İkinci çocuğu yapmalı mıyız? çok kararsızım

Benimde 2. evliliğim eşimin 3 yetişkin çocuğu var, ama bizimle kalmıyorlar. Benim de 16 yaşında bir kızım var yanım da. Eşim ikimiz den bir çocuk olsun diyor. ama eşim 48 ben 35 yaşındayım..Sürekli fikir değiştiriyorum.. Lütfen siz de fikirlerinizi yazın. Teşekkürler..

benimde 1.5 yaşında oğlum var arkadaşlar gözünüzde büyüttüğünüz sadece 3 yıl 3 yıldan sonra bakımıda herşeyide kolay olr

tamam biraz zor geçer o yıllar ama sonra hem size hem kardeşine öyle bi arkadaş kardeş olur

benim 3 yaşında bir oğlum var ve şuan çalışıyorum. Oğlum bu yaşına gelene kadar zaten bakımında çok sorularım oludu.Anneanne veya babaanne bakmak için müsait değillerdi şimdi ikinci için çok çekincelerim var çok karasızım önce oğlumun da bir kardeşi olsun diyorum sonra bu dünyaya bir tane daha çocuk getirmenin çok saçma olacağını düşünüyorum.Acaba oğlum 5 yaşında iken mi düşünsem ayyyy çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum. Hoş 34 yaşındayım ben istediğim de Rabbim nasip edecek mi?

Cogu anne bu kararsizligi yasiyor demek ki ben gibi.
Konu eski, acaba 2nciyi yapti mi konu sahibi?

Ben de karar verene kadar oglum 8 yasina girdi.
Karar verme de degil de cok yogun icgudusel bir istek olustu:confused: Esim 1 tane yeter aslinda, Allah ona omur versin modundaydi ama, arkadaslarimizin da 2nci kuzulari oldukca cok tatli gelmeye basladi bu fikir ona da.
Hayirlisi olsun insallah. Allah isteyen herkese saglikla nasip etsin.

Back
X