İkinci bebek için yine tüp bebek

mucizem41

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
128
14
298
38
Merhaba hocam benim 32aylik bir çocuğum var ve dondurulmuş 3 adet embiriyolarim var normal şekilde yine hamile kalamiyorum embiriyolarimin 2 seneleri daha var (5 senelik sözleşme)şuan kilo aldım Polikistik overin asagi yukari tum belirtilerini taşıyorum ilacla adet goruyorum ve tiroidim az çalışıyor (100mg ilaç ) 80 kg ve 155 cm 29 yaşındayım 9 senelik evliyim 6 sene sonra ilk denememde bebek sahibi oldum 5 ay boyinca dusuk tehditim ve kanamam oldu ilk doğum sezeryan oldu bu halde tedaviye başlasam sansim azmidir sizce yoksa neler yapmam gerekir embiriyolarim tutunmaya bilirmi kilo ve bilimum sebepten dolayı

Merhabalar benimde 27 aylık bir kızım var tüp bebek 31 yaşındayım. 6 yıl sonra anne oldum. Hasimato hastasiyim 150 mg ilac aliyorum her gün. Kızıma hamileliyimde bende 4 ay iğne kullandım ve 6 yerimden kalkamadim. 4 dondurulmus embiyom var. Tekrar tedaviye başlamak istiyorum. Basliyacagim tedavide aynı şeyleri yasarmiyim hocam ?

Merhabalar : bır oncekı gebelıkte erken dogum eylemı oldu ve ıstırahat etmek zorunda kaldı ısenız bu durumun neden gelıstıgı belırlendı ıse ( rahım agzı yetmezlıgı , enfeksıyon, rahımde yapısal durumlar ...) ve duzeltılebılıyor ıse tedbır alınabılır.
Bol sans dılerım.

Son düzenleme:
Merhabalar : tiroıd fonksıyon testlerınızın düzene gırmesı ( ilac dozunuzun duzenlenmesı)ve dıet egzersız ıle ( ayrıca insulın dırencını azaltan bazı ılac desteklerı ıle ;endokrın dr kontrolunde) kılo vermenız transfer oncesı yararlı olucaktır.
Kılo artısı bır mıktar gebelık düşük rıskınde artısa sebep olmaktadır.
Bol sans dılerım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…