ikinci bebeği olan arkadaşlar nasıl bir duygu bu biraz paylaşır mısınız? hamileliğinidaki doğum sonrası ilk zamanlardaki haliniz yaşadıklarınız sonrası kardeşlerin uyumu? kızım 8,5 aylık ve bebeişim 12 haftalık. ikinci bebişimizi istedik. odalarını nasıl ayarladınız bir arada mı yatırdınız? yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
benim arkadaşımın 5 yaşında oğlu var ve şimdi 30 haftalık gebe. kızı olucak. bir süre aynı oadada kalıcaklar sonrasında ayıracakmış odalarını. hamileyken çocuğa bakmak çok zor diyor. oğlana ne yaptıysa aynısını kızınada yapıyo. ne fazlası ne eksiği diyerek. oğlana yapmadığını kızınada yapmıyor. büyüdüklerinde ayrımcalık olmasın diye.
benim arkadaşımın 5 yaşında oğlu var ve şimdi 30 haftalık gebe. kızı olucak. bir süre aynı oadada kalıcaklar sonrasında ayıracakmış odalarını. hamileyken çocuğa bakmak çok zor diyor. oğlana ne yaptıysa aynısını kızınada yapıyo. ne fazlası ne eksiği diyerek. oğlana yapmadığını kızınada yapmıyor. büyüdüklerinde ayrımcalık olmasın diye.
evet bi kız bi erkek olunca ilerde ayrı oda istiyor benim ikincisi de kız olursa böylece aynı odada kalırlar tek bir çocuk odamız var. ben de acaba ikisini bir odaya koysam biri diğerini uykudan uyandırır mı diyorum ama öbür türlü de yerim yok. bu yıl kızımın odasına klima almadık. oturma odasında idare ettik ama çocuk kendi yatağında yattığında hiç uyanmıyordu çekyatta yatırdım bu sefer de devamlı uyanıyordu. bu sene kızın odasına klima alcam ama diğerini ne yapayım ki? bizim odada yatsa bizim odaya klima alsak bu sefer de elektrik masrafı alıp başına gitcek. kat kaloriferi var ama nasıl olur ki hiç kullanmadık akdenizde olunca?