psikiyatristten yardım almalısın, ben de düşünüyorum ama senin durumun önceden bir evlilik de geçirmiş olduğun için daha zor olabilir daha acele davranmalısın bence.
Ben hayatımda bu kadar zorlandığımı bilmiyorum, belirsizlik kadar kötü bir şey yokmuş... Üstelik benimki sadece bir haftalık bir şeydi, seninki daha uzun sürmüş, yardım al mutlaka. Kendine dikkat et, sen değerlisin unutma.

Off Allah'ım, yine aynı şeyi yaşamak ağır geldi...
Geçen hafta yıllık izin almıştım..Yine iyiydim,bulunduğum ilçeye geldim,buraya geldi ya kendisi.Keşke merkezde görüşseydik,burası zaten sakin bir kasaba,heryer onu hatırlatıyor şimdi...Öyle de şirindi ki...Yurtdışında o beni ağırlarken çok masum gelmişti hareketleri bana..Böyle içime sokasım gelmişti..

Evde de yalnızım,Dünden beri ağlıyorum,işyerinde bile ağlıyorum wc gidip gidip...Bıktım bu işyeri bile bana zehir zıkkım oldu..Depresyonum azdı,kolum kanadım kırıldı..Bu yaşadığım kaçıncı ayrılık...Geçen yıl ocakta da yine aynı şeyi yaşadım bu işyerinde..
Artık yaşamak istemiyorum ayrılık acısı..İşim dedim ona ama artık işime de faydalı olamamaya başladım.Hergünüm zehir zıkkım...6 hep ayrılık acısı..Hepsi de sancılı......Öyle kötüyüm ki,çalışasım bile yok..Biraz zaman ilerleyip de böyle devam edersem boynumu büküp onun yanına gidesim var..Çünkü düzelemiyorum artık...Yoruldummm....

tulipa hiç üşenmeden bütün açtığın konuları okudum.
keşke daha önceden konularına dek gelseydim de yazsaydım dedim.
konuyu nasıl toparlıcam onu da bilmiyorum aslında.
şöyle başlayım bundan 2-3 sene önceki açtığın konuda bahsettiğin erkek arkadaşında aslında sana sinyali vermiş.
amerikaya giden.ne aramış ne sormuş tulipa.bu da aynı şekilde.seven insan arar sorar,sevdiğini hergün görmek ister.
seni sevmiş olsa bir gelecek düşünse,önceki için de söylüyorum,aramadan görmeden duramaz.merak eder.
günde bir dakika dediğin nedir ki?yurt dışı ise internettende pekala görüşmek isteyebilirdi.bilemiyorum bunlar
bahane diye bağırıyor zaten.açıkça istemediğini söylemiyor ama amerikaya gidip gelen gibi seni elinde bulundurmak istiyor;
hemşiresin,güzel bir işin var,iş garantin var,devlet memurusun en başta.şu açtığın konularda 3 kişiden bahsetmişsin;
2 sinin doğru düzgün işi yok,işsiz,diğeride şirket elemamı demişsin.yarı yarıya bir fark söz konusu.ben biraz çıkar amaçlı olduğunu düşünüyorum açtığın konularda yazdığın yazılardan.sonra şu amerikaya giden kişinin annesine de sinir oldum.sürekli konuşmuş etmişsin,peki neden zahmet edipte önceden dememişler seni istemediklerini(daha önce yaşadığın talihsiz durumdan dolayı).neden çok sonra seni o kadar oyaladıktan sonra söylüyorlar.şimdiki konunda da kızkardeşiyle konuşuyorsun.tulipacığım onlarda seni idare etmeye çalışıyor.eski yaşadıklarından ders çıkartıp bu kişiyi bir daha arama.kestir at.
mecbur değilsin ki evlenmek için neden bişeyleri bu kadar olsun diye zorluyorsun?
bu şahısla evlenmiş olsan mutlu olabileceğini düşünüyormusun?şimdiden ilgisiz!
sevgilimisiniz,arkadaş mı belli değil!eski eşinde ilgisizmiş zaten,erkeklerin bir çoğu genelde evlendikten sonra,birazı çocuktan sonra
evlenmeden önce gösterdikleri ilgiyi kaybeder.Bunlar en başında göstermişler aslında zaten.
ben önceki konularında da anlamıştım o kişinin seni sevmediğini.yukarıda yazdığım nedenlerden dolayı...
Buda aynı şekilde seni elinde bulundurmaya çalışıyor.
tulipacığım ben 30 yaşındayım canım kardeşim.benden büyüksün.
bir kere başından talihsiz bir evlilik geçmiş.bundan sonra evleneceğin insana çok dikkat et.
bundan sonra toparlaman biraz daha zor olur.Dediğim gibi evlenmek zorunda da değilsin.
bişeyleri bu kadar zorlama,ısrar etme.yaşadığın ilçeden annenlerin yanına da tayin isteyebilirsin çok bunaldıysan.
iş yerindede sıkıntıların varmış hem annenler sana destek olur.Birde birşey daha söylemek istiyorum sana.
lütfen taliplerinin,ciddi düşündüğün insanların bir işi olsun.

