Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkurler isallah kanda kesinlesir bildiririmTabi goruyorum bnde hayirli haberlerini aliriz insallah sonucu yine paylas
Benımde oleydı knda cıktı zaten doktorun bana dedı reglıden tam 15 gun sona net gozukyomus tesste kanda cıkar var sılık azda olsa erken yapmmusın bıraz okdr kn testı yaptr hber verBat bugun eger olmazsam yarin kan tahlili yaptiricam ama o ikinci cizgiyi ben uydurmuyorum oylemi sizde gordunuz yani
Var ben gördümArkadaslar bi bakin nolur ikinci cizgi varmi ben mi hayal goruyorum
Ben de gördüüüüm:) hadi hayırlı olsun atma bunu sakla :)Arkadaslar bi bakin nolur ikinci cizgi varmi ben mi hayal goruyorum
Benim de adetten gunumden once 91 cikmisti iki gunde bir baktir ikiye üce katlarsa normalYa kan sonuclarimi aldin 28.99 bu deger cok dusuk degilmi dollenme 2 hafta oldu buna gore deger nasil sizce
Benimde iki üc haftalik falndı tabi Allah bilir herseyiYa kan sonuclarimi aldin 28.99 bu deger cok dusuk degilmi dollenme 2 hafta oldu buna gore deger nasil sizce
Bu degere gore hamilesin. Ama onemli olan 2 gune bir duzenli olarak artmasi. Dusuk diye takilma degere. Belkide gec dollendi. Sen sadece duzenli artmasina bak. 2 gun sonra tekrar test yaptir. Hayirli olsunYa kan sonuclarimi aldin 28.99 bu deger cok dusuk degilmi dollenme 2 hafta oldu buna gore deger nasil sizce