Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn yaş farkı olsun diyordum ama yanılmışım oğlum kardes özlemi çekiyor.Benimde bir oğlum var 2 yaşında. Oğlum bana çok düşkün babasında çok durmaz. Bu durum eşimin de işine geliyor açıkçası. İkinciyi düşünüyorum ama bende cesaret edemiyorum. Bir yandan da aralarında çok yaş farkı olmasını istemiyorum.
ALLAH BAĞIŞLASIN TATLIM.başın sağ olsun.şuan ki durumuna çok sevindim oğlun sağlıkla doğsun ömrü uzun bahtıda güzel olsun inşallah.hayat maalesef acı tecrübelerle de dolu sende evlatla sınanmışsın ama tekrar hamile kalmış yarana merhem sürebilmişsin en azından.benim iki kızım var eşim ikiknciyi göya hiç istemiyordu ve ben ve kızımın yoğun ısrarları sonucu ikna olmuştu şimdiyse üçüncüyü istediğini sıkça dillendiriyor son zamanlarda ama miniğim henüz 6 aylık düşünürsem bile henüz erken biraz büyümemiz lazım.sende ileride mecburen kardeş düşünürsün çünkü çocuklar kendileri istiyorlar bir süre sonra canım.Alnımızda ne yazıyorsa o.geçmişe takılıp kalma geleceği düşün mutlu ol.