ikinci çizgi kaybolur mu?

lili88

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
2.808
1.309
398
selam. adetime yaklaşık 8-9 gün var .göğüslerimin köklerinde ( uçlarında değil koltuk altınından gelen kök yerlerinde ) 2 gündür acıma var. ben de test alıp bir bakayım dedim . testi önce yaptım ikinci çizgi yerinde pembelenme oldu çizgi belirdi hatta eşimle çok sevindik sonra 2 dk içinde yok oldu çok moralim bozuldu. kasıklarımda da batma var. psikolojik midir nedir ya da gece cereyan mı yiyorum ondan mı oram buram sızlıyor anlayamadım .. önce çıkıp sonra kaybolur mu??

bende test yaptığımda 2. çizgi silik çıkmıştı ama kaybolmamıştı istersen bir kaç gün bekle tekrar yaparsın

Canim geçtiğimiz ay benim testi yapisimin ilk 5 dakikasinda parlak pembe cizgi cikti. Işıl ışıldi. esimle sevindik sarildik.tamda bat günüydü. Bu sefer tamam oldu dedik.sonra kahvaltiya oturduk.kahvaltidan sonra bidaha baktik cizgi yok.sonra 3gun daha gecikmemin ardindan yedim kırmızı kartı. Insallah sen hamilesindir.teste devam.

yaa aynen bizimde öyle oldu kalbim pır pır oldu sonra uçtu gitti pıııırrrrr :)) bakalım ya bu ayın 26sını bekliyorum umarım bu ay umutlarım sönmez.

yaa aynen bizimde öyle oldu kalbim pır pır oldu sonra uçtu gitti pıııırrrrr :)) bakalım ya bu ayın 26sını bekliyorum umarım bu ay umutlarım sönmez.

Yaa ben 26sini bekliyorum cnm :) Rabbim bu mübarek ayin hurmetine yüzümüzü güldürur insallah

Yaa ben 26sini bekliyorum cnm :) Rabbim bu mübarek ayin hurmetine yüzümüzü güldürur insallah

inşallahhhh canım. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur inşallah var gibi hissediyorum ama bilmiyorum .. bebişimi hissetmek istiyorum.. öbürünü evlenir evlenmez hamile kaldım ve 7 haftalıkken düşürdüm .

İnşallah hamilesinizdir ama adet tarihine 8 9 gün kala hele hele idrar testinde gebelik çıkmaz. Çunku adete 14gun kala yumurta çatlar, döllenir ve 1 hafta içinde rahime yerleşir. Sonra beta hcg salgılanmaya baslar. Kanda çıkar sonra da idrarda... Yani sizinki rahim yolundadır umarım :)

Valla ne adetim belli ne yumurtlamam bende yumurtalama tembelliği var zaten günlerim belirsiz ama teşekkür ederim

Merhaba aynı durum bendede var sonuç ne acaba

Bilmiyorum ki canım fotoyu yükleyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…