İkinci cocuga gebe kalamıyorum

Duygumertt

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2022
3
0
1
31
Kızlar merhaba malesef ikinci kez gebe kalamıyorum 1 senedir deniyoruz ama olmuyor 4 yasında bir oğlum var denememizin üçüncü ayında hamile kalmıştım... Ama bu kez olmuyor doktora gittim defalarca kan verdim hormonlarıma bakıldı vajinal ultrasona girdim herhangi bir sorun cıkmadı pazartesi reglnin 21. Günü tekrardan gidicem doktora hormona bakılması için ama yine bir sorun çıkacağını sanmıyorum cok üzülüyorum oğlumun bir karesi olsun istiyorum önerileriniz var mı 😟

Sanırım 2.cocuk daha zor oluyo benim çevremdeki herkesin öyle stres yapma dicem ama elinde değil biliyorum . Kendin için yumurtanın sağlıklı olması için kür yap esinede aynı şekilde yap birde ovulasyon testini dene bence

Eşimde muane oldu sperm testi yapıldı zaten buna şaşırıyorum en ufak küçücük bir sorun bile yokken neden olmuyor bilmiyorum hayırlısı elbet bir zamanı vardır diye avutuyorum kendimi

Eşimde muane oldu sperm testi yapıldı zaten buna şaşırıyorum en ufak küçücük bir sorun bile yokken neden olmuyor bilmiyorum hayırlısı elbet bir zamanı vardır diye avutuyorum kendimi
Yumurta kaliteniz düşük olabilir onun için takviye falan kullanabilirsiniz bende aynı durumdayım bu ay bende birseyler kullanmayı düşünüyorum bakalım nasip artık

Back
X