Ikinci cizgiyi bi ben mi goruyorum?🥲

tugbaa0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2022
335
112
53
29
Arkadaslar esime ablama falan gosterdim kesinlikle cizgi degil diyorlar bi baksaniz ama sorun su ki 2 gundur boyle yani olsa daha belirgin mi olmaliydi 2 gunde degisir miydi adetime 3-4 gun var hayal mi goruyorum artik

Eklentiler

• D3DF1D62-8ED4-4117-A9BC-F5F0F1601C17.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 127
Arkadaslar esime ablama falan gosterdim kesinlikle cizgi degil diyorlar bi baksaniz ama sorun su ki 2 gundur boyle yani olsa daha belirgin mi olmaliydi 2 gunde degisir miydi adetime 3-4 gun var hayal mi goruyorum artik
Ben göremedim canım ama kan verip kesin sonuç alabilirsin en azından stres olmazsın güzel sonuçlar alırsın umarım

Ben de göremedim.

Ben göremedim canım ama kan verip kesin sonuç alabilirsin en azından stres olmazsın güzel sonuçlar alırsın umarım
Ya cok degisik hala goruyorum her halde istedigim icin herkes gormedim diyince en azindan ikna oluyor insan pazartesi gidefim ama belki adette olurum o zamana

Bir kaç gün sonra tekrar yap

Ya cok degisik hala goruyorum her halde istedigim icin herkes gormedim diyince en azindan ikna oluyor insan pazartesi gidefim ama belki adette olurum o zamana
İnşallah olmazsın canım Güzel haberler alırsın inşallah

Ben sanki cok hafif goruyorum erken testimi bu?

Evet canim 6 gun erken yapabilirmisiz ama adetime 3-4 gun kaldi olsaydi erken test oldugu icin net olurdu degil mi
Ben cok ince görüyorum sanki, evde test varsa sabah aç karnına ilk idrarla tekrarlasan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…