Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende adet olucam bu gün olmadım yarın illaki pazar test yaptım hafif bi şey görüldü gözüme dün yaptım negatif aynı senin gibi gözüme görüldü heraldeYine tek ben mi goruyorum arkadaslar kac kez boyle gorup adet oldum ama akillanmiyorum adetime 3 gun kaldi buda erken hamilelik testi olsaydi net cikardi sanirim erken testle degil mi?
Hamile kalmak isteyen bir kadın için bu yazdığın (6 gün gecikmeyi beklemesi) imkansızBen göremedim bişey ama sen çok istiyorsun demi oyuzden böyle oluyor eniyisim bı zaman kendine uğraş bul evde veya çalışıyorsan daha çok yogunlastir kendini işine mesela takvim tut kendine yaz adetinin üstünden 6gjn net geçsin hesapla not al bugünde test yap diye bu zaman zarfı içinde adet olursan da içinde küçük bı ukte kalsa da enanzdan bu halinden daha az üzülürsün
Bende her ay yapıyorum sonuç hüsran..Hamile kalmak isteyen bir kadın için bu yazdığın (6 gün gecikmeyi beklemesi) imkansızKeşke yapılabilse...
Kendimden ve çevremden yola çıkarsam çok denedim, planlar yaptım, asla test yapmayacağım dedim kendime sözler verdim, ama adete 5 gün kala aklım hep o testi yapmaktaydı. Hepte adetten önce yaptım tam 5 yıl, yaşamayanın bilemeyeği bir duygu.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Benim olduysa herkesin olur, peşini bırakma canım. Allahım sanada en erken zamanda nasip etsin inşallahBende her ay yapıyorum sonuç hüsran..
inşallah teşekkür ederim)Benim olduysa herkesin olur, peşini bırakma canım. Allahım sanada en erken zamanda nasip etsin inşallah![]()
Haklisin ama duramiyorum calisiyorumda evdede degilim hep ama imkani yok kendime anlatamiyorum ama gercekten nasil tek goruyorum ki yakindan baktiniz mi az bi kirmizi cizgi varBen göremedim bişey ama sen çok istiyorsun demi oyuzden böyle oluyor eniyisim bı zaman kendine uğraş bul evde veya çalışıyorsan daha çok yogunlastir kendini işine mesela takvim tut kendine yaz adetinin üstünden 6gjn net geçsin hesapla not al bugünde test yap diye bu zaman zarfı içinde adet olursan da içinde küçük bı ukte kalsa da enanzdan bu halinden daha az üzülürsün
Tamamen katiliyorumHamile kalmak isteyen bir kadın için bu yazdığın (6 gün gecikmeyi beklemesi) imkansızKeşke yapılabilse...
Kendimden ve çevremden yola çıkarsam çok denedim, planlar yaptım, asla test yapmayacağım dedim kendime sözler verdim, ama adete 5 gün kala aklım hep o testi yapmaktaydı. Hepte adetten önce yaptım tam 5 yıl, yaşamayanın bilemeyeceği bir duygu.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Evet bende de oyle oluyor iki gundur goruyorum ama biliuorum negatifBende adet olucam bu gün olmadım yarın illaki pazar test yaptım hafif bi şey görüldü gözüme dün yaptım negatif aynı senin gibi gözüme görüldü heralde
Evet bende de oyle oluyor iki gundur goruyorum ama biliuorum
Üzülme nasip bende gördüğümde heyacanladım ama sonra üzüldüm kafaya takmamak gerekEvet bende de oyle oluyor iki gundur goruyorum ama biliuorum negatif![]()
Fotoda gözükmüyo benimkide gözükmüyoduTamamen katiliyorumelde degilde beklemek keske beklesem dogru olan o ama isteyen biri icin adete 1 hafta kala direk testler baslaniliyor
sizde mi gormuyorsunuz cizgiyi hafif kirmiziyi
![]()
Cok ilginc ya insan cok isteyince resmen hayal goruyor ben fotoya bakinca da goruyoumFotoda gözükmüyo benimkide gözükmüyodu
Evet bende hayal gördüm sanırımCok ilginc ya insan cok isteyince resmen hayal goruyor ben fotoya bakinca da goruyoumadet oldunuz mu negatifmiydi kesin sizin
Dün yaptım negatif oldu pazar günü yaptığımda gördüm hayali))Cok ilginc ya insan cok isteyince resmen hayal goruyor ben fotoya bakinca da goruyoumadet oldunuz mu negatifmiydi kesin sizin
Belki hayal degildir ya ikimiz icindeEvet bende hayal gördüm sanırımbu gün adet olmam gerekiyordu olmadım sanırım yarına kaldı sizde kaç gün kaldı
Bende göremedim kiFotoda gözükmüyo benimkide gözükmüyodu
inşallah canım 2 mizde hamile kalırız ben bu sabah adet sancısına uyandım ama gelmedi halaBelki hayal degildir ya ikimiz icindebenimde 2 gun kaldi ama adet agrilarim var zaten 1 haftadir var sizde var mi agri adet olma belirtisi
Amiin guzel haberler verelim insAllah birbirimizeinşallah canım 2 mizde hamile kalırız ben bu sabah adet sancısına uyandım ama gelmedi hala