İkinci çocuğu istiyorum ama..

kelebekaslan

“Benimkisi celladına aşık olmak”
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
61
62
88
İstanbul
Eşimi ikinci çocuk için nasıl ikna edebilirim çok olumsuz bişi yok ama düşünmüyor ve bana görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim ikna etmek istemem doğrumu sizce teşekkürler

Bu erkekler cok cins, istemez ama yan cebıme koy derler. Bıraz buyuduklerınde " iyi ki varlar" derler.

Siz hazırsanız eger bence bır sekılde yapın, bosverın iknayı . İstemıyorsa zaten ikna olmaz.

Kadınlar için söylüyorum bu fıkre hazır olmak kolay değildir. Her turlu cefayı zaten kadın cekıyor. Maddi sorun yoksa ikna etmeyın hamıle kalmaya calısın .. cocugunuz tek kalsın ıstemıyorsunuz anlıyorum sizi

Öyleler gerçekten doğru işim artık kazaya kalıyor çünkü ikna etmeden ihtimal çok ama çok düşük

Eşimi ikinci çocuk için nasıl ikna edebilirim çok olumsuz bişi yok ama düşünmüyor ve bana görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim ikna etmek istemem doğrumu sizce teşekkürler
Ben geçen ay birden bire ikinci çocuğu istediğime karar verdim. Eşim baya naz yaptı. Ben de hep olumlu yönlerini anlattım hevesimin ona geçebilmesi için elimden ne geliyorsa yaptım. Ve sonuç bu ay denemeye başadık. Kadın hazırsa erkek için çok da problem değil bence. Sonuçta onlar olsa olsa 9 ay sonra farkına varıyor. Biz ilk andan itibaren içindeyiz.

senin adına çok sevindim inşallah en kısa zamanda sonuca ulaşırsın benim işim o kadar kolay değil malesef eşim hiç istemiyor hatta söz vermişti bi isteği vardı o gerçekleşirse ozaman olur demişti isteği gerçekleşti ama ben sözünü hatırlattığımda Çevirdi durumu hemen ben bastırıncada tartıştık falan oda bu konuyu bidaha açma diye noktayı koydu eşimi tanıyorum öle dediyse artık konuşmanın manası olmaz ama işte benimde içimde birden fırlayan bu ikinci çocuk isteğiyle böle kaldım işte ikna edilebilir mi diye dolanıyorum

Neden istemiyor? Maddi açıdan mı çocuktan sonra hayat zoe oluyor diye mi hamilelikleriniz mi zor oluyor

Neden istemiyor? Maddi açıdan mı çocuktan sonra hayat zoe oluyor diye mi hamilelikleriniz mi zor oluyor

aslında en çok çocuğun Manevi zorluklarından dolayı istemiyor ilk çocuğum için bile karar vermesi bu yüzden uzun sürmüştü eşimin üstüne bide çocuğumuzun ilk 3 yılı çok ama çok ağır zor bi dönemdi durmadan ağlama krizleri ve gece uykusuzluğu olan bi çocuktu oğlum zaten karar vermesi uzun sürmüştü eşimin bide üstüne ilk babalık deneyimini bu zorlukta geçirnce hepten düşünmüyor o yüzden işim zor ikna etmekde zor ama işte beni anlarsınız kızlar içimden gelen bu arzuya engel olamıyorum sonuçta her ne olursa olsun bunu istemek en doğal hakkım ama işte çözüm bulamıyorum

Her cocuga bir kardeş şart eninde sonunda yapacaz gel gençken yapalim sonra daha zor olur de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…