İkinci bebek (!)

Bu haksızlık değil, bir gün sizler yaşlanacaksınız, onlar baş başa kalacaklar destek olacaklar. Oğlunuzu tek başına bırakarak ona haksızlık yapmış olacaktınız. Biraz kıskançlık evresi olacak ama hemen geçecek...

Bir oğlum var 3.5 yaşında, eşimle ara sıra diyorduk kardeş vakti geldi diye sonra aşırı korkup vazgeçiyordum fakat son zamanlarda bir rahatlama geldi bize derken bugün test yaptım pozitif çıktı ilk anda çok sevindim ama şimdi sanki ne yerdeyim ne gökte o kadar alışmıştım ki oğlumla evde rahat rahat takılmaya, durup düşününce nasıl olacak diyorum haksızlikmi ettim oğluma diyorum.. sanki bu sabah hiç test yapmamış gibi unutuyorum bazen sonra pat diye aklıma geliyor karnıma bakıyorum tecrübeli anneler beni bir aydınlatın lütfen bu psikoloji geçermi? Hep dalgasına konuştuğumuz şey gerçek oldu bugün, eşim mutlu, ben de zamanla daha iyi olacağım insallah...
Bence asıl kardeşi olmasaydı haksızlık olurdu. Iki kardeşim var ben en büyüğüm, ikisini de çok seviyiorum. Hatta bazen diyorum ki keşke 5 kardes olsaydık 3 yerine

Bir oğlum var 3.5 yaşında, eşimle ara sıra diyorduk kardeş vakti geldi diye sonra aşırı korkup vazgeçiyordum fakat son zamanlarda bir rahatlama geldi bize derken bugün test yaptım pozitif çıktı ilk anda çok sevindim ama şimdi sanki ne yerdeyim ne gökte o kadar alışmıştım ki oğlumla evde rahat rahat takılmaya, durup düşününce nasıl olacak diyorum haksızlikmi ettim oğluma diyorum.. sanki bu sabah hiç test yapmamış gibi unutuyorum bazen sonra pat diye aklıma geliyor karnıma bakıyorum tecrübeli anneler beni bir aydınlatın lütfen bu psikoloji geçermi? Hep dalgasına konuştuğumuz şey gerçek oldu bugün, eşim mutlu, ben de zamanla daha iyi olacağım insallah...
Üzülme iki çocuk üç çocuktan kolay 🤪

sevinmelisiniz, yavrunuza kardeş geliyo.
Benim su an 2. cocugum olmuyor mesela. Saglik sorunlarım var.
ikisine de gul gibi bakarsınız. endişe etmeyin..
Tebrik ederim...

İkinciyi hep kafasında erteleyen, ama ilkiyle yaş arası açılmasın diye aslında isteyip cesaret edemeyen bendeniz de ikinciye hamile olduğumu öğrendim, sizinki gibi sürpriz bir gebelik ama mutluyum. Doğum yaptığımda oğlum 3.5 yaşında olacak yaş aralığı istediğim gibi oldu çok şükür, hem çok rahata alışmadan ikisi birlikte büyüsün gitsin diyorum. Sizin için de hayırlısı olsun sağlıkcakla gelsinler inşallah ♥️

Back
X