ıkıncı boşanma dava

sonbahar61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2
0
36
Merhaba eşimle evliligimiz 2 ay sürdu 7 temmuz 2013 te evlenmistik eylul 2013 te beni aldattigim gerekcesiyle darp etti ve tekrar bi araya gelmedik ayrilik karari aldik ve 1 yilimiz dolmadigi icin anlasmali bosanma davasi acamadik ve ben dava actim dava konusu evlilik birliginin temelden sarsilmasi idi.2 aylik birlikteligimizde iliskiye girmedik bunuda bosanma sebebi olarak mahkemeye sundum.oda birinci durusmada beni aldatmayla sucladi hakim sahit ve delil yetersizliginden mayis 2014 davayi reddetti boşanamadik.eşimlede baglanti kurmaya calistim ama inadindan ve beni ugrastirmak istediginden benimle gorusmuyor 1 ci dava kesinlesince tekrar baska bir ilcede darp ve şiddet uyguladigi gerekcesiyle yeniden dava actim 1 ci dursmaya katilmadi hakim sahitlerin dinlenmesi icin erteledi durusmayi.eşimde bu arada ilk davadan dolayi davanin derdestlik itirazinda bulundu.birinci dava dilekçemdede darptan bahsettık ama detaylandırmamış duruşmalarda tartışılmamııştı.şimdi yeni davam reddolurmu yardimci olurmusunuz

Merhaba;
İlk boşanma davasını açtığınız sırada var olan bir darp olayından bahsediyorsunuz. Üstelik bu olaydan dilekçede de bahsetmişsiniz. Davayı gereği gibi takip edip iddialarınızı kanıtlayamamışsınız. İlk davada ileri sürdüğünüz olaylar nedeniyle yeniden dava açtığınızda ikinci davayı açtığınız mahkeme derdestlik veya kesin hüküm savunmasını dikkate alabilir.Neticede hakim önceki dosyayı getirtip onu da inceleyerek bir karar verecektir.
İyi günler dilerim.

Keşke bir avukattan yardım alsaydınız, bakın iyice sarpa sarmış durum. 1 yılınız dolmasını için çekişmesiz boşanma olmazdı fakat avukat çekişmeli boşanma gibi göstererek bir protokol hazırlayıp imzalatır ve aslında kendi aranızda her türlü konuda Anlaşmaya vardığınız için kısa sürede biter ve boşanırdınız

X