İkinci burun ameliyati

Degisikbiseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2017
195
10
26
28
Bilenler bilir 9 ay önce ilk burun ameliyatımı oldum o gün bugundur hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum belki düzelir umuduyla hep bekledim ama düzelmedi artık umudum kalmadı ve birinci yıl dolduğunda revizyon yaptiricam ikinci burun ameliyatı için Dr önerisi istiyorum şu an Dr ahmet Alp ten randevu aldım temmuz ayına ama başka Dr larla da görüşmek istiyorum, benimle aynı şeyleri yaşayanlar yardimci olabilirler mi gerçekten mutlu olduğum tek bi gün yok hergün Ağlıyorum :(

Bilenler bilir 9 ay önce ilk burun ameliyatımı oldum o gün bugundur hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum belki düzelir umuduyla hep bekledim ama düzelmedi artık umudum kalmadı ve birinci yıl dolduğunda revizyon yaptiricam ikinci burun ameliyatı için Dr önerisi istiyorum şu an Dr ahmet Alp ten randevu aldım temmuz ayına ama başka Dr larla da görüşmek istiyorum, benimle aynı şeyleri yaşayanlar yardimci olabilirler mi gerçekten mutlu olduğum tek bi gün yok hergün Ağlıyorum :KK43:
Allah yardimcin olsun canim, duzelir ama bu sefer hata yapma cok iyi bir doktor bul, ben 1 senedir yaptirdim biraz egri sanki

Bilenler bilir 9 ay önce ilk burun ameliyatımı oldum o gün bugundur hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum belki düzelir umuduyla hep bekledim ama düzelmedi artık umudum kalmadı ve birinci yıl dolduğunda revizyon yaptiricam ikinci burun ameliyatı için Dr önerisi istiyorum şu an Dr ahmet Alp ten randevu aldım temmuz ayına ama başka Dr larla da görüşmek istiyorum, benimle aynı şeyleri yaşayanlar yardimci olabilirler mi gerçekten mutlu olduğum tek bi gün yok hergün Ağlıyorum :(

Aynen bende hergun üzüntü hergun pişmanlik
Eskisinden daha da kötü oldu burnum
Sizin sorununuz neydi

Burnunun sağ tarafı içe cokuk duruyor doktorum hiç bir şekilde ilgilenmedi benimle senin bir tarafın zaten çöküktü dedi engelledi beni zar zor babam aradı kavga etti de ameliyat parasini geri vermeye ikna oldu

Burnunun sağ tarafı içe cokuk duruyor doktorum hiç bir şekilde ilgilenmedi benimle senin bir tarafın zaten çöküktü dedi engelledi beni zar zor babam aradı kavga etti de ameliyat parasini geri vermeye ikna oldu
Cok guzel cnm prani geri verirse o zaman bidaha olursun iyi bi doktora duzelir, iyi yapmis baban,

Back
X