17 aylık bir oğlum var ve 1 yaşından beridir ikinci bebeğimi istiyordum çok şükür rabbime bugün kan testim 63 çıktı tahmini 3-4 haftalık tazecik hamileyim :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
17 aylık bir oğlum var ve 1 yaşından beridir ikinci bebeğimi istiyordum çok şükür rabbime bugün kan testim 63 çıktı tahmini 3-4 haftalık tazecik hamileyim :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
allah kolaylık versin benim de iki tane çocuğum var biri kız biri erkek 3,5 ve 1 yaşında gerçekten zor o çocuk doğduktan sonra anlarsın beni iki çocuk bir arada büyüyüp çıkar derler ama alakası yok. Allah yardımcın olsun 5 sene sonra rahat edersin inş :) benim 4 senem kaldı
güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim rabbim sizin evlatlarınıza saglık sıhhat versin inşallah. ben düşük yaptık biraz fazla kanamam oldu yorgun düştüm o yüzden girip yazamadım bir türlü.bir hafta olmadı sancım olunca doktora gittik ve öğrendik .rabbim bir daha nasip eder inşallah
arkadaşlar merhaba, birşey sormak istiyorum.
ben ikinci bebeği düşünüyorum. henüz hamile değilim. genel bir kan testi yaptırdım ve demir seviyem 2.5 çıktı. doktor 3-4 ay korun sonra gebelik düşün dedi. demir seviyem bu kadar düşükken çok problemmi acaba? zaten hamilelikte demir takviesi yapılıyo, ama yine de bi kaç ay düşünmememi söyledi. ne yapayım sizce? ben bir an önce hamile kalmak istiyorum
arkadaşlar merhaba, birşey sormak istiyorum.
ben ikinci bebeği düşünüyorum. henüz hamile değilim. genel bir kan testi yaptırdım ve demir seviyem 2.5 çıktı. doktor 3-4 ay korun sonra gebelik düşün dedi. demir seviyem bu kadar düşükken çok problemmi acaba? zaten hamilelikte demir takviesi yapılıyo, ama yine de bi kaç ay düşünmememi söyledi. ne yapayım sizce? ben bir an önce hamile kalmak istiyorum