canım dediğin gibi konuya baktım ve yazdığın bütün herşeyi tek tek okudum senin durumun benden betermiş benim ilgisizlikten kastım bu kadar değildi en azından nereye gittiğini ne yaptığını biliyordum her zaman haberim vardı tek sıkıntım kavgalı olduğum zamanlarda ki umursamazlığı idi senin durumun çok daha ciddi çok daha fazla ilgisizlikmiş yani sen iyi yapmışsın ayrılık kararı vermekle inan bana sakın üzülme ve pişman olma çünkü ciddi bir karar versen daha fazla üzülecekmişsin ayrıca çocuğun davranışları da bana pek normal gelmedi neden sürekli telefonu çekmiyor ya da bir sorun çıkıyor ya da sürekli meşgul anlamadım belki de başka sebepleri vardı ve sen daha üzülecektin böyle olması daha iyi olmuş inan bana kendini üzme sakın emin ol ciddi bir karar verip evlensen Allah korusun daha mutsuz olacaktın hemde bu bariz bir şekilde ortadayken.Sıkma canını herşey olacağına varıyor en nihayetinde kendini üzme sakın değmez çünkü kimse için bende cesaretimi toplayıp ayrılmak istediğimi söyleyeceğim ve bundan pişman olmamak için elimden geleni yapacağım sende sakın pişman olma ve arkana bakma ararsa açma özür dilerse dinleme kulaklarını kapa çünkü kaybettikten sonra verilen kıymetin hiçbir anlamı yoktur geriye milyon tane kırgınlık kaldıktan sonra sevginin de sadakatin de değeri yoktur insanın gözünde.Sen ne kadar seversen o kadar kaybediyorsun ben bunu anladım.Sende birdaha birini sevecek olursan eğer sakın kendinden çok değer verme zira bunu farkettikleri an hem seni hemde sevgini madara ederler.Sevginin kıymetinin bilmeyenlerin onu ayaklar altına almasına müsade etme üzülme dik dur mutlu olacağına inan.Bir yerden başlamak gerekir sen bunu başardın sakın pişman olma :50:

Merhaba.Vallahi daha açmayacaktım,bunladım artık.
3 ay önce yurt dışı tatilinde bana yardımcı olan bir tanıdıkla aramızda birşeyler gelişti.Yakından tanıyınca beni el üstünde tutması,ilgisi çok hoşuma gitti.Şimdiye kadar yaşayamadığım güzellikleri onla yaşayacağım hissine kapıldım.İsteği üzerine dönünce de görüşmeye başladık.Biraz utangaç ,içine kapanık,efendi biriydi.Bu özelliği hoşuma gitti aslında bende bir güvenilirlik oluşturdu.Evliliği düşündüğünü ilk başta imayla söyledi.Ve zamanla daha iyi açıldı.

Ben döndükten sonra zamanla ilgisizleşmeye başladı.Sorsan çok beğeniyor,seviyor,çok özlüyor,evlenmek istiyor ama kamerada görüşmeyi sevmiyor.Yakında gelecek 2-3 hafta bulunduğum şehirde kalacak.İşsizlik kurumuyla olan randevularını bekliyor,sigortalı gelebilmek için.Zamanla bu ilgisizlik beni bunalttı.Üstelik bir aydır da işten çıkmış olduğu halde.Söylediğim halde aynı.Üstelik ben bu konudan önce de ÇOK ÇOK çektim(eski eşimde).Veherşeye dayanırım da ilgisizlik dayanmadığım bir şey.Zaten çok uzağız,zort şartlar altındayız,bir de bunu ilgisizlikle pekiştirmenin ne anlamı var.Üstelik kaç kere hoşlanmadığımı söyledim.

Günde bir kere bir dakika arıyor,tamam yurt dışı diye bir şey demiyorum ama erkenden değil de illa gece geç vakit arıyor.Gün içinde merak ettiriyor.Kamerada görüşmek genelde benim isteğimle en az 2-3 günde bir(bazen de haftada bir) oluyor,evde neti var.Gittiği bir lokal var,orda çok vakit geçiriyor.Arkadaşlarıyla geziyor arada.Kitap okumayı seviyor,bazen gece okuyor,uyumuyor,gündüz uyuyor(işsizken),(işsizken işsizlik aylığı alıyor)Çalıştığı zaman özel şirketlerde çalışıyor.

