adet gününden 3-4 gün önce görülebilir.ben bir gün geçtikten sonra yapmıştım ikinci çizgi pembe çıkmıştı.en geç diye bir tanım olmaz ki zaten.umarım isteyen herkes hamile kalır....:teytey:
adet gününden 3-4 gün önce görülebilir.ben bir gün geçtikten sonra yapmıştım ikinci çizgi pembe çıkmıştı.en geç diye bir tanım olmaz ki zaten.umarım isteyen herkes hamile kalır....:teytey:
geç derken kastım 1-2 gün kala yapıp çıkmayıp sonra kaç gün sonra öğrenenler oldu. ne zaman test yapalım:)
bırde bahsettıgım normal testler fortel falan değil
testin kalitesine göre değişir bence. erken dönemdeki gebeliği tespit eden testlerde var. ama fiyatları pahalı sanırım. ben adetim 4-5 gün geçince ucuz testlerle yapmıştım 2. çizgi silikti. belli belirsizdi. aynı gün kanda baktırınca 1100 gibi bir değer çıktı. yani o değere göre çizginin daha belirgin olması gerekirdi ama test kalitesizdi.
Canm en iyi sonucu adet gününden 3-4gün sonra alırsınn ben önce denemiştim ama tek çizgi çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam 3.günü olmalı silik sonra kan testi yaptırdığımda 115di değerim sonra düşürdüm tabi bebişimi (