Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben göremedim canım maalesef ama zaten varsa da görmek için çok erken eğer istiyorsan inşallah vardırAdetime daha 1.5 hafta var ovlüvasyonn testlerim sürekli pik çıkınca bu arada çatlama gördüm yaptım ben bi görüyorum bi görmüyorum bana üçüncü bi göz lazım bi yardımınızı alırım
Çok istiyoruz aynen erken daha inşallah vardır isteyen herkesinde tez vakitte olurBen göremedim canım maalesef ama zaten varsa da görmek için çok erken eğer istiyorsan inşallah vardır
AmiinnnÇok istiyoruz aynen erken daha inşallah vardır isteyen herkesinde tez vakitte olur
Ben görüyorummm 2. ÇizgiyiAdetime daha 1.5 hafta var ovlüvasyonn testlerim sürekli pik çıkınca bu arada çatlama gördüm yaptım ben bi görüyorum bi görmüyorum bana üçüncü bi göz lazım bi yardımınızı alırım
Kız gerçekten miBen görüyorummm 2. Çizgiyi
bende de dün sabah böyleydi 5-6 saat sonra tekrar yaptım netleşti . Yarın sabah tekrar yapın bence
Hălă görüyorumşuan böyle
Sabah yap kuzum ilk idrarlaAyyy sabah yaparımmmmm ya da şimdi mi yapim kızzzzz bilemedim duramıyorum
Ayyy hadi inşallaaaah yarabbi yarın yazarım buraya sonucuSabah yap kuzum ilk idrarla
Çatlatmayı yeni yaptıysan bence heveslenme çünkü bende de pozitif çıkmıştı ama kanda negatif çıktı en az 10 gün felan geçmesini bekle kuzum hayırlısıyla bebişin olur inşaallahAyyy hadi inşallaaaah yarabbi yarın yazarım buraya sonucu
Bekliyorum güzel haberleriniAyyy hadi inşallaaaah yarabbi yarın yazarım buraya sonucu
İki gün üst üste çift çizgi görünce yıllardır da bebek bekleyince acele etmemin normal ve tolere edilebilir olduğunu düşündüm kusura bakmayınneden bu kadar acele ediyorsunuz ki daha adetinize çok var şu aşamada evde yapılan testle sonuç öğrenmek mümkün değil. Birkaç gün sabredeceksiniz. Kuruma çizgisi olabilir
Kuruma çizgisine benziyor veya dediğim gibi yeni çatlatma yaptıysan o vicuda gebelik hormonu veriyor ve pozitif çıkıyor bence sabırlı ol biraz daha bekle 5-7 gün heyecanını çok iyi anlıyorum ama üzülmeni hiç istememYa kızlar bugün sabah ilk idrarla yaptığım test yapıp 5 dk bekleyemedim çizgi görür gibi oldum sonra uyudum uyandığımda böyleydi kuruma çizgisimi bu
Ben anlam veremiyorum sizin gibi bu şekilde yorum yapanlara insan heyecanlanıyor ve sabırsız oluyor burası paylaşım yeri ve insanlar paylaşım yapıp bilgi alış verişi yapıyorlar sabır ölçme diye bir yer varsa siz orada yorumlarınızı bol bol yapabilirsiniz bu şekilde yorum yaparak daha fazla can sıkmayınneden bu kadar acele ediyorsunuz ki daha adetinize çok var şu aşamada evde yapılan testle sonuç öğrenmek mümkün değil. Birkaç gün sabredeceksiniz. Kuruma çizgisi olabilir