İkinci çizgiyi sadece ben mi görüyorum

Ne zamandir deniyorsunuz?.
Benim arkadasim tam bir yil sonra hamile kaldi doğum yapti. Ona da hep dedigim şey zamani var. O surec evet kolay değildi. Ama bu konuyu hayatinin merkezi yapip kendini yipratma.
Sorun var mi tüp bebek denediniz mi?

Daha 10 gün var yumurta çatlamıştı yumurtlama bu ay erken oldu Dr öyle dedi o yüzden erken yaptım bende dayanamadım çok sabırsızım biliyorum
bak bu testlere %100 inanma. beni gebelik ihtimali 0 iken gebe gösterdi bu trestler. hatta eski bir firma ile ilgili bir şey anlatayım : erkek işiyor bu test ve gebe çıkıyor.o firmanın tum kitleri piyasadan toplatıldı

Ne zamandir deniyorsunuz?.
Benim arkadasim tam bir yil sonra hamile kaldi doğum yapti. Ona da hep dedigim şey zamani var. O surec evet kolay değildi. Ama bu konuyu hayatinin merkezi yapip kendini yipratma.
Sorun var mi tüp bebek denediniz mi?
Mart 26 sı düşük yaptım sorun yok sadece biran önce gelsin istiyorum meleğimin Can'ım ya

Bak inan ben gebelik testinde seninki kadar değildi reglme 6 gun kala yani.adetime 1 gün kala koyulasti şimdi .tabi kürtaj oldum hcg değerim çok azalmış anlasilan yani ilk hayalet çizgime donmus tekrar .ben 100 yakın test yapmıştım ilk deneme bir kere bile hayalet çizgi yoktu ama hamileyken o çizgi olunca hamile olduğumu anladım .kimyasal değildi bu arada bebegimin kalbi durdu 8.5 haftada.

Daha 10 gün var yumurta çatlamıştı yumurtlama bu ay erken oldu Dr öyle dedi o yüzden erken yaptım bende dayanamadım çok sabırsızım biliyorum

10 gün varken çıkması imkansız zaten, bazen bilgisizlik gereksiz yere insanı strese sokuyor ve mutsuz kılıyor, kan da bile yumurtlamadan 9-12 gün sonra yaptırın diyorlar, önce kanda çıkar sonra idrarda, benim yengemin 10 gün gecikti idrarda çıkmadı kanda çıktı, Rabbim hayırlısıysa nasip etsin ama boşuboşuna bikaç gün daha deneme, mutsuz etme, sabırsızsan adetine 4 gün kala falan kan testi yaptır

Bende göremedim malesef çizgiyi, Biraz daha bekleyip kan testi denemenizi öneririm, Bende dün verdim kanı bugün çıkacak sonucu bekliyorum :anne:.

20 dk geçmiş test üzerinden,orada öyle varmış gibi bir hayalet yanıltabiliyor.

Back
X