Yozgatlı.Annesi babası kendisi 15 yaşlarındayken boşanmış,babasıyla aynı şehirde ve görüşmüyor,annesi ve bir kızkardeşi Türkiye'de.Yurt dışında doğmuşi.İlk öğretimi yurt dışında,orta ve lişeyi Türkiye'de yatılı olarak okumuş.Liseyi bitirince yurtdışına babasının yanına gelmiş,babası evlenince evden ayrılmış.On yıldır yalnız kalıyor,28 yaşında.Dindar,içine kapanık,bazen de agresif biri.Ama ona karşı sevgim var diye düşünüyorum.Ama kızgınlığım da var artık..
Sevgi olmasa bitireceğim.Bazen bitirmeli miyim diye düşünüyorum..Ama bunu düşündüğümde içim acıyor.Ve başla bitir bıktım artık..Artık bir düzen istiyorum.. Tabi içimin acımasının nedeni sadece bu değil dediğim gibi ona ilgim,sevgim de var.(şimdilik)

Oysa ona sorsan bir an önce evlenmek istiyor..Bir de işlerinden hiç bahsetmiyor.Paylaşımcı değil.Aşırı gizemli,az konuşan biri..Ama iyi niyetli..Sevdiğine sahip çıkar,gözü dışarda olmaz.Güven duyuyorum ona.Yanındayken de kendimi çok güvende ve el üstünde hissettim...Kafadar hissettim...5 gün boyunca yurt dışında birlikte gezdik ve yanında çok mutlu oldum..Ve bir aile,evlilik özlemi var..Beni kaybetmek istemiyor ,belli ama neden kendini düzeltmiyor söylediğim halde..
Annesini de az arıyormuş..

Hayatıma biri dahil oldu ama hala yalnız gibiyim..

Not:Evlenince benim işimden dolayı Türkiye'de yaşayabileceğini ima etti.Türkiye'ye bir özelmi var zaten..Yaş farkımızı ,evlilik yaşanmışlığı farkımızı sorun etmediğini söyledi(Zaten aynı yaşta gibiyiz) .Ama herşeyi ''ben gelince yüzyüze konuşuruz ''diyor.

Not2:İlgisinin azalmasının yanında...Birşeye canı sıkıldığında bana hem anlatmıyor hem de agresif davranıyor.Sevgisiz,ilgisiz davranıyor..(3 ay içinde birkaç kez oldu.Çalışırken daha çok oldu.,İş arkadaşlarıyla falan çok tartışıyor)
Şimdiden monotona bağladı..Özellikle son zamanlarda çok özensiz.'Sıkıntılarım var diyor'ama anlatmıyor.Ben de özellikle son zamanlarda sabrım taşar oldu,açık açık konuşur oldum bu meseleyi,yüzgöz olacağız diye korkuyorum...]

Olgun,anlayışlı davranmaya çok hazırdım ama beni zayıf yerimden vurdu
.Ben de şimdiden dırdıra başladım.Bu da onu kötü etkileyecek ama ben de kendimi bu şekilde mutsuz hissediyorum.(Kötü ama elimde değil,endişeliyim eski evliliğim gibi olmasından) .Dün konuşuğumuzda dışarıda dolaşmaya çok alışkın olduğunu evde sıkıldığını öğrendim.Benle kamera konuşmak için evde durması gerekecek ya,buyüzden kamerada fazla görüşemiyormuşuz.Gece yarısı bile dışarıya dolaşmaya çıkarmış.''Bu alışkanlığımı birden bire bırakamam'' dedi..

Not3: Haftaya gelecekmiş(büyük ihtimal,hiç kesin konuşmuyor hiçbirzaman,konuşmazmış da..

Yorumlarsanız memnun olurum..

Ben henüz baya gencim fakat durumunuz bana baya tanıdık geldi. Benim 4 senelik bir ilişkim var ve ilişkimizin ilk altı ayı tam olarak böyle geçti. Hiçbir derdini anlatmazdı tam bir sır küpü, içe kapanık böyle biriydi işte. Aramayı da sevmezdi. Aynı şehirde olmamıza rağmen üç dört gün konuşmadığımız olurdu. Ben sevdiğim için sabrettim. Sonra herşey düzeldi. Bana alıştığı için artık her derdini önce bana anlatır. Sürekli aramak konuşmak ister. O insan nası böyle biri oldu kendim bile şaşırıyorum. Bence biraz bekleyin, tabii sizinki apayrı bir durum da olabilir neler duyuyoruz. Ama siz kötü düşünmeyin bence

Back
X