İkinci bebek korkusu

brcnzngn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
4
1
16
35
Merhaba arkadaslar 11 aylik kizim var ve ben 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim korku ve heyecani ayni anda yasiyorum ikici bebege hemen hamile kalanlar zorluklari kolayliklari neler paylasabilirlermi acikcasi kendimi rahatlatmaya cok ihtiyacim var

Merhaba ben oğlum 10 aylıkken hamile kaldım. Yaklaşık 10 gün önce ikinciyi doğurdum. Cevrede hep derler ya aman ikisi de büyüsün işte diye. Zaten bir hamilelik geçirmiş insan değerleri düşüyor ikinciye hamile kalınca halsizlik çok oldu. Bi de kilo üstüne kilo oldu. Şu an gerçi doğumdan sonra 10 kg gitti. Oğlumla yeterince ilgilenemedim onun küçücük zamanında hamilelikte bi ara problemler oldu. Normal doğum diye beklerken mecburen sezeryana alındım. Ağrılarım var dikiş var oğlumla yine yeterince ilgilenemiyorum. Ha ilerisi açısından oyun oynarlar ikiside erkek olduğu için daha iyi anlaşırlar arkadaş olurlar bir-birlerine o acıdan cok iyi. Hayırlı olsun bu arada.

Merhaba arkadaslar 11 aylik kizim var ve ben 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim korku ve heyecani ayni anda yasiyorum ikici bebege hemen hamile kalanlar zorluklari kolayliklari neler paylasabilirlermi acikcasi kendimi rahatlatmaya cok ihtiyacim var
Korkma kiz benim kizim şuan 8 aylık 5 haftalikta hamileyim. Bende senin gibi tüm ALLAH yardım eder bizlere inşallah

Evli değilim çok yorucudur evet ama çok şirin bir durum arkadaş olurlar beraber büyürler Allah hepinizinkini bagislasin annişlerr
Hamilelerin duaları kabul olur derler
Atanmam için dua eder mısınız
Etmesenizde olur şansımı denedim iyi uykular bebisli annişlerr

RABBİM yolunuzu açık eylesin emelinize hayırlısıyla ulastirsin. Şimdi sabah namazına uyandım kimsenin emeği boşa çıkmasın inşallah ALLAH darda koymasin

Allah bin kere razı olsun evlatlarinizi hayırlısıyla sağlığıyla mutluluğuyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Tesekkur ederim allah anali babali buyutsun sizin evlatlarinizi da zor olcak farkindayim senin yasadiklarini bende yasycam kesin bi de benim ilki de sezaryen cok agrim olmustu en buyuk korkum kizima olan ilgimin ister istemez azalmasi zaten Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…