İkinci çocuğunuza ne kadar sürede hamile kaldınız?

Yaa neden acaba tahlil falan yaptrdınız mı
Yumurtlama takibim yapıldı bi süre sonra vücudumu dinleyerek bende öğrendim bu süreci. Sonra eşim sperm testi verdi normaldi. Folik asit ve inofolicleri kullanmaya devan ettim hormonlarım normal. Vajinal usgye göre normal smear testlerim normal. Ama normal olmayan bişi var sezaryenden sonra adet ağrılarım asla tolere edilecek seviyede değildi. Hatta konu açtım dün parçalı adet kanaması adet önü lekelenme vs sık yaşadığım bi durum olduğu için. Ve son olarak rahim filmine kendimi ikna ettim batımın 4. Günü bittikten 4 yada 5. Gün rahim filmi cekileceğim. Çünkü ilk sezaryenimden kalma bi teknik hata ya da ondan sonra gelişen bi komplikasyon olduğunu düşünmeye başladım

Yaa öyle şey olabiliyor muymuş ben de sezaryen oldum, komplikasyon var mı yok mu hiç dikkat etmedm

Yaa öyle şey olabiliyor muymuş ben de sezaryen oldum, komplikasyon var mı yok mu hiç dikkat etmedm
Mart ayının ilk haftası bir de şehir hastanesine gitmiştim orda ki dr anlattıklarıma göre sezaryene bağlı tüplerde tıkanıklık olmuş olabilir eğer ciddi bi enfeksiyon geçirmediyseniz dedi geçirmedim hiç geriye tek seçenek sezaryen kalıyor. Çünkü ilkinde korunduğum halde hamile kaldım. Tabi Rabbim bilir doğrusunu, zamanı nasibi vardır beklerim ki bekledim de sağlık sorunu varsa oluştuysa onu çözelim önemli olan bu.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Aynen önce sağlık sorunu varsa ona yönelmek lazım.. Ben bu ay ilk defa denedm

Merhaba, 2.çocuk için 1 senedir uğraşıyoruz. Tüm kontrollerim yumurtalarım, tahlillerim herşey normal. Ama bende ilkinde acil sezaryene alınmıştım, yoğun kanamalı bir doğum süreci geçirdim. Sezaryenden kalan küçük bir istmoselim var. Ve herşey normal olup olmayınca, 2 hafta önce hsg çekildim. Sağ tüpüm tıkanmış o açıldı ve rahim ağzımda enfeksiyonlu yaralar varmış onlar temizlendi. Hazirana kadar hamilelik bekliyorum dedi doktorum bakalım umarım dediği gibi olur

Geçmiş olsunn Rabbim karnımızı da kucaklarımızı da hayırlı ve sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah

2013 yılında kızım doğdu Mayıs ayında 2014 oğlum dünyaya geldi oda Mayıs ayında oldu ikisi peş peşe oldu aradan dokuz yıl geçti tabi spraille korundum 2023 yılında temmuz ayı da bir oğlum daha oldu 2024 Eylül ayında bir evladım daha 15+5 günlüğüz cinsiyeti belli değil yarın ogrenicez inşallah veren alah hiç beklemediğin anda bile veriyor darısı olmayanlarada verir inşallah

Maşallahh aminnn gerçekten çok güzel ,, beraber büyürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…