Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtlamanın kaçıncı günü? ben de görüyorum var gibiİlişkinin 4. Gününden itibaren baş dönmesi mide bulantısı ve alt karında ağrılarım oluyor bugün test yaptım ama ben ikinciyi silik olarak görüyorum, hamile miyim sizceyoksa bir tek ben mi görüyorum
![]()
çizgiyi görüyorum bence bebiş geliyorAdet düzensizliğim var net bilemiyorum o yüzdenama bu aralar olması lazım
Ya ağlıyorum şu an gerçekten hayal değil yani gördüğümçizgiyi görüyorum bence bebiş geliyor![]()
yazdığınız belirtiler 4.günde olmaz psikolojik olabilir ama testte çizgi görüyorum, yarın tekrar test ya da kan verin bence kesinleştirmek için.Ya ağlıyorum şu an gerçekten hayal değil yani gördüğüm![]()
23 şubat ama dediğim gibi düzensizSon adet tarihiniz nedir?
Teşekkür ederimyazdığınız belirtiler 4.günde olmaz psikolojik olabilir ama testte çizgi görüyorum, yarın tekrar test ya da kan verin bence kesinleştirmek için
Yumurtlamanız bu aralar olsa testte çıkmazdı ve ilişkiden 4 gün sonra belirtiler ortaya çıkmaz ama çizgiyi gördüm23 şubat ama dediğim gibi düzensiz
Hemen hemen 3-5 dakika içinde İkisi de çıktıYumurtlamanız bu aralar olsa testte çıkmazdı ve ilişkiden 4 gün sonra belirtiler ortaya çıkmaz ama çizgiyi gördüm. Hemen mi çıktı yoksa test bekledi mi?
O zaman hayırlı olsun, var gibi duruyorHemen hemen 3-5 dakika içinde İkisi de çıktı
Umarım doğrudurO zaman hayırlı olsun, var gibi duruyorinşaAllah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz
eğer gebelik pozitif ise bayağı erken çıkmış kaset testin. bir kan testi vermen iyi olur hem hcg hem de progesteron değerine baktır bence bugün.Doğru belki belirtiler psikolojik olabilir. 23 şubat başlangıç 7 gün sürer
Teşekkür ederimeğer gebelik pozitif ise bayağı erken çıkmış kaset testin. bir kan testi vermen iyi olur hem hcg hem de progesteron değerine baktır bence bugün.