ikinci çocuğu isteyipte hamile kalamayan varmı:(

buket_asude

zeynep ecrinin annesiii:)
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.221
574
323
41
merhaba arkadaşlar..
RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
bir kızım var 39 aylık..
geçen yıl nisandan beri korunmuyoruz ama olmadı gebelik.. defalarca doktora gittim iltihap tedavisi gördüm ama yinede olmuyor.. eşimin testleri normal sorun yok.. benimde sorun görünmüyor..
hayıt suyundan.. silkelemeye kadar herşeyi denedim nerdeyse.. ama olmuyor.. tabi önce takdiri ilahi.. ama üzülüyorum artık.. bu ay umutlanmıştım.. sabah hasta oluncaa resmen ağladım hüngür hüngür.. RABBİM in ol demesine bakıyor artık.. varsa önerileriniz almaya hazırım...

merhaba arkadaşlar..
RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
bir kızım var 39 aylık..
geçen yıl nisandan beri korunmuyoruz ama olmadı gebelik.. defalarca doktora gittim iltihap tedavisi gördüm ama yinede olmuyor.. eşimin testleri normal sorun yok.. benimde sorun görünmüyor..
hayıt suyundan.. silkelemeye kadar herşeyi denedim nerdeyse.. ama olmuyor.. tabi önce takdiri ilahi.. ama üzülüyorum artık.. bu ay umutlanmıştım.. sabah hasta oluncaa resmen ağladım hüngür hüngür.. RABBİM in ol demesine bakıyor artık.. varsa önerileriniz almaya hazırım...

slm canim benimde 17 aylik oglum var bizde ikinciyi düsünüyoruz..2aydir calismalardayiz..gecenay yumurtlama günümü hesaplayamadim o yüzden olmadi,bu ayda ovulasyon ve preseed jelle denedim bakalim olcakmi...yarin adet güünüm..
InsaAllah en kisa zamanda bekledigimiz haberi aliriz..

benimde 4.5 yaşında bir kızım var 2. yi istiyoruz gerçi biz yeni başladık henüz 2. ayım ama bende pko var düzensiz adet görüyorum
ilaç kullanmazsam yumurtalar sağlıklı gelişmiyor allah sağlıkla her isteyene nasip etsin inşallah

benimde 4.5 yaşında bir kızım var 2. yi istiyoruz gerçi biz yeni başladık henüz 2. ayım ama bende pko var düzensiz adet görüyorum
ilaç kullanmazsam yumurtalar sağlıklı gelişmiyor allah sağlıkla her isteyene nasip etsin inşallah

InsaAllah kizlar en kisa zamanda mutlu haberimizi aliriz
hem canim senin durumda cok kisi hamile kalabiliyor..
umutlu olalimki gelsin bebeler :34:
bu arada bizde 2 aydir planli calismalara basladik
hayirlisi bakalim

slm canim benimde 17 aylik oglum var bizde ikinciyi düsünüyoruz..2aydir calismalardayiz..gecenay yumurtlama günümü hesaplayamadim o yüzden olmadi,bu ayda ovulasyon ve preseed jelle denedim bakalim olcakmi...yarin adet güünüm..
InsaAllah en kisa zamanda bekledigimiz haberi aliriz..

9 senedir ikinci cocugum olmuyor...

InsaAllah canim en kisa zamanda guzel haberler aliriz
Cok ozel olmassa sebebine nesonucta 1 cocugun var Rabbim saglik versin

InsaAllah kizlar en kisa zamanda mutlu haberimizi aliriz
hem canim senin durumda cok kisi hamile kalabiliyor..
umutlu olalimki gelsin bebeler :34:
bu arada bizde 2 aydir planli calismalara basladik
hayirlisi bakalim

rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. ben bu konuyu açtığım ay hamile son adetimden sonra hamile kaldım ama deneye bileceğim herşeyi denedim .. ovülasyon testleri maydanoz suyu.. falan falan falan.. darısı sizlerin başına ALLAHIN izniyle.. BİRDE dua.. en etkilisi oydu sanırım.. kusura bakmayın inanın yeni gördüm cevapları uzun süre cevap alamamıştım sanki vazgeçmişim konudan..

Back
X