İkinci çizgiyi ben görüyorum siz de görüyor musunuz

Kizlar maalesef hastanede lavaboya girdiğimde peceteye kahverengi leke geldi dewami olamadı ama kan testi negatif gebelik yokmuş hayırlısı buymuş galiba vücudum benimle dalga geçiyor😢😢

Arkadaşlar aca ben psikolajik olarak çok istediğim için mi çok silik bı çizgi görüyorum cidden bunu sadece ben mi goruyorum
Benm arkadaşımında cok silikti 1 haftalık hamile olduğunu öğrendi ayrıca bende gördüm çizgiyi issallah hamilesindr cnm ama tabi kan versen daha iyi olur bazen testler yanıltıyor

Ben bu testleri attıktan 3 gün sonra kan verdim beta HCG 41 çıktı. Beklemekte fayda var bence
Canım testini görünce atmak istedim çok çok ince bir şey var mı ?

Eklentiler

• IMG_4386.webp
    IMG_4386.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 40
Bnce 2 gün sonra kan testini tekrarlayın regl olmazsanız benimde reglime bir hafta var yaptığım testler seninki gbi çıkıyor sonradan durdukça koyulaşıyor anlam veremedim
Ben anlamadım durduk yere kafamı karıştırdı sabah herneyse hayırlısı olsjn

Kızlar öncelikle sonrasında üzülmemek ve bu testlerle kendimizi yormamak adına doktorların da söylediği bir şeyi paylaşmak istiyorum sizinle . Beta hcg önce kanda yükseliyor , belli seviyeye geldikten sonra idrara yansıyor . Yani idrar testinde koyu net çizgi gördüğümüzde çoğunlukla pozitif olması ilerlemesi bu şekilde gerçekleşiyor. Erken öğrenmenin bize pek bir faydası yok (stres dışında) . Ya da çok ağır ilaçlar kullanıyorsanız bunları kontrol etmek adına da iyi olabilir ama size tavsiyem gebelik planlıyorsanız ilaçlarınızı doktora düzenletin + folik asit almaya başlayın . kan testiyle erken tespit etmek de kötü bir kez yaşadım bunu operasyon öncesi rutin tahlilde çıktı , çünkü bu seferde 2 günde bir 2 katına çıkmış mı diye sürekli kan vereceksiniz. Değer artmadıgında , düştüğünde üzüleceksiniz strese gireceksiniz . Ve belki sonra adet olup “ düşük yaptım” psikolojine gireceksiniz. Kimyasal gebelik düşük yapmak değil. Ben bunu bir defa yaşadım ve sonra adetim en az 5-6 gün gecikmeden test yapmayacağım diye kendime söz verdim .

Çünkü değerin artmadığını görünce sabırsızlandım üzüldüm hastane farkı mı acaba diye başka yerlere de kan verdim . Stres içinde bir hafta geçirdim. Merak eden olursa hastane laboratuvar farkı o derece etkilemiyor sonucu .. belki minimal etkiliyordur . Yükselmişse iki katına çıkmış çıkıyor yanda çıkmıyor .

Kan tahlili için de ne kadar geç öğrenirseniz o kadar iyi zaten belli seviyeyi geçtikten sonra direkt doktora gidip ultrasonda keseyi kalp atışını görürsünüz. Korunmasız ilişki yaşadıysanız döllenme olasılığı yüksek zaten , düşük olan olasılık onun sağlıklı bir şekilde tutunması. Eskiden kadınlar bunu adetim bir hafta gecikti üç gün gecikti on gün geç oldum diye ifade ederlermiş ama şimdi bu erken testlerin elimizin altında olmasından kaynaklı en ufak değer yükselmesinde şüphelenip öğrenebiliyoruz . Biliyorum cok zor beklemek , hemen öğrenmek istiyoruz ama biraz akışına bırakıp en azından adetin tam bir hafta gecikmesini beklerseniz sonradan üzülmezsiniz.

Yani idrar testi için adetin bir hafta gecikmesini ,
Doktora gitmek için ekstrem kanama gibi durumlar yoksa 6. Haftayı beklemenizi tavsiye ederim . Kalp atışı genellikle 6-7 hafta gibi görünüyor . Umarım herkes tez vakitte hayırlısıyla görür güzel sonucunu.

Ve eğer oruç tutuyorsanız , Ramazan ayında açlık tokluk hormonal dengesizlikten de etkileniyor adet tarihleri . Ben her ramazan ya erken ya geç olurdum vaktinde olamazdım bir türlü . Sabredin bekleyin

Canım testini görünce atmak istedim çok çok ince bir şey var mı ?
Eminim sen çıplak gözle daha belirgin görüyorsun. Ama çok belli değil çizgi. Hayalet çizgiden de silik gibi duruyor. Hatta çoğu insan fark etmez bile. 2 gün sonra tekrar aynı marka test yap bence

En son adet olduğun tarihi biliyor musun canım ? Son adet oluşunun ilk kanama günü ?
Evet martın 3 ü başlangıç ve 8 i bitiş ama yumurtlamalarım tam günunde olamaya biliyor zaten ağır ilaçlar almasaydim inanın gidipde kan testi vermezdim çünkü cidden bu testlerden nefret ediyorum hamile olsam bile inanmiycam.artık doğurana kadar 😅

3 Mart baz alsak Suan 3.5 haftalık olurdu minimum // hcg 150-250-300 gibi çıkardı diye düşünüyorum en az kesin negatif gibi 🙏 hayırlısı olsun canım

3 Mart baz alsak Suan 3.5 haftalık olurdu minimum // hcg 150-250-300 gibi çıkardı diye düşünüyorum en az kesin negatif gibi 🙏 hayırlısı olsun canım
Bencede ya kafamı karıştıran bnde pco var belli olmuyor yumurtlama zamanlarım bazı aylar ağrısından filan anlıyorum ama çoğu zaman belirti vermiyor herneyse kadın olmak çok zor ya

Bencede ya kafamı karıştıran bnde pco var belli olmuyor yumurtlama zamanlarım bazı aylar ağrısından filan anlıyorum ama çoğu zaman belirti vermiyor herneyse kadın olmak çok zor ya
Bende pcosluyum canım 2 yıldır istiyordum olmuyordu. ovulasyon testi ile iki kere hamile kaldım. İlkini sonlandırmak zorunda kaldık ama gebelik olması bile mucize gibiydi benim için.Birgebeningünlüğü marka kullandım. İstiyorsan dene canım. Bir de muhakkak folik asit kullanmıyorsan hemen başla 💜 her şey gönlünce olsun inşallah 🤲🏻

Bende pcosluyum canım 2 yıldır istiyordum olmuyordu. ovulasyon testi ile iki kere hamile kaldım. İlkini sonlandırmak zorunda kaldık ama gebelik olması bile mucize gibiydi benim için.Birgebeningünlüğü marka kullandım. İstiyorsan dene canım. Bir de muhakkak folik asit kullanmıyorsan hemen başla 💜 her şey gönlünce olsun inşallah 🤲🏻
Teşekkürler canım seninde herşey gönlünce olsun❤️

Back
X