Ikinci cizgiyi bi ben mi goruyorum?🥲

tugbaa0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2022
335
112
53
29
Arkadaslar esime ablama falan gosterdim kesinlikle cizgi degil diyorlar bi baksaniz ama sorun su ki 2 gundur boyle yani olsa daha belirgin mi olmaliydi 2 gunde degisir miydi adetime 3-4 gun var hayal mi goruyorum artik🙁

Eklentiler

• D3DF1D62-8ED4-4117-A9BC-F5F0F1601C17.webp
    D3DF1D62-8ED4-4117-A9BC-F5F0F1601C17.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 127
Arkadaslar esime ablama falan gosterdim kesinlikle cizgi degil diyorlar bi baksaniz ama sorun su ki 2 gundur boyle yani olsa daha belirgin mi olmaliydi 2 gunde degisir miydi adetime 3-4 gun var hayal mi goruyorum artik🙁
Ben göremedim canım ama kan verip kesin sonuç alabilirsin en azından stres olmazsın güzel sonuçlar alırsın umarım 🌸🥰

Ben de göremedim. ☹️

Ben göremedim canım ama kan verip kesin sonuç alabilirsin en azından stres olmazsın güzel sonuçlar alırsın umarım 🌸🥰
Ya cok degisik hala goruyorum her halde istedigim icin herkes gormedim diyince en azindan ikna oluyor insan🥰 pazartesi gidefim ama belki adette olurum o zamana

Bir kaç gün sonra tekrar yap

Ya cok degisik hala goruyorum her halde istedigim icin herkes gormedim diyince en azindan ikna oluyor insan🥰 pazartesi gidefim ama belki adette olurum o zamana
İnşallah olmazsın canım 🥰Güzel haberler alırsın inşallah

Ben sanki cok hafif goruyorum erken testimi bu?

Evet canim 6 gun erken yapabilirmisiz ama adetime 3-4 gun kaldi olsaydi erken test oldugu icin net olurdu degil mi 🙁
Ben cok ince görüyorum sanki, evde test varsa sabah aç karnına ilk idrarla tekrarlasan

Back
X