ikinci çocuk hakkında;

Irlandakizili

huyum kurusun!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
68
42
38
Merhaba bayanlar,
kardeşliğin önemi bnm nezdimde cok büyüktür. kardeşsiz bırakılan cocuklara hep haksızlık yapıldıgını düşünmüşümüdr. bir anne baba öldüğü zaman bu acıyı anlayabilcek tek kişi kardeştir.tek destekte hep kardeştir. iki çocugu olan ve kardeşi olan insanlardan ikinci çocuk hakkndaki düşüncelerini rica ediyoum.
Eşim ikinci cocugu istemiyor. ikna edebilecgim örnekler cümleler bekliyorum sizden.

ben tek çocuk olmak istemezdim. kendim de nasio kısmet ama 2 çocuk düşünüyorum. dediğiniz gibi yarın bi gün herkes gider kardeş kalır. ha burda ne kardeşler okuyoruz o ayrı mesele ama.

Merhaba bayanlar,
kardeşliğin önemi bnm nezdimde cok büyüktür. kardeşsiz bırakılan cocuklara hep haksızlık yapıldıgını düşünmüşümüdr. bir anne baba öldüğü zaman bu acıyı anlayabilcek tek kişi kardeştir.tek destekte hep kardeştir. iki çocugu olan ve kardeşi olan insanlardan ikinci çocuk hakkndaki düşüncelerini rica ediyoum.
Eşim ikinci cocugu istemiyor. ikna edebilecgim örnekler cümleler bekliyorum sizden.

ben bu ülkede bu koşullarda bir çocuğa bile karşıydım ama yaptık bi tane. ikinciyi yakmak istemiyorum mevcutu yetiştirmek bana yetecek.
o sebeple benden pas.

bende 32 yaşındayım 11 yaşında oğlum var 3 te düşüğüm benimde eşim istemedi bu sene zar zor ikna oldu dr gittim fsh yüksek amh 1 .18 şimdi olsa da zor ama ben hep istedim oğlum tek kalmasın diye allahım büyük inş olur.

bende 32 yaşındayım 11 yaşında oğlum var 3 te düşüğüm benimde eşim istemedi bu sene zar zor ikna oldu dr gittim fsh yüksek amh 1 .18 şimdi olsa da zor ama ben hep istedim oğlum tek kalmasın diye allahım büyük inş olur.

fsh kaç çıktı cnm

aktardan hayıt otu al kaynat iç allahın izniyle düşer

Merhaba bayanlar,
canım benimde eşim oğlum 5 yaşına girince yapalım bir tane daha bir kardeşi olsun istedim ama eşim istemedi. korundu kendince nasıl üzülüyordum kaçak olan aylarda dualar ediyordum hamile kalayım diye bu arada yaşım ilerledi sonra bende miyon nedeniyle gebelik olmadığı ortaya çıktı eşimde birden evlad sevgisi depreşti ameliyatlarımı destekledi şimdi oparasyonlar bitti ve ben onu takip eden 3 ay içinde gebe kaldım nasıl sevindi anlatamam. ama dış gebilik geçirdim şimdi kontrollerim devam ediyor bitsin istersen tüp bebek yapalım bile diyor. eskiden bunları asla dile getirmezdi devamlı isteğinizi beyan edin ve evladınızı öne sürün onun kardeş ihtiyacını ben öyle yapılordum. inşallah tez zamanda bu konuda eşiniz ikna olur

1 tane kardeşim var ve bana bu hayatta anne babamdan bile daha yakın, olmadığı ihtimalini düşünmek bile istemezdim.
Yaş farkımız az arkadaşa bile ihtiyaç duymazdık çocukluğumuzda, birbirimize yeterdik. O yüzden herkesin kardeşi olmalı kesinlikle diye düşünürdüm eskiden.
Ama artık günümüzde hayat şartları o kadar değişti ve zorlaştı ki, çocukları yetiştirebilmek, kaliteli iyi okullarda okutabilmek çok önemli, 2 çocuğa da aynı imkanlar sağlanabilecekse 2. çocuk yapılmalı.

Back
X