Ikinci cizgi var mi? Yine tek ben gorup kendimimi uzuyorum?😔

tugbaa0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2022
335
112
53
29
Yine tek ben mi goruyorum arkadaslar kac kez boyle gorup adet oldum ama akillanmiyorum adetime 3 gun kaldi buda erken hamilelik testi olsaydi net cikardi sanirim erken testle degil mi?

Eklentiler

• BC89F1ED-4599-4481-8747-605B30949E91.webp
    BC89F1ED-4599-4481-8747-605B30949E91.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 234
Ben göremedim bişey ama sen çok istiyorsun demi oyuzden böyle oluyor eniyisim bı zaman kendine uğraş bul evde veya çalışıyorsan daha çok yogunlastir kendini işine mesela takvim tut kendine yaz adetinin üstünden 6gjn net geçsin hesapla not al bugünde test yap diye bu zaman zarfı içinde adet olursan da içinde küçük bı ukte kalsa da enanzdan bu halinden daha az üzülürsün

Yine tek ben mi goruyorum arkadaslar kac kez boyle gorup adet oldum ama akillanmiyorum adetime 3 gun kaldi buda erken hamilelik testi olsaydi net cikardi sanirim erken testle degil mi?
Bende adet olucam bu gün olmadım yarın illaki pazar test yaptım hafif bi şey görüldü gözüme dün yaptım negatif aynı senin gibi gözüme görüldü heralde

Ben göremedim bişey ama sen çok istiyorsun demi oyuzden böyle oluyor eniyisim bı zaman kendine uğraş bul evde veya çalışıyorsan daha çok yogunlastir kendini işine mesela takvim tut kendine yaz adetinin üstünden 6gjn net geçsin hesapla not al bugünde test yap diye bu zaman zarfı içinde adet olursan da içinde küçük bı ukte kalsa da enanzdan bu halinden daha az üzülürsün
Hamile kalmak isteyen bir kadın için bu yazdığın (6 gün gecikmeyi beklemesi) imkansız 😒 Keşke yapılabilse...
Kendimden ve çevremden yola çıkarsam çok denedim, planlar yaptım, asla test yapmayacağım dedim kendime sözler verdim, ama adete 5 gün kala aklım hep o testi yapmaktaydı. Hepte adetten önce yaptım tam 5 yıl, yaşamayanın bilemeyeceği bir duygu.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🙏🤲

Son düzenleme:
Hamile kalmak isteyen bir kadın için bu yazdığın (6 gün gecikmeyi beklemesi) imkansız 😒 Keşke yapılabilse...
Kendimden ve çevremden yola çıkarsam çok denedim, planlar yaptım, asla test yapmayacağım dedim kendime sözler verdim, ama adete 5 gün kala aklım hep o testi yapmaktaydı. Hepte adetten önce yaptım tam 5 yıl, yaşamayanın bilemeyeği bir duygu.
Bende her ay yapıyorum sonuç hüsran..

Haklisin ama duramiyorum calisiyorumda evdede degilim hep ama imkani yok kendime anlatamiyorum ama gercekten nasil tek goruyorum ki yakindan baktiniz mi az bi kirmizi cizgi var😞

Kendimden ve çevremden yola çıkarsam çok denedim, planlar yaptım, asla test yapmayacağım dedim kendime sözler verdim, ama adete 5 gün kala aklım hep o testi yapmaktaydı. Hepte adetten önce yaptım tam 5 yıl, yaşamayanın bilemeyeceği bir duygu.
Tamamen katiliyorum👏🏻 elde degilde beklemek keske beklesem dogru olan o ama isteyen biri icin adete 1 hafta kala direk testler baslaniliyor😣 sizde mi gormuyorsunuz cizgiyi hafif kirmiziyi 😔

Cok ilginc ya insan cok isteyince resmen hayal goruyor ben fotoya bakinca da goruyoum😂 adet oldunuz mu negatifmiydi kesin sizin
Evet bende hayal gördüm sanırım 😄 bu gün adet olmam gerekiyordu olmadım sanırım yarına kaldı sizde kaç gün kaldı

Evet bende hayal gördüm sanırım 😄 bu gün adet olmam gerekiyordu olmadım sanırım yarına kaldı sizde kaç gün kaldı
Belki hayal degildir ya ikimiz icinde😍 benimde 2 gun kaldi ama adet agrilarim var zaten 1 haftadir var sizde var mi agri adet olma belirtisi

inşallah canım 2 mizde hamile kalırız ben bu sabah adet sancısına uyandım ama gelmedi hala
Amiin guzel haberler verelim insAllah birbirimize❤️ bende 2 gune kesin olurum foto cektigimde cok net kendim goruyorumdum ama simdi teste baktim hic bisey gorunmuyor hic umudumda kalmadi bu ayda olmadi nasip🤲🏻

Back
X