- 2 Şubat 2023
- 11
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi neslipamugibiiyim
-
bunu bilmiyordum simdi yapsam artik cikar galibaİdrar testi HCG 10 olmadan çizgi oluşturmaz
bende cikmiyor kaset testlerde hala yok cünki ama beta hormonum yükselmisZaten çok acele etmişsiniz. Ben test yapıp ikinci çizgiyi gördüğümde gecikmemin 5. günündeydim. Böyle erken testler, iki güne bir beta takipleri insanı psikolojik olarak yıpratıyor. Gecikmeyi beklemek en güzeli hayal kırıklığına karşı
Benim test 2.91de görmüştüİdrar testi HCG 10 olmadan çizgi oluşturmaz
bende cikmiyor kaset testlerde hala yok cünki amaZaten çok acele etmişsiniz. Ben test yapıp ikinci çizgiyi gördüğümde gecikmemin 5. günündeydim. Böyle erken testler, iki güne bir beta takipleri insanı psikolojik olarak yıpratıyor. Gecikmeyi beklemek en güzeli hayal kırıklığına karşı
yok canim benim 50yi gecmis ama yine ikinci cizgi yok hayalet cizgi bile yokBenim test 2.91de görmüştü
Adet gecikmesini bir hafta falan geçince net sonuç veriyorbende cikmiyor kaset testlerde hala yok cünki ama beta hormonum yükselmis
suan beta hormonum 50 üzerinde ama cikmiyorAdet gecikmesini bir hafta falan geçince net sonuç veriyor
Benim 2.91ken testim bu haldeydi. Birkaç gün içinde zaten 100lere fırladı net ikinci çizgi belli oldubende cikmiyor kaset testlerde hala yok cünki ama
yok canim benim 50yi gecmis ama yine ikinci cizgi yok hayalet cizgi bile yoktertemiz tek cizgi halinda
su testi sirf bikere 2 cizgi görmek istiyorum bendeBenim 2.91ken testim bu haldeydi. Birkaç gün içinde zaten 100lere fırladı net ikinci çizgi belli oldu
Gecikmeden sonra yapın insan anı olarak saklıyor ben kutuya koydum ilk pozitif çıkan testimisu testi sirf bikere 2 cizgi görmek istiyorum bendebakalim bir kac gün daha beklicem tekrar denicem
Bi 15 20 günü geçir. Testi yaptığın gibi kıpkırmızı oluyor. Bu benim reglden 1 gün sonrasıydısu testi sirf bikere 2 cizgi görmek istiyorum bendebakalim bir kac gün daha beklicem tekrar denicem
2.91 hamilelik değeri değil kiBenim test 2.91de görmüştü
Benim test 2.91de görmüştü
Benim hamilelik testim regl gecikmesinden 1 gün sonra seninkinden daha silikti ve kan testi verdim 104 çıkmıştı senin HCG ölçümün 2.91 den daha büyüktürBi 15 20 günü geçir. Testi yaptığın gibi kıpkırmızı oluyor. Bu benim reglden 1 gün sonrasıydı
Benim hamilelik testim regl gecikmesinden 1 gün sonra seninkinden daha silikti ve kan testi verdim 104 çıkmıştı senin HCG ölçümün 2.91 den daha büyüktür
O testin hemen saati özel klinikte kan verdiğimde testin negatif sonuç 2.91 dediler reglden 3 gün önceydi. Reglin ertesi günü 157 olduBenim hamilelik testim regl gecikmesinden 1 gün sonra seninkinden daha silikti ve kan testi verdim 104 çıkmıştı senin HCG ölçümün 2.91 den daha büyüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?