Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben göremedim canım ama kan verip kesin sonuç alabilirsin en azından stres olmazsın güzel sonuçlar alırsın umarımArkadaslar esime ablama falan gosterdim kesinlikle cizgi degil diyorlar bi baksaniz ama sorun su ki 2 gundur boyle yani olsa daha belirgin mi olmaliydi 2 gunde degisir miydi adetime 3-4 gun var hayal mi goruyorum artik![]()
Ya cok degisik hala goruyorum her halde istedigim icin herkes gormedim diyince en azindan ikna oluyor insanBen göremedim canım ama kan verip kesin sonuç alabilirsin en azından stres olmazsın güzel sonuçlar alırsın umarım![]()
Demek yok ben gormek istedim nasip canimBen de göremedim.![]()
Bir kaç gün sonra tekrar yapArkadaslar esime ablama falan gosterdim kesinlikle cizgi degil diyorlar bi baksaniz ama sorun su ki 2 gundur boyle yani olsa daha belirgin mi olmaliydi 2 gunde degisir miydi adetime 3-4 gun var hayal mi goruyorum artik![]()
Ben göremedim canım ama kan verip kesin sonuç alabilirsin en azından stres olmazsın güzel sonuçlar alırsın umarım![]()
İnşallah olmazsın canımYa cok degisik hala goruyorum her halde istedigim icin herkes gormedim diyince en azindan ikna oluyor insanpazartesi gidefim ama belki adette olurum o zamana
Evet canim 6 gun erken yapabilirmisiz ama adetime 3-4 gun kaldi olsaydi erken test oldugu icin net olurdu degil miBen sanki cok hafif goruyorum erken testimi bu?
Aminn canim insAllah rabbim nasip etsinİnşallah olmazsın canımGüzel haberler alırsın inşallah
Ben cok ince görüyorum sanki, evde test varsa sabah aç karnına ilk idrarla tekrarlasanEvet canim 6 gun erken yapabilirmisiz ama adetime 3-4 gun kaldi olsaydi erken test oldugu icin net olurdu degil mi![]()
Bu sabah yine aynisi cikti anlamadim ki 3-4 gundur boyle cikiyor canim ama bugun adet agrim Var bence iki gune olurum bu ayda olmadi sankiBen cok ince görüyorum sanki, evde test varsa sabah aç karnına ilk idrarla tekrarlasan
Bu sabah yine aynisi cikti anlamadim ki 3-4 gundur boyle cikiyor canim ama bugun adet agrim Var bence iki gune olurum bu ayda olmadi sanki![]()
Yine sadece benim gordugum bi cizgi vardi sanki oda isigi tutunca zar zor goruyorum umudum kalmadi bugun fazlasiyla adet sancisi ve beyaz akinti yasiyorum yarin gunum olurum gibiSabahki test nasıl ?