İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

HurremSultan

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.435
1.129
333
42
Merhaba,

Sayfamızın adından da belli biz ikinci bebeğini bekleyen anneleriz. Rabbimin bir kez Annelik duygusunu tattırdığı ama ikinci evlat için bazen umutsuzluğa kapılsak da hiç vazgeçmeyenleriz...Bu forumda birbirimize yoldaş olalım. Birinci çocuk kardeş hasreti ile yanarken o çok istedikleri kardeşi verememenin açtığı yaraları saralım...Yeni sayfamızın hepimize uğur getirmesini diliyorum. Rabbim hayırlısı ile tez zamanda evlatlarımıza kardeş haberini vermeyi nasip etsin. Amin...

Enfal97 Enfal97 - Veson Veson - ferb ferb - Z zaynap - miami007 miami007 - teacher1907 teacher1907 - balammm balammm - BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 - Aybala42 Aybala42 - kese06 kese06 - in_ay in_ay - dilfeza dilfeza - kelebek3891 kelebek3891 - metan44 metan44

[TR][/TR][TR][/tr] [TD][/TD][TD]Rumuz[/TD] [TD]Yaş[/TD]
[TD]Ne zamandır Bekliyor ?[/TD]
[TD]Kayıp Var mı?[/TD]
[TD]İlk Çocuk Yaşı[/TD]
[TD]İlk Çocuk Cinsiyeti[/TD]
[TD]Tedavi Var mı?[/TD]
[TD]Sat[/TD]
[TD]Bat[/TD]
[TD]Hamilelik Var mı?[/TD]

[TR]
[TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD] HurremSultan HurremSultan [/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]2 Yıl[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Evet[/TD]
[TD]11 Kasım[/TD]
[TD]9 Aralık[/TD]
[TD]:KK46: [/TD][/TR][TR][/tr][TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]33[/TD]
[TD]20 Ay[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]3.5 [/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Hayır[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][/TR]
[TR][TR][/tr][/tr]
[TR]

[TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]28[/TD]
[TD]14 Ay[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Evet[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]33[/TD]
[TD]3 Yıl[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Hayır[/TD]
[TD]5 Aralık[/TD]
[TD]30 Aralık[/TD]
[TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]35[/TD]
[TD]3 Yıl[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD]
[/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR][/TR]
[TR][TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]29[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]11 Kasım[/TD]
[TD]9 Aralık[/TD]
[TD]:KK46:[/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR][/TR]
[TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]35[/TD]
[TD]2.5 Yıl[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD]
[/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR]
[TR]
[/tr]
[TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR]

[TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]32[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Evet[/TD]
[TD]3 Aralık[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR][/TR]
[TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]30[/TD]
[TD]3 Yıl[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Evet[/TD]
[TD]18 Kasım[/TD]
[TD]13 Aralık[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]31[/TD]
[TD]2 Ay[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]4.5 [/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]17 Kasım[/TD]
[TD]14 Aralık[/TD]
[TD]:KK46: [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR]

[/TR][/TR]
[TR] [/tr][/TR][/TR][/TR][/TR][/tr][/TR][/TR][/TR]

Son düzenleme:
Bu arada kizlar gecen gun gece wc ye kalkarken kanamam oldu
Odum koptu sabaha karsi sehir disindaki hastaneye gittik
Biliyosunuz doktorum orda hem de tam teşekküllü hastane oldugu icin doğumu da Allah nasip ederse orda istiyorum
Bi problem cikmdi şükür o kalp atislarini duyana kadar omrumden omur gitti
1gece hastnede tuttular
Kendini yormushsun dedi doktor
Aslinda pek bi sey de yapmamistim

Bu arada kizlar gecen gun gece wc ye kalkarken kanamam oldu
Odum koptu sabaha karsi sehir disindaki hastaneye gittik
Biliyosunuz doktorum orda hem de tam teşekküllü hastane oldugu icin doğumu da Allah nasip ederse orda istiyorum
Bi problem cikmdi şükür o kalp atislarini duyana kadar omrumden omur gitti
1gece hastnede tuttular
Kendini yormushsun dedi doktor
Aslinda pek bi sey de yapmamistim
Ay canım ya çok geçmiş olsun, dikkat et kendine Rabbim korusun bebişleri, gerekiyorsa hep yat çoğu bitti azı kaldı inşallah Hiç iş falan yapma kolay mı üçüz tabiki normal hamilelikten daha zor ve daha fazla dikkat gerektiriyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canım hayırlı olsun süper olmuş başlığın yeni topik uğur getirsin inşallah kendime yeni bir başlangıç yapmış gibi hissettim süper oldu

yeni topiğimiz hayırlı olsun takvim yapsana hürremcim sat 1 kasım bat 2 aralık inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur tümm bekleyenlere

Merhaba,

Sayfamızın adından da belli biz ikinci bebeğini bekleyen anneleriz. Rabbimin bir kez Annelik duygusunu tattırdığı ama ikinci evlat için bazen umutsuzluğa kapılsak da hiç vazgeçmeyenleriz...Bu forumda birbirimize yoldaş olalım. Birinci çocuk kardeş hasreti ile yanarken o çok istedikleri kardeşi verememenin açtığı yaraları saralım...Yeni sayfamızın hepimize uğur getirmesini diliyorum. Rabbim hayırlısı ile tez zamanda evlatlarımıza kardeş haberini vermeyi nasip etsin. Amin...

Enfal97 Enfal97 - Veson Veson - ferb ferb - Z zaynap - miami007 miami007 - teacher1907 teacher1907 - balammm balammm - BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 - Aybala42 Aybala42 - kese06 kese06 - in_ay in_ay - dilfeza dilfeza - kelebek3891 kelebek3891 - metan44 metan44
geldimmmm hadi hayırlısı inşallah arka arkaya hamiş kalırız bu ay

Bende dr dan geldim, yok yok maşallah :mad: tahmin ettiğim gibi enfeksiyon olmuş :( bunun için antibiyotik verdi, ama gelen kanlı akıntı enfeksiyondan değil rahim duvarım çok incelmiş, bu ay çok mu geldi dedi onun içinde estrofem diye bir ilaç verdi, östrojen takviyesi, kalınlaşma başlayınca lekelenmeler kesilir dedi. Birde en kötüsü Serophene hiç etki yapmamış :( 3 tane yumurta var ama çok küçükler, artık iğneye geçmemiz lazım dedi, bu ilaç sana yetmeyecek dedi, Puregon diye bir iğne 4 gün karından kendim yapacağım, ilkini bugün oldum bakalım, artık hayırlısı olur inşallah ne diyeyim, rabbim nasip etsin hepimize sayfa dolsun taşsın bebişlerle...

Bende dr dan geldim, yok yok maşallah :mad: tahmin ettiğim gibi enfeksiyon olmuş :KK43: bunun için antibiyotik verdi, ama gelen kanlı akıntı enfeksiyondan değil rahim duvarım çok incelmiş, bu ay çok mu geldi dedi onun içinde estrofem diye bir ilaç verdi, östrojen takviyesi, kalınlaşma başlayınca lekelenmeler kesilir dedi. Birde en kötüsü Serophene hiç etki yapmamış :KK43: 3 tane yumurta var ama çok küçükler, artık iğneye geçmemiz lazım dedi, bu ilaç sana yetmeyecek dedi, Puregon diye bir iğne 4 gün karından kendim yapacağım, ilkini bugün oldum bakalım, artık hayırlısı olur inşallah ne diyeyim, rabbim nasip etsin hepimize sayfa dolsun taşsın bebişlerle...
Gecmis olsun CNm ins iğneler ise yarayacak göreceksin hepimiz dua ediyoruz birbirimize Rabbim umudumuzu bosa çıkarmayacak eminim :KK68:

Bu arada evet takvim guzel olur sanki ilk evladımızın yası ne zmndir istiyoruz ve bat sat tarihleri yazsa takvimde cok guzel olur :)

Ben de kurban bayramı haftası 8 haftalık bebeğimi kaybettim,hala toparanamadım kızlar.2 ay geçti ama acısuı hala içimde.Bu ay rahim filmi çekildi çok şükür sorun yok,dün de çene röntgeni çektirdim dişle ilgili.Önümüzdeki ay düşünmeye başlayacağım işallah çünkü 8 kg verdim vermem gereken 3-4 kg daha var ve kullandığım şeker hapı var...Bunlar da bitsin öyle başlayacağım.Rabbim bekletmeden nasib etsin hepimize bebeklerimizi.

Hayırlı olsun hepimiz için inşallah canım...Bir daha belli olmadan yazmam diyordum ama Size eşlik ederim...Temmuz annelerine tam bir ay yazdım kızlara alıştım. Adet olunca baya üzüldüm...Bu ay olur inşallah

Haydi BİSMİLLAH. İnşallah bu topik, hepimizin güzel haberlerini paylaştığı bir alana dönüşür.:nazar::anneadayı::KK46:
Bir haftadır moralim bozuk olduğu halde güçlü olmaya çalışıyorum okulda. o kadar çok hamile arkadaş var ki. birde muhabbetleri başlıyor. o sırada başka işlerle ilgilenmeye başlıyorum. Çoğu kişide durumumdan haberdar. Ama artık bugün oğlumun 3 yıl önce yaşadığı alerjik kolit rahatsızlığı nüks eder gibi olunca artık bugün okulda da moral bozukluğumu saklayamadım. Ama sağ salim akşamı ettik. Oğlumda iyi sanki. Vurdu geçti. İnşallah o sıkıntılı günlere geri dönmeyeceğiz. İnanın onun için dün kaygı duyunca kendi derdimi unuttum. onun sağlıklı olması her şeyden daha önemli.

şunu fark ettim ki. nerdeyse hepimizin başarısız bir hamilelik deneyimi var. ama artık bu yeni topikle bu bahtsızlığımız son bulacak inşallah.

yarın kontrolüm var. haydi hayırlısı. buna ancak iki yılda hamile kaldım. bir daha ne zaman hamile kalırım bilemiyorum. 38 yaşındayım. ikinci çocuğu beklemek için çok da vaktim yok açıkçası. bir de kürtaj olursam bekleme süresi verecekler değil mi. ikincisi için çok geç kaldım, çoook :KK64: pişmanım ama elimden bir şey gelmez. zamanı geri çeviremem.

b
Yeni sayfamız hayırlı uğurlu olsun :) kızlar bu ay klomen ictim bakalım neler olacak ins umutluyum bu aydan :anneadayı:
bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım geçen ayda kullanmıştım olmadı bu 2. ayım tedavide hadi inşallah..Ama toplamda 2.5 senedir uğraşıyorum.4 düşük var 4. düşükten beride bu 5. ayım hamile kalmaya çalışıyorum :KK51:

Back